• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En byk kusurunuz ne?

sabırsız olmam..birde öfkemi anında belli ederim karşıdakine kızarak bağırarak..bazende düşünmeden hareket ederim..

bide kaybetme korkusuu..kusur değil ama fazlası kusur oluyo artık bende=((

ben de bazen düşünmeden hareket edebiliyorum.
bazen çok sabırsız oluyorum,bazen de aniden öfkeleniyorum sadece çocuguma karşı.bunu düzeltmek için uğraşıyorum.
umarım başarılı olurum.

hem çok alınganım hem de bazen yok yere sinirleniyor karşımdakini sebepsiz yere kırabiliyorum.. :gitme:

en büyük kusurum karşımdaki erkek bana hak etmediğim laflar söyleyip benim ona bu zaman kadar yaptığım fedakarlıkları görmezden gelerek nankörlüğün en büyüğünü yaptığı ve ağzıma almadığım kelimeyi ayrılığı andığı için hala onu seviyor olmam en büyük kusurum yani kusurum bu kadar sevmek maalesef.

çok alıngan olmam ve ani parlamalarım,karşımdaki insanları hiç gerek yokken kırabiliyorum.ama sonra çok pişman oluyorum.ama özür dilemesinide bilenlerdenim :teselli:

aşırı kindarım ve fil hafızasına sahibim. sanırım biraz da sivri dilli kafamçokkarıştı

sevdiğim insanı bunaltacak kadar kıskancım:kedi: bide aşırı iyi niyetli :bbo: fazlası zarar dimi amasüprizzzzz

cok kıskanc ve paronayağim kafamda kurup kurup sevgilmle kavgaederim bide herseyi kafaya acayip takarım

kindar.jpg

çok alınganım ben hemen bozuluyorum herşeye :bbo: sonrada çok kafama takıyorum

Back
X