en büyük kavganız ve yasananlar !....

Amin insallah... Bizimde mukemmel bir iliskimiz yok.
Cok kavgalar, gereksiz sorunlar yasiyoruz... Ama evlenene kadar bu boyle olacak sanirim.
Dis etkenler vs.. cok unsur var.. Ben ne kadar kafaya takmamak buyutmemek lazim desem de, yeri geliyor inadim tutuyor en olmadik seyde sorun yaratiyorum..
ama hakikaten gereksiz seyler yapiyoruz cogu zaman... Allah cumlemize hayirlisini versin insallah, zor sey iliski yurutmek... :18:

evet :85: hele de söyledigin gibi gereksiz tartısmalar yüzünden insan cok yıpranıyor ve karsısındakini de yıpratıyor
ve haklısın bununda bir sonu yok galiba:85: umarım evlenince azalır veya hiç olmaz böyle şeyler..

bi sene oldu hiç kavga etmedik sevgilimle :nazar: zaten kavga etmek de kavgaları uzatmak da adetim değildir,arada trip atarım o da alttan alır geçeer gider...Bi önceki yani ilk sevgilimle de hiç kavga etmemiştik,sonra ne olduysa terkettim çocuğu.Acemilikten herhalde,yani kavga olmadan niye ayrıldım hala anlamış değilim ,ama hayırlısı...

yine de burada anlatacak birşeylerim var elbet:))
konuştuğum bi çocuk vardı iki sene önce.Ben o gözle bakmıyordum ama onun niyeti aşikardı..Bi gece telefonla konuşuyoruz 'yarın X'e gidicem' dedim kapatırken
aman allahım bu bi bağırıyo 'senin Xte ne işin var,bak o çocuk sana yan gözle bakıyo,asla gidemezsin' falan filan.Sonra kontürü bitti de yurttan bi arkadaşının telefonundan içinde aslalar ünlemler olan mesajlar attı..Ben de hiç cevap atmadım.
sabahında telefonumda bi mesaj 'o eve gitmeyeceğini biliyorum,gidersen bi daha yüzümü göremezsin,asla gitmiyosun tamam mı' falan...ben yine cevap atmadım.Öğleye doğru 'gidecek msin' diye bir mesaj...bikaç saat sonra 'git ama çok kalma,erkenden dön' mesajı ve son olarak da akşamüstü 'bari gitmeden görüşelim,durağa geleyim mi' mesajı :) :)
bi erkekle yaptığım en hararetli tartışma buydu sanırım :)
keyifle hatırlıyorum...

biz bi görüşmemizde ikimzde olduğumuz şehirden farklı bi yerde görüştük. ertesi gün kapadokyaya gezmeye gittik dönüşte daha önceden kavga ettiğimz bi konu açıldı. benden bişey istemişti ekmek yapmak gibi ben de yapamam çalışan bi kadın olucam demiştim . ben bunu bi kaç kez söyleyince yapamam yapamam diye o da yapan birini bulurum demişti ben de bişey demedim ama çok sinşrlenmiştim. otogarın orda dur dedim bilet alıcam eve dönüyorum dedimo da ne diyosun bilmem ne falAn başladı kavga. sonra inat ettim bileti aldım tabii. dönüşte otelde ikimizde küstük konuşmadık bi süre sonra kouşalım mı dedi. bi başladı konuşmaya arada hakaretler etti ve benm yüzüm ona dönük değildi sonra bana bak diye koluma hafifçe vurdu ama acıdı kolum sonra dizime kumandayla vurdu gene buraya bak diye. bu kavga benm en kötü anımdır

Back
X