- Konu Sahibi sevgideniz
-
anasına babasına sinirlenip, ona, bana aldıkları birkaç hediye vardı hepsini çöp poşetine doldurup çöpe attım, onlara ait bir çöp bile bırakmadım evde :roflol:ruhum huzura kavuştu o günden sonra.
ama eşimin haberi yok, belkide varda korkudan soramıyor olabilir. babasının bekarken hediye ettiği kol düğmelerinide çöpe attı ki, onları çok sık kullanırdı , sormuyor , sorunca alacağı cevaptan korkuyor olabilir:roflol:
bende negatif elektrik yaydığını düşündüğümden ve sinirlerimi bozduğundan çöpe attım, adam fark etmiştir kesin ama, bişi demiyor.....şimdi aklıma geldi iki tanede cep telefonunu kırdım , birini duvara fırlattım, birinin üstünde tepindim, yine anası beni çok sinirlendirdiğinde o da bana onları savununca, o sinirle yatak odasının duvarında asılı düğün çerçevimizi kafasına fırlattım ama kaçtı isabet etmedi paramparça oldu. tabi suçlu olduğu için hiçbiişi demedi :mymeka:Ben de çöpçüyümdür..bayanssulusmile
Herşeyi çöpe atardım..
Tek tek saymıyım çok komik malzemeler çıkabilir bende..:roflol:
Evimizde negatif elektirik yayan, herşey çöpe gitmiştir..
valla benim dırdırımın yettiği kanısındayım onun için hiç ek birşey yapmadım beni kızdırmış olmak adamcağıza yeterince eza veriyor zaten bir de üstüne birşey yapmayayım orantısız güç kullanmaya girer :)
valla benim dırdırımın yettiği kanısındayım onun için hiç ek birşey yapmadım beni kızdırmış olmak adamcağıza yeterince eza veriyor zaten bir de üstüne birşey yapmayayım orantısız güç kullanmaya girer :)
Çok severek giydiği polar hırkasını paramparça ettim ..
Bana yazdığı mektupları yırttım attım..
Severek giydiğim kendi kıyafetlerimi yırttım.
Yemekleri çöpe döktüm..
Odayı dağıttım elime ne geçerse duvara çaktım.
Kredi kartıyla kendime bolcana alışveriş yaptım hırsımı ancak bu şekilde geçirdim
Offf be iyi geliyor aslında bunları yapmak..sempatiksalakcinni
abla kendininkileri yırtmasaydın keşke bi eşininkileri yırtsan yeterdikaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?