Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında hepimiz Romeo ya da Juliet olmak istiyoruz, ama elimizden gelen sadece Tom ya da Jerry olmak .)
çok güldüm yorumunuza.haklısınız aslında...
iliskinin ilk zamanlarinda tartisiyorduk genellikle kiskanclik yuzunden. Simdilerde Allah ima sukurler olsun her konuda uzlasabiliyoruz. veya kavga cikacak gibiyse konu kapaniyor falan. Ama en buyuk tartismamiz kiskancliktan oldu.
Soyle soyleyim, arkadaslariyla ve annesinin hoslanmadigi bi kiz arkadasiyla bara gitmis, bara gittigini goren platonik bi komsusu annesine haber vermis. Ve bi baska kizda facebookta bara o yanindaki kizin da dahil oldugu grupla check in yaptigini gorunce bunun telefonuna kufurlu mesaj atmis.. daha konustugumuz zamanlardi adimiz falan konulmamisti ama onun benden bariz bi evet bekledigi zamanlardi. Ve tabi bunlari bana gelip kustahca anlatinca ben ona yolu gosterdim. "kafadan 3 kiz saydin, benim seninle isim olmaz. o kizlardan biri olmaya niyetim yok. herkes kendi yoluna bende artik kredin kalmadi" dedim. Ben oyle deyince kafayi yedi. ok anlamadan dinlemeden konusuyormusum da, yok abartiyormusum da, asil ben de o anlamadan parlayan diger tum kizlar gibiymisimde soyle de boyle de dedi ve biz aslinda o gece askimiz baslamadan ayrildik benim gozumdeama benimkinin huyu vardir asla vazgecmez, oyle bagirir cagirir kukrer sonra kedi yavrusu gibi pesime dolanir. oyle de oldu. bi kac saat sonra mesajlar. ertesi gun sen hakliydin ozur dilerim, bir daha asla demeler, siirler, sarkilar.. Affettim. O da son oldu. daha da hic benzer bir olay basima gelmedi. Beni kiskandirmamaya da ozenle dikkat eder.
ya biz kedi köpek gibiyiz her daim birbirimizi ısırmaya hazırız:) Amma velakin birbirimizi çok seviyoruz bazen yorucu olsa da bazen heycan verici oluobiz herşeyden kavga ederiz misal: Dün diş hastanesine gitti ve hastaneden çıkınca bana şaka yapmak için ' benim 1 seneye bütün dişlerim dökülecekmiş bence evlenmeyelim dedi' güldük kapattık neyse bu konuyu uzattı tek isteği benden iltifat duymaktı ben de amacını bildiğim için tepki vermedim çözüm buluruz dedim:) Sonra da amacını biliyorum uzatma dedim:) neyse bu bu sefer başladı ya dökülseydi bilmem ne demeye bütün akşam kavga ettik sonra uzlaştık:)
ayyy düşündüm ne anlatsam bilemedim
yaa biz çok büyük kavgaları pek sık ederdik de şükür azalttık.. kavgalar az olduğunca doğalda haftanın çoğu günü küssen doğallıktan çıkıyor işte![]()
hep ufak nedenlerden mi yani kavganız olur.?
Aslında hepimiz Romeo ya da Juliet olmak istiyoruz, ama elimizden gelen sadece Tom ya da Jerry olmak .)
ya yok tatlım bazen kayın validem bazen kıskançlıkları bazen evlilik ile ilgili çocukla ilgili olmasa da ben istemiyorum falan öle tatlım
Cok guzel bir betimleme olmus... Hakikaten oyle...
Iyi gunlerin yanisira kotu gunlerimizde oluyor elbetteki ve her zamanda olacak..
Onemli olan yasanan sorunlar degil, bu sorunlar sonucunda ne oldugu? Kimin ne kadar bir birini anlamaya calisip telafisini sagladigi durumlardir...
Herkes yeri geldimi gururlu onurlu davranmaya calisip bir adim geri atmaya cekiniyor...
Cok sukur ki nisanlim benden daha sakin davranmasini biliyor...
Hayat gulluk gulistanlik olsaydi elbette guzel olurdu ama oyle bir iliski, oyle bir hayat yok malesef...
evet cok haklısın ve galiba tartısmalarda da önemli olan "fazla ileriye gitmemek;askı zedeleyecek davranıslardan kacınmak "
bunu da herkes başaramıyor sanırım :44:
Biliyormusun, basarmak kisinin elinde...
Bir taraf her zaman daha dusuncesiz, daha fevri olacaktir.
Onemli olan dusunceli olan tarafin karsisindakini uyarmasi.
Ben fevri ve dusuncesiz olabiliyorum, ama erkekler daha odun malesef, bayanlar kadar ince dusunmuyor.
Ama benim nisanlim aramizda gecen ciddi derecede bizi zedeleyecek durumlarda benimle konusup `bak boyle olursa ikimiz yara aliyoruz ve ikimiz yipraniyoruz, sonucu kotu olur ve bize olan olur baska da birsey olmaz` seklinde konusabilecek olgunlukta..
Herkes boyle olacak diye de bir kaide yok, karsindaki insan boyle degilse sen bunu karsindakine asilayip gostermelisin...
Bir iliski nedir? Iki kisinin bir birine asik olmasi, birbirini sevmesi ve guveninden olusan birsey olduguna gore, bunu zedelememek icinde ellerimizden geleni yapmak gerekir. Aslinda kafamizda ve gozumuzde buyuttugumuz kadar buyuk bir durum degil. Herseyin basi iletisim.. Onemli olan dogru frekansta iletisimi kurabilmek...
![]()
evet canım
gercekten haklısın..
Allah mutlulugunuzu daim etsin sizin![]()