• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En byk kusurunuz ne?

sinirlenince karşımdakini canını acıtmak için en son söylenecek şeyi ilk önce söylüyorum kalp kırıyorum yani:(. ama elimde değil o an kendimi tutamıyorum. ama sakinleşince çok üzülüyorum. bu yüzden bu kusurumu düzeltmeye çalışıyorum artık kendimi frenlemeye özen gösteriom.

ne yazik ki kindarim...

intikam soguk yenen bir yemektir ve ben onu buz gibi yiyenlerdenim...
cok kotu bir huy biliyorum ama bana kotuluk yapani isterse seneler gecsin uzerinden asla ama asla unutamiyorum... :1no2:

a.s.çabuk sinirlenebiliyorum.asla afedeci değilim.son sözü ilk başta söyliyebiliyorum.asla kin tutmam küsmemde kolay kolay ama küstüm müydüde asla kimse konuşturamaz.mesela kaynanama küstüm tam 13 sene oldu hala konuşmuyorum........

herkesi kendim gibi bilip içimdekini dışıma vurup içimde hiç bir şey saklayamamak benim iyi niyetle söylediğim şeyin insanlar tarafından istedikleri gibi yorumlanıp önüme sürürmesi abartılarak ,,çok fazla affedici olmak,,,ani parlamalarım,,,eşimden hiç birşey saklayamamak,vs bunlar kusurmu bilmiyorum ama bu yaptıklarım yüzünden zaman zaman gerçekten çok üzülüyorum.

Çok çabuk sinirleniyorum sonra da hemen öfkem sönüyor buna sinir oluyorum kendimi biraz daha frenleyebilirsem tam süper olacak birazda empati kurmam gerek karşımdakini dinlemeden etmeden onun ne halde olduğunu bilmeden sinirleniyorum

CADIARZU
a.s.çabuk sinirlenebiliyorum.asla afedeci değilim.son sözü ilk başta söyliyebiliyorum.asla kin tutmam küsmemde kolay kolay ama küstüm müydüde asla kimse konuşturamaz.mesela kaynanama küstüm tam 13 sene oldu hala konuşmuyorum........
peki eşin bişey demiyor mu bu işe.ya da kaynanan.....:1rolleyes:

nişanlıma karşı çok kapris yapıyorum istemeden oluyo ama va onu çok üzüyorum ama kendimi daha çok üzüyorum ve bide şu var olayları anlayıp dınlemeden kendıme göre yorum yapıyorum veeee yine kendımı üzüyorum

Haksızlığa tahammül edemiyorum,bana ya da sevdiğim insanlara yapılan en ufak bi hatada veya en ufak bi sözde kendime engel olamıyorum ve kırıcı olabiliyorum,yani haksızca söylenen,yapılan hiçbişeyin altında kalmam mutlaka cevabını veririm :dilcikar:

Haksızlığa tahammül edemiyorum,bana ya da sevdiğim insanlara yapılan en ufak bi hatada veya en ufak bi sözde kendime engel olamıyorum ve kırıcı olabiliyorum,yani haksızca söylenen,yapılan hiçbişeyin altında kalmam mutlaka cevabını veririm :dilcikar:
A Y N E N ......................sanki beni anlatmışsın

sevdiğim erkeği tepemde gezdiriyorum.
sonra bir bakıyorum ki tepeme çıkmış hakikaten.
sonra "bir daha yaparsam iki olsun var ya var ya..." diyorum

sonra bilin bakalım nooluyor?
:p

Çok üşengecim
eskiden böyle değilim son iki senedir böyle oldum bir türlü çözemiyorum sebebini :1no2:

çabuk sinirleniyorum :kızgın:
yalana tahamülüm yok, yalanı fark ettiğim an cadı olur hesabını sorarım :oklava:
çok kinciyim, küsersem hiç konuşmam :1closedeyes:
dobrayım, arkadan konuşmam direk yüze söylerim :mymeka:
biraz da başa kakma olayı var :sm_confused:

aaaaaaaaaa ben çok kötüyüm yaaaaaaaaaa
[/CE NTER]​
:1hug: :roflol: naniknanik​

Birine sinirlenince çok söyleniyorum, duygularımın orta yolu yok birini ya çok seviyorum ya nefret ediyorum, biri bana bişey yapsa unutamıyorum bi daha yapar diye güvenemiyorum,eskiden inanmasam da dinlerdim artık inanmadığım birine açıkça söylüyorum şakkıdı

Back
X