• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En byk kusurunuz ne?

haksızlıklara asla gelemiyorum.bu nedenlede şahit olduğum zaman hemen damara basacak şekilde tepkimi gösteririm.ama ne yapayım en nefret ettiğim şey haksızlık.

ya çok fazla titiz oluşum ve düzene önem verişim insanları rahatsız ediyor evime gelenleri takip ederim nereye bastılar tabaktakileri döktüler mi diye çok kötü bende hiç sevmiyorum ama ne yapıyım :(( sonracıma daha bitmedi durun:)) içimde gizli bişey tutamam mutlaka birine söylemem gerek sır tutarım fakat kendimle alakalı bişi bırakmam içimde bide hayatıma giren insanları çok çabuk kabullenir ve değer veririm değmedikleri halde sonra olan bana olur aklıma gelenler bunlar daha çok var ha bide çocuk sesine tahammül edemem :)))

rahatıma cok düşkün oluşum...
cabuk sıkılgan oluşum ve hayır denmesine tahamül edemeyişim
ve hataları zor unutmam...ve cekingen oluşum bu başım acok dert acıyor ya

Bana yapılan iyiliğide kötülüğüde asla unutmuyorum, yapılanlar içimde bi yerlerde, zamanı gelince ısıtıp ısıtıp önlerine koyuyorum, yapılan haksızlıklarda birşey olmamış gibi davranamıyorum, irtibatı ya hemen kesiyorum yada olabildiğince mesafeli davranıyorum.

sinirlenince karşımdakini canını acıtmak için en son söylenecek şeyi ilk önce söylüyorum kalp kırıyorum yani:(. ama elimde değil o an kendimi tutamıyorum. ama sakinleşince çok üzülüyorum. bu yüzden bu kusurumu düzeltmeye çalışıyorum artık kendimi frenlemeye özen gösteriom.

aynen, bazen haklıysam, bu huyumdan dolayı haksız duruma düşüyorum:1no2:

herkesi kendim gibi biliyordum bu kusurum sona erdi naniknanik
ani parlayıp ani susuyorum Çok üzgünüm çoook

benım bana gore tek kusurum bırını ne kadar cok seversem seveyım benım kalbımı kırdıysa ve ben o konuda haklıysam hemen afedemıyorum yanı konuyu uzatırım hanı tartısırsınız ya konu kapanır benım surat asmam gecmez ıcımde onu hala yasarım bundan cok sıkayetcıyım aslında ama degısemıyorum ınanın bundan memnun degılım bu karsımdakı ınsanlarında etkılıyor ama benım huyum bu galıba kronıklesmıs bende bu nasıl yapacagımı bılemıyorum ama bunu asmak zorunda oldugumuda bılıyorum

herşeye tamam dememm beni öldürecekk artıkk bu durumdan bi türlü kurtulamıyorum....
kırılmış olsam da kimseye bişey diyemem buda bana çok zarar veriyor hep içime atıyorumm..
ve ilk görüşte birisine ısınamadıysam ona bir daha yaklaşmaya ve tanımaya çalışmam...

yaa düşündümde benim çok kusurum varr.. bana yapılan hiçbişeyi unutamıyorum.. hemen sinirleniyorum ve o anda ağzıma gelen herşeyi söyluyorum.. çok kıskancım.. ayrıca inatçı bi yapım varr.. yazık sevgilime ne kötü bi kızmışım ben yaaa iyi sabrediyo.. kendimi şiddetle kınıyorummmtatlicadiarzu

cok duygusalım herseyı kafama takıyorum tokalarıma bıle yer kalmıyo :utangac:
bıde dertlerımı herkese anlatıyorum tutamıyorum agzımda..neyım var neyım yok arkadaslarıma bahsedıyorum..dıyorum artık anlatmıcam bılmelerı gerekmıyo..ama yıne tutamıyorum:utangac:

hemen hemen her konuda bilgim var ve bunu insanlarla paylaşmak hoşuma gidiyo o zamanda çok konuşan bilmiş bişey olup insanları rahatsız ettiğimi düşünüyorum..

Çabuk sinirleniyorum ama allahtan hemen geçiyo,bir de herkesi kendim gibi zannediyorum çoğu zaman ama çok geçmeden anlıyorum tabi

En buyuk kusurum karsimdaki ile kus duramam devamli pismis kele gibi siritirim aglancak seyede gulerim :) birde goguslerim 80 takarken zavalilar ebeminkiler gibi sarkti bebekimden sonra 90 oldu zavali memiklerim

Kendimi acımasızca eleştiriyorum..Yani kimsenin beni eleştirmesine gerek yok öz eleştirim fazlasıyla gelişmiş:kızgın:Bir de iyiniyetimin başıma iş açması yok mu sinir oluyorum:enbuyukkk:

En büyük kusurum dilimin ayarı olmaması.Canım yandıysa öyle cümleler kuruyorum ki karşımdaki insanın en çok canını yakacak olanları seçiyorum aralarından.Ve bundan o sırada büyük keyif alıyorum.
Ama sonra çabucak geçiyor sinirim unutuyorum söylediklerimi yada sinirim söylediklerimle yatışıyor.

Sevmediğim huylarımdan biride kinci değilim biri bana kötülük yapmış olsa kızarım sinirlenirim ama biraz süre geçer salak ben unuturum herşeyi.

Tanımadığım insanlara fazlaca suratsızmışım ,kendini beğenmiş ukala gözüküyormuşum (öyle diyorlar )

Daha çok var aslında ama son olarak asla hata yapmadığımı düşünüyorum.Yani yanlış birşey yaptıysam bile bu etkiye tepki vermem demektir.Başkalarının hatalarına hatalarla karşılık veriyorum. Bu böyle oldu ki bende böyle yaptım gibi ...

Çok yanlış biliyorum ama ne yaparsam ohh iyikide yapmışım havası pek hoş değil

Back
X