- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız aynı ben :) ben yazacaktım senin mesajı gördüm vazgeçtim kopya olmasınfazla duygusalım çok çabuk ağlıyorum gözyaşından nefret ediyorum duygumu duygu anında yaşayamıyorum sinirlenincede ağlıyorum üzülüncede mutlu oluncada![]()
hımm aslında bu sorun çok önemli.. kafa ve beden olarak çok yorulur insanen büyük kusurum fazla mükemmeliyetçiymi çok detaycıyım ve bu beni çok yoruyor ve ben kendime hakim olamıyorum...
aynen öyle herşeyi detayıyla düşünüyorum sürekli plan yapıyorum çok iyi iş çıkarıcam derken sevdiklerimi ihmal ediyorum ama aslında ben herşeyi sizin için yapıyorum desem de mutsuzluklarını görebiliyorum..hımm aslında bu sorun çok önemli.. kafa ve beden olarak çok yorulur insan![]()
bu durumun farkında olmak da çok iyi bişey. yani kendinizi bu yönden kısıtlayabilirsiniz belki denediniz mi ? hani tabi zordur belki ama belki çaba falan gösterseniz yada bir uzmanla görüşseniz ?aynen öyle herşeyi detayıyla düşünüyorum sürekli plan yapıyorum çok iyi iş çıkarıcam derken sevdiklerimi ihmal ediyorum ama aslında ben herşeyi sizin için yapıyorum desem de mutsuzluklarını görebiliyorum..
uzmana daha gitmedim ama eskiye nazaran biraz daha iyiyim eşim engel oluyor çünkü tam ters özelliklerdeyiz plan yapmayı kuralları hiç sevmiyor onun bu huyu bana iyi geliyor..bu durumun farkında olmak da çok iyi bişey. yani kendinizi bu yönden kısıtlayabilirsiniz belki denediniz mi ? hani tabi zordur belki ama belki çaba falan gösterseniz yada bir uzmanla görüşseniz ?
aynen ben vallainadım ve çabuk parlamam ve mükemmelliyetçi olmam ve kafaya her şeyi takmam ve çok ince düşünmem ve ve ve bu uzar gider