Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm cesaretimi toplamistim aynadan kendi kendime baya bi poz verdim icinedn bir kac tanesi de gercekten hosuma gitti , ilk defa senelerdir msne resmimi koydum , telefonuma attim hemen arka plan yaptim vs. herkese imrenirdim resimlerini kullanabiliyorlar avatar olarak diye , ya sevincimden yerimde duramiyodum ilk defa resmim güzel cikti diye , her gören sasiriyordu bu senmisin cok güzel cikmis vs., ta ki dün gece eski ciktigim gördü resmi sakalasiyoduk gülüyoduk fln sonra bi kac tane resmini yollasana dedi , sonra burnunda boyum gibi cikmis deyip güldü :1no2::çok üzgünüm:senağlama o an o kadar bozuldumki cünki kirildiktan sonra büyüdü daha önceleri yüzüme gayet de yakisiyordu , resmimi hemen kaldirdim cok gururuma dokundu bu lafi o kadar agladimki hala icimde bi durgunluk var :gitme: ilk defa bi resmimi begenmistim oysa ki ... icimi dökmek istedigim sadece kizlar
Kusura bakma ama eskisevgilinde tam bi terbiyesizmiş..
Ben eminimki sen o resmi beğendiğine göre onun dediği gibi burnun büyük deil aksine karakteristik bi ifade katmıştır...