en çılgın aykırı şey

sevgideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
70
1
86
43
Antalya
Eşinize kızıp da onu kızdırmak yada intikam almak için yaptığınız şey nedir ve öğrenince eşiniz ne tepki verdi?Ben düşündüm de hiçbişey yapmamışım sadece düşünce olarak kalmış.Kredi kartından fazla miktarda para çekeyim de görsün dedim kaçdefa ama yapamadım.Ya siz neler yaptınız?

okuyunca düsündüm ama demekki yeterince kizdirmamis kocisim beni, hic öyle bi intikam düsüncem olmadi olmasinda insallah keskin sirke küpüne zarar demislerŞeniz

Demekki ben de yeterince kızmamışım ya da insaf etmişim.kocasına kızıp arabayı özellikle biyerlere çarpan kadınlar bile duydum

anasına babasına sinirlenip, ona, bana aldıkları birkaç hediye vardı hepsini çöp poşetine doldurup çöpe attım, onlara ait bir çöp bile bırakmadım evde :roflol:ruhum huzura kavuştu o günden sonra.
ama eşimin haberi yok, belkide varda korkudan soramıyor olabilir. babasının bekarken hediye ettiği kol düğmelerinide çöpe attı ki, onları çok sık kullanırdı , sormuyor , sorunca alacağı cevaptan korkuyor olabilir:roflol:

anasına babasına sinirlenip, ona, bana aldıkları birkaç hediye vardı hepsini çöp poşetine doldurup çöpe attım, onlara ait bir çöp bile bırakmadım evde :roflol:ruhum huzura kavuştu o günden sonra.
ama eşimin haberi yok, belkide varda korkudan soramıyor olabilir. babasının bekarken hediye ettiği kol düğmelerinide çöpe attı ki, onları çok sık kullanırdı , sormuyor , sorunca alacağı cevaptan korkuyor olabilir:roflol:

Ben de çöpçüyümdür..bayanssulusmile
Herşeyi çöpe atardım..
Tek tek saymıyım çok komik malzemeler çıkabilir bende..:roflol:
Evimizde negatif elektirik yayan, herşey çöpe gitmiştir..kaydirigubbakcemile4

Ben de çöpçüyümdür..bayanssulusmile
Herşeyi çöpe atardım..
Tek tek saymıyım çok komik malzemeler çıkabilir bende..:roflol:
Evimizde negatif elektirik yayan, herşey çöpe gitmiştir..kaydirigubbakcemile4
bende negatif elektrik yaydığını düşündüğümden ve sinirlerimi bozduğundan çöpe attım, adam fark etmiştir kesin ama, bişi demiyor.....şimdi aklıma geldi iki tanede cep telefonunu kırdım , birini duvara fırlattım, birinin üstünde tepindim, yine anası beni çok sinirlendirdiğinde o da bana onları savununca, o sinirle yatak odasının duvarında asılı düğün çerçevimizi kafasına fırlattım ama kaçtı isabet etmedi paramparça oldu. tabi suçlu olduğu için hiçbiişi demedi :mymeka:

Çok severek giydiği polar hırkasını paramparça ettim ..
Bana yazdığı mektupları yırttım attım..
Severek giydiğim kendi kıyafetlerimi yırttım.
Yemekleri çöpe döktüm..
Odayı dağıttım elime ne geçerse duvara çaktım.
Kredi kartıyla kendime bolcana alışveriş yaptım hırsımı ancak bu şekilde geçirdim
Offf be iyi geliyor aslında bunları yapmak..sempatiksalakcinni

esımın gozu gıbı baktıgı 15 senelık ılk parasıyla aldıgı bıbloları vardı yurtdısında getırmıs. sınırlnedım bıgun bana bagırdı ustume yurudu. bende senmısın benım ustume gelen dedım. aldım o cok sevdıgı begendıgı bıbloyu tek tek kırdım. Sonrada bana bak benım ustume cok gelme zaten delırttınız ana oglu benı evı basına yıkarım dedım. butun tısortlerını makasla kestım .
kaynanamda her senen asure yapar ıkımızde sevmeyız ama oglu hep alır yıyecegım dıye bırgunde bır kasık yedıgını gormedım. akşam gıder asuresını anasında alır bende sabah ıse gıderken atarım. .

kendı kendıme bıseyler yapamaya calsııyorum ıste.

valla benim dırdırımın yettiği kanısındayım onun için hiç ek birşey yapmadım beni kızdırmış olmak adamcağıza yeterince eza veriyor zaten bir de üstüne birşey yapmayayım orantısız güç kullanmaya girer :);)

valla benim dırdırımın yettiği kanısındayım onun için hiç ek birşey yapmadım beni kızdırmış olmak adamcağıza yeterince eza veriyor zaten bir de üstüne birşey yapmayayım orantısız güç kullanmaya girer :);)

bende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vay be süpersiniz hanımlar medeni cesaretinize hayran kaldım ben hiç bişey yapamam.
sadece düşünürüm :delphin:

orantısız güç haaa. çok hoşşşşşvereliniortak

benimde çenem kuvvetlidir...ayrıca sinirime giden şeyleri bende atarım kimden geldiği
önemli değil eğer huzursuzsam direk çöpe:umursamaz:

onun üstüne olan kredi kartını iptal ettirdim kendi üstüme ve benim ismimi yazan k.kartı çıkarttım yaptığım her harcamayı göstermek zorunda değilim ayrıcada keyfime düşkünüm anam beni bir dahada doğurmayacak ayrıcada ezik ezik dolaşmayı sevmiyorum pembede giyerim ,morda elalemde umrumda değil hayat benim hayat öc almam direk yüzene söylerim hatalarını ,sonuçta çocuk değiliz yetişkin insanlarız

Çok severek giydiği polar hırkasını paramparça ettim ..
Bana yazdığı mektupları yırttım attım..
Severek giydiğim kendi kıyafetlerimi yırttım.
Yemekleri çöpe döktüm..
Odayı dağıttım elime ne geçerse duvara çaktım.
Kredi kartıyla kendime bolcana alışveriş yaptım hırsımı ancak bu şekilde geçirdim
Offf be iyi geliyor aslında bunları yapmak..sempatiksalakcinni

abla kendininkileri yırtmasaydın keşke bi eşininkileri yırtsan yeterdikaydirigubbakcemile2

ayy bnde cok sınırlenyorm ama sadece bağırp cağırıyorum başını yıyorum o kadarr gerçibutun kavgalarmz anasyla ilgili keşke bişeyler yapsammkötükedihüso

Back
X