En büyük kabusum fotograf çektirmek...

bende çekilmekten hoşlanmayan birisiyim bol bol kendi kendine foto çek nasıl güzel nasıl çikin anlarsın sonra arkadaşların foto çekilirken sende gir aralarına böyle böyle alışırsın ben böyle yaparak biraz alıştım sende bi böyle dene bakalım

tüm cesaretimi toplamistim aynadan kendi kendime baya bi poz verdim icinedn bir kac tanesi de gercekten hosuma gitti , ilk defa senelerdir msne resmimi koydum , telefonuma attim hemen arka plan yaptim vs. herkese imrenirdim resimlerini kullanabiliyorlar avatar olarak diye , ya sevincimden yerimde duramiyodum ilk defa resmim güzel cikti diye , her gören sasiriyordu bu senmisin cok güzel cikmis vs., ta ki dün gece eski ciktigim gördü resmi sakalasiyoduk gülüyoduk fln sonra bi kac tane resmini yollasana dedi , sonra burnunda boyum gibi cikmis deyip güldü :1no2::çok üzgünüm:senağlama o an o kadar bozuldumki cünki kirildiktan sonra büyüdü daha önceleri yüzüme gayet de yakisiyordu , resmimi hemen kaldirdim cok gururuma dokundu bu lafi o kadar agladimki hala icimde bi durgunluk var :gitme: ilk defa bi resmimi begenmistim oysa ki ... icimi dökmek istedigim sadece kizlar

ya arkadaşlar kendinizi beyenmeme sorununuz mu var aynısı bendede var bende kilolarım yüzünden foto çektirmek istemiyorum ama yüzüm güzel sayılır bu sene kolay yolunu buldum bu işin fotoyu ogluma çektiriyom açıyı yakalayıp çekiyor elime alıp bi güzel zumluyom bakılacak hale getiriyom ayyyy seyretmeye doyamıyom ne güzelde çıkarmışımmm yawww diyom kendime ama sadece yüzümü çektiriyom gövdeyi sizde görmezden gelin eee fazlaca iri ya oraları almıyoruz fotaya eeeee herişin bi kolayı var dimi amaaklinialirimsmile

tüm cesaretimi toplamistim aynadan kendi kendime baya bi poz verdim icinedn bir kac tanesi de gercekten hosuma gitti , ilk defa senelerdir msne resmimi koydum , telefonuma attim hemen arka plan yaptim vs. herkese imrenirdim resimlerini kullanabiliyorlar avatar olarak diye , ya sevincimden yerimde duramiyodum ilk defa resmim güzel cikti diye , her gören sasiriyordu bu senmisin cok güzel cikmis vs., ta ki dün gece eski ciktigim gördü resmi sakalasiyoduk gülüyoduk fln sonra bi kac tane resmini yollasana dedi , sonra burnunda boyum gibi cikmis deyip güldü :1no2::çok üzgünüm:senağlama o an o kadar bozuldumki cünki kirildiktan sonra büyüdü daha önceleri yüzüme gayet de yakisiyordu , resmimi hemen kaldirdim cok gururuma dokundu bu lafi o kadar agladimki hala icimde bi durgunluk var :gitme: ilk defa bi resmimi begenmistim oysa ki ... icimi dökmek istedigim sadece kizlar

Kusura bakma ama eskisevgilinde tam bi terbiyesizmiş..

Ben eminimki sen o resmi beğendiğine göre onun dediği gibi burnun büyük deil aksine karakteristik bi ifade katmıştır...

Kusura bakma ama eskisevgilinde tam bi terbiyesizmiş..

Ben eminimki sen o resmi beğendiğine göre onun dediği gibi burnun büyük deil aksine karakteristik bi ifade katmıştır...

canim ne kusura bakmasi , olanlar ortada ztn , ayrilali baya oluyor ztn cocukluk askiydi , ama arkadasligimiz herzaman devam etti , cok da iyi gidiyodu, derdini felan hep benimle paylasirdi her sakayi yapardik , ama bunu saka niyetine bile söylediyse cok canimi yakti , kirildiktan sonra biraz büyüdü dogru ama dedigim gibi ilk defa bi resmim güzel cikti , saclarim felan belli etmiyor pek saniyordum da sagolsun moralimi bozdu alsanaalsanasmile ama benimki dis görünüste bi kusur estetikle düzelir onun karakteri bozuk cikti en büyük kusur onda

Hayatta bazı önemsiz kisileri takmamak lazım..
Sende onu takma hatta sil msn den ya da engelle falan.
Resmini de koy, bak herkesten güzel seyler duymussun moralini hic bozma.
Senin dedigin gibi büyük burun estetikle düzeltilir ama karakter düzeltilemez.

sagolun canlarim sayenizde moralim düzeldi , sonradan özür diledi kirmak istemedigini söyledi , sakayla karisIk söylemisti ama is isten gecti bile , dün gece acikcasi agladim zoruma gitti ama simdi üzülmem daha fazla , o utansin üzülsün böyle birsey dedigi icin

bilmiyorum canim ama o resim gercekten ilk defa bu kadar hosuma gitti inadina daha fazla resim cekinip koycam zemuszemus sayenizde oluyor bunlarda tabi daha önce kacardim fotodan

aynadan cekince oldugum gibi cikiyorum ama aynasiz cektigim zaman igrenc...
ya da bana oyle geliyor offf bilmiyorum.her zamanda aynadan cekememki:(

aman canım taktığın şeye bak rabbim başka dert vermesin bende fotoğraflarda iğrenç çıkarım hatta bakınca ayyyy bu benmiyim ya derim kimi insan fotojenik oluyor kimiside olmuyor demekkki yalnış duruyoruz canım yani kısacası bende iğrenç çıkarım fotolarda ama devamlıda foto çektiririm sanki mükemmel çıkacak gibi

beren2008 keske bende senin gibi umursamamayi becersem ama olmuyor iste arkadaslarim hepsi gozumun onunda bin tane resim cektiriyorlar bende durup bakiyorum:(

aynen oyle resimlerde güzel gozuken ama realde oyle olmuyan bi kiz taniyorum. Yüzunde birsuru makyaj var yaa, yanliz resimlerde o kat kat makyaj sade duruyor. anlamis degilimsırnaşık şey

Vallahi bende hiç fotojenik degilim, çok çirkin çikiyorum sanki resimlerde (veya öyleyim:)) Ben çok istiyorum resim çekinmeye ama hep sisman çikiyorum nedense :((( Bazilari manken gibi çikar, nasil imreniyorum, ama hayatta o kadar dert varken bununla ugrasamam ben vallah.... ;)

canım taktığın şeye bak mrak ettim bir fotoğrafını paylaşırmısın esasen bende fotograflardaki haliimi daha kötü bulurum ama bukadarda abartcak birşey yok gercekte daha güzelmişsin ya ona bak zaten annem şey der çirkinler fotografta güzel çıkarr senin yüz hatların okadr güzelki fotgrafta kötü çıkıyormussun demekki. benimdebir arkdşm var çirkin diyemem ama güzelde diyemem görsen fotograflarını bambaşka biri oluveriyorr nasıl gülümseyecegini bakacagını başını nası tutacagını kendini en iyi gösterecek duruşu biliyor kız sen bol bol deneme yapp:)

sony xperia z1 al yükle powercam bak nasıl güzel çıkıyorsun :)

Back
X