en çok neye gülersiniz?

bir sözü veya bir şarkıyı devamlı tekrar edenlere çok gülerim.Çoğu insan sinir olur ama bana komik geliyor. Bu erkekler neden bu kadar tekrarlamayı seviyor,inanmıyorum.Çok komik oluyorlar.Onu 10 kere anladığımı bilse herhalde, kendine gülerdi.

filisssssss ablacıma gülerimmm telefonda bile aloo dedimmi kopuyoruzz kop kop:1::1::1:
2miz bir arada tehlikeliyiz biz

komigime giden herseye gülebilirim,en cokta esimin sakalarina

bitane cok gülme olayi anlatiyim size

komsumda oturuyoruz bi telefon geldi bu baskasi sandi teli cok tufah acti samimi bi kiz arkadasi sandi ben orda okadar cok güldümki karnima agrilar girdi
tam bi hafta sonra
tamina tam aynini yasadim samimi arkadasimin telefonunu bekliyordum bende sakayla actim teli esimin arkadasi :26: mosmor kesildim

komsuma anlattim gülme sirasi ona gelmisti
ne demisler gülme komsuna gelir basina

en çokta gülmemem gereken yerlerde gülerim
geçen hoca sinir krizine girdi bağırdı çağırdı
ben gülmekten altıma yapcaktım
allahtan anlamadı iyice köpürürdü valla :1::1:

ota b.ka :)))
gülmeyi çok severim
en son otobüsteyim,şu karikatür geldi birden aklıma
yüzümde şapşal bi gülümseme,akabinde kahkaha :)) hemen telefonu aldım elime sanki mesaj gelmiş de ona gülmüşüm gibi yaptım.
utandım ama yaa:))

işte o karikatür ;

Son düzenleyen: Moderatör:
gülmemi gerektiren herşeye gülerim
birde tolga çevik'e çoook gülerim:1:

Bende cok gülerim, gülünmeyecek bir durumu bile komiklige cevirip karsimdaki insanida güldürürüm.
Ama en cok esimin anlattiklarina gülerim.

Ufff say say bitmez, ama en cok ablamla sacma sapan seyler yaptigimiz zamanlar. Canim benim ya onuda kendime benzettim :29:

neye güleceğim hiç belli olmaz yaptığım manyakça şeylere taklitlere bile dakikalarca gülebilirim :9:
bazen çok güldüğüm olaylarıda düşünür düşünür gülerim
hemen bi tanesini anlatayım :)
okul dönemlerinde derslerin birinde deney yapıyoruz tüplerle tabi
zil çaldı teneffüsteyiz bizim gerzek akıllı arkadaşlar deney tüpleriyle içki içiyomuş gibi şişleri birbirine vurarak eğleniyolar tabi şişelerin ikiside ikinci vurmada tuzla buz oldu
hoca geldi anlatıldı aman yarabbim bir sinirlendi adam hee siz mi öyle yapıyosunuz dedi masanın üstündeki tüm deney şişelerini yer atıp kırdı labaratuvardan bir çıkışımız var kaçışımız varki sanki yangın çıkmış gibi :9::9::9::9: tabi biz dışarı çıkar çıkmaz gülme krizlerinde yerlerde :9::9::9:
hala aklıma geldikçe kahkalarla gülüyorum :9::9:adam tam bir depresifti :9::9:

Back
X