Yaşamda en çok korktuğum şey sevdiklerimi kaybetmek..tanımadığım bir insanın bile ölümü beni çok etkiler. o gün hep o kişiyi düşünür üzülür ve ağlarımda..hemen hemen her akşam başımı yastığa koyduğumda annemi düşünürüm o an korkunç şeyler gelir aklıma. acaba annem rahat uyuyor mu?ya bişey olduysa gibi düşüncelere kapılıyorum.ANNEME BİŞEY OLURSA NE YAPARIM DİYE DÜŞÜNÜP KENDİ KENDİMİ YİYORUM VE AĞLIYORUM.annemin yanına gidip kontrol edeyi diyorum ama kötü bişeyle karşılaşırsam diye korkuyor yanına gidemiyorum.bazı arkadaşla bilir sağlık sorunları yaşadığımı..:)bu hayatta beni en çok seven annem.ALLAH KORUSUN ONA BİRŞEY OLURSA BEN NE YAPARIM??sağlık sorunları yüznden sürekli zor günler yaşıyorum zaten...AMA ANNEM BENİ ÖPTÜĞÜ AN O KADAR ÇOK GÜVENDE VE HUZURLU HİSSEDİYORUM Kİ...Bazen annemi gizlice gözetliyorum..gözlerini, yanaklarını, ellerini yüzünü inceliyorum..veee düşünüyorum BİRGÜN ANNEM YANIMDA OLAMAYACAK...!!!!!NEDE OLSA BİR GÜN HEPİMİZ ÖLECEĞİZ....OAN ÇILDIRACAKMIŞ GİBİ OLUYOR VE ODAMA KAÇIP AĞLIYORUM...VE DİYORUM Kİ ALLAHIM NE OLUR ANNEMDEN ÖNCE BENİM CANIMI AL..BENİM ANNEM 1TANE BAŞKA YOOOOOOOKKKKKKKK..!!AMA ANNEMİN EVLADI 4 TANE BENİM İÇİN ÜZÜLSE DE KENDİNİ GERİYE KALAN EVLATLARIYLA AVUTUR...AMAAAA BENİMMM AVUTACAK BAŞKA ANAMMM YOKKKK...ÇOK ÇOK KORKUYORUMMM...
ZAMAN AYIRIP OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
ZAMAN AYIRIP OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.