- Konu Sahibi periprensesi
-
frederic fekkai glossing cream cok işe yarıyor sacı adeta ipek gibi yapıyor digrlerinin hepsi fasa fiso bnce
frederic fekkai glossing cream cok işe yarıyor sacı adeta ipek gibi yapıyor digrlerinin hepsi fasa fiso bnce
bende bu markanın ürünlerini merak ediyorum canım.biraz bahsedermisin hangi markaya göre sence iyi? mesela kerastase dan daha iyi mi? buarada ben correct şampuanını özellikle merak ediyorum.sarı saçlardaki turuncuları yok ediyomuş güyya...
valla canım bende senin gibi kırıklar dan saçlaırnı uzatamayanlardandım.ama yine bu sitede bir arkadaşın tavsiye ettiği yağ ile kırıklara veda ettim.2 aydırda kullanıyorum.ilk bu yağa başlamadan önce saçlarımı kestirdim kırık fln kalmadı.sonra hc saç bakım yağına başlaın açıkçası inanmayarak başlamıştım ama ilk kullanımda yumuşaklığı farkediyorsun daha sonrada zaten düzenli kullanınca hem çabuk uzamasına yardımcı oluyor hemde saçlarım kırılmıyor açıkçası.fönüde aza indirdim .çünkü saçlarımın artık uzamasını istiyorum şimid çok menunum uzuyorlar ve kırık yok.tavsiye ederim arkadaşım.birde avondan sça bakımı için krem aldım saçlarımı yıkayığp kuruttuktan sonra onu sürüyorum oda kırıklar için.tam bir bakım oluyor yani.şişmid memnunum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?