En çok hangi ünlünün burnundan istiyoruz?

ya böyle ünlünün burnunu istemeyle oluyo mu bu işler ya.herkesin yüzü farklı sonuçta.deniz akkaya gibi yüzünü komple değiştirecekse tamam ama bi burunla olmaz bence.mesela ben de özgü namalın burnunu çok beğeniyorum ama onun minyon yüzüne yakışıyo..
benim koca kafamda nokta gibi durur :)

çok hakLısıınızz.. burun kişiye özel oLmalı, herkesin yüz hatLarı bir değil..

bende cansu derenın burnunu özellkle aslında burun ucunu çok begenıyorum eger önceden bılseydım burun ucumun böyle olucagını onun doktoruna gıderdim zaten revızyon olucam.bu arada duygu yetişinde burun ucu öyle ve bıldıgım kadaryla onunkı de estetık ve ucu süper.cansu dere kabul ediyomu etmıyomu bılmem ama onur erol yapmış burnunu diye duymuştum ne kadar dogru bılemıyorum tabi

Aaa, Duyqu YetiŞ'in burnu estetik mi ki.. ? aa şaşaırdımm ben kendi burnu sanıyorsdum biz çok beqeniriz o kızı özellikle burnunu da :D:D:D

Cansu deRe'nin ben burnunun estetik oLduqunu çok sonralardan anladım.. Cansu Dere'nin burnu şahanee /müthiş hiçbir estetik qörünümü yokk..
darısı başıma ..

Ben Mine Tugay'ın burnunu çokkkkkk beğeniyorum ..

Son düzenleme:
herkesin kendine göre yüz hatları var bence bu işler ünlününkine benzet felan gibi işler çok saçma doğal olmak en iyisi sağlıklı olsun yeter : )

Back
X