Nereden baslayacagimi bilmedigim bir prblemler dizim var.Kafam daginik oldugu icin anlatimimda daginik olabilir kusura bakmayin.
Sorunlarimin basindan baslayarak bugune kadar anlatmaya calisicam.
18 yasimda hic sevgilisi olmamis hic merak etmemis neyin ne oldugunu bilmeyen saf birisiydim.Sirf merak amacli bana yaklasan yasli cirkin biriyle beraber oldum cinsel haz almadim sadece merakti simdi aklima gelince igrenc bir ani olarak kazinmis hafizama ilk opucuk ilk sevisme .gercekte birliktelik ysagimizi bile anlamamistim o kadar salaktim iste.
Ilerki zamanlara aileme soyleyecek kdarda salaktim.Korkmadim utanmadim normaldi benim icin ama onlara gore degil.Dayaklar eve kapatilmalar vs hepsi gerceklesti belki dikkat cekmek belkide ailemi cezalandirma amaciyla kendime zarar verdim jlet vs
Hic arksim olmamisti o yastan sonrada olmadi halende olmuyor kimseyi sevemiyor guvenemiyor tiksiniyorum ikiyuzlulermis gibi geliyor.Belki kendimden kaynakli belki yasadigim seylerden bilinmez.Çocuklara karsi asiri sevgi beslerim merhametliyimdir ama buyuklerle tam tersi akrabalarimla iletisimi kestim(onlar bilmiyor durumumu bilmesinlerde zaten)Evde vaktimi kah kitap okuyarak kah nette fildiizi online oyun oynayarak geciriyorumOrda dahi arksim yok herkes cephe aliyor niyetim o olmas bile sert mizacimdan kaynakli sanirim.Dislaniyorum sonunda yalnizliga alisiyorum hic farketmiyorum acittigini ancak bazi zamanlr zoruma gidiyor neden boyle diye..
Ergenlik zamanimi cok zor atlattim kendime binbirturlu zarar vererek yara acarak daha bir sene oncesine kadar aglarak uyaniyordum kabuslar goruyordum ruymda dahi dayak yiyordum.Onlari atlatsamda herseyi kabullensemde hicbirsey dogru gitmiyor cunku aynizamanda herseydende vazgectim.Eve kapandim hicbirsey istemiyor hicbirsey almiyorum istesemde ailem karsilamaz zaten kalabalik aileyiz yuk olmakta istemem.Kendime bakmiyorum saclarimi dahi taramiyorum belime kdar uzanan sclarim var bir ona sabrediyorum beni rahatsiz etsede kestirirsem pisman olursam ya diye o kadar.
Stresimi yemek yiyerek atiyorum secmiyorum sadece yiyorum yatmadan once kalkinca karnim tok olsada yerken agrisada egisik birsey yuzum yara bere icinde sivilce cikarmisim kendime saygim bittigi icinmi ne icin boyleyim bilmiyorum.
Kafam cok dolgu ev isi yapmiyorum kendi yemegimi alirken bile dokup saciyorum dikkatsizlikten sanirim kafami veremiyorum bi carpim tablosunu bile ezberleyemiyorum ve artik biseyde yapmak istemiyorum caba vermek ugrasmak biseyler kazanmak kilo aldim almaya devam ediyorum
Sevmek sevilmek istesemde 4 duvar arasinda nasip kismet gelmez su zamana kadarda gelmedi zaten netten dersek net asklarinada inanmiyorum iki konusmalarinda anlasiliyor cogu uckur sevdalisi yaticak partner ariyorlar suslu aldatmacalari ve tuzaklarinda knan varsada ancak gencler olabilir.
Psikologa gelince ilac kullanma taraftari degilim daha once gittim ve bana iyi gelmedi sadece kousma desek bana ne diyebilirki diye dusunuyorum bu zamana kadar ne dedilerki...
Bır derdımvar bolumune gelıp ınsanların dertlerını okuyorum 'bak herkes mutlu degıl hersey gulluk gulıstanlık degıl hayatın kenı boyle dıyerek kendımı rahatlatıyorum.Hersey guzel olmasada hyatımın evım vr ac degılım en buyuk luksum evımde ınternet var sosyal hayatım 0 olsa bıle en azından bu vr'
Belki bazi seyleri duzeltebilirim az da olsa ufakta olsa ancak yapicak azmim yok hic olmadi.
Bu azmi elde edemiyorum hirsi kararliligi ,herseyden kacmak daha kolay gibi geliyor 24 dume kadr kactim sonucta nasil degisecegim nasil degistirecegim bunu hicbirfikrim yok fıkırden ote azım karaklılık yok