Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saniyorumki en büyük kusurum...cok fazla dobra olmam...
Karsimdaki Annem Babamda olsa Can dostumda olsa hatali buldugum zaman hic düsünmeden yüzüne söylüyorum.....
Lakin anladimki cogu insan ne kadarda dogrucu davutu oynasa, yüzüme söylesin canimi alsin dese, kesinlikle dogruyu duymak istemiyor aslinda.....
Aferin, Haklisin, Iyi yaptin.......bunlari duymak istiyorlar.....
Duymak istediklerini söylemedigin zaman....hani sen benim dostumdun diyorlar?
Evet tabiki dostunum.....ama sen sahte tezaurati gercek ve iyi niyetli olan kritige degisiyorsan....zaten hic bir zaman dostum olmamisindir.....
gulsum sultann aynen oyle dobra olmayacaksinn..kotu insan oluyorsun.. dediklerin cikincada sen demistin diyorlar ama is isten geciyor.. yuzune sahte sahte guleceksin pohpohlayacaksin arkasindan da atip tutacaksin.. artikk boyle moda boyle seviliyor..
En büyük kusurum aşırı takıntılı, sulu gözlü olmam,çabuk sinirlenmem.Ufacık bişeyi dallandırıp budaklandırmam ve değmicek şeyler için üzülüp ağlamam.Aslında bu huylarımdan kurtulmak istiyorum ama nasıl.?
hayır diyememem ve herkesi iyi olarak görmem (bunlar bana çok şey kaybettircek biliyorum ama napıyım insanları kırmak istemiyorum ama galiba sonunda kırılan ben oluyorum )
kıskançım hemde çook aşırı abartırım. biri kocama bişiy sorsa kesin sende gözü var yoksa takip mi etti bişiumi var aranızda daha önce gördün mi gibi sorularla adamın ömrünü yirim. o da çok sabırlıdır saçımı okşar sabırla yüz kere anlatır cvplar. çok kötüyüm ama elimde değil..
çok kıskanç olmam aile içinde ablamı çok fazla kıskanmam.
dik kafalı olmam herkese karşı.
aklımdan geçen ne olursa olsun mantıklı yada degıl yapacak olmam.
aşkım tarafından herseyıme onay verılmesını ıstemem,vermezse veya ılgılenmezse kıyametlerı koparmam.
bişeye üzüldüğümde yada siinirlendiğimde kendimi kaybetmem. çok duygusalım hiç bi üzüntüyü kaldıramıyorum. ayrıca biraz safım galiba herşeye hemen kanıyorum sonunda acı çeken ben oluyorum..
Öncelikle çok kuralcıyım,aşırı sinirli asık yüzlüyümdür
Bazı konularda çok sabırsızım hemen olacak o istediğim olmassa yandımm..
Kafama koyduğumu yaparım hiç gecikmez dakikasııı
Az buçukta kindarımdır bir nedeni de aşağıda yazan şeyler
Vee..
Herzaman sevdiklerime verdiğim değer fazlasıyla göstermişmidiropuyorumnanaktan
Ve bana yaptığıkları haksızları ve ya hataları her zaman boşver canım
Diyerek önemsizleştirdim neden? Sırf aramızda bir pürüz yer almasın diyeyasakkelime
Ama malesef bu yaptığım karşı tarafın daha rahat davranmasına neden oldu.
Bir yere mi çağrılmadım aman nil takmaz zaten..
Doğum günüm mu unutuldu o darılmazz kıızzz.. dendi hep..
galiba ben geçmişte yaşayanlardanım, biri bana bir yanlış yaptı diyelim sonra da telafi etmek için gerçekten canını dişine taktı, affetmeden duramam kesin affederim ama üstünden yıllar geçsin unutamam. o beni yer yer yer bitirene kadar yer sonra ben elimde olmadan aynı ölçüde karşımdakinin canını yakmaya başlarım. takılmamak lazım bu kadar, hem kendinden hem hayattan çalıyor insan böyle..