• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En çok sevdiğim insan ve ölüm...

sanırım benim yüzüMden tekrar acınızı tazeledim.çok özür dilerim.çok üzüldüm gerçekten ALLAHIM RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH..TEKRAR ÖZÜR DİLERİM..

Yok canin olur mu oyle sey ozur dilemeni gerektirecek br sey yok merak etme.. Sen kafani bosuna kurcalama bu korkuyla yasanmaz.. Ben de hep ailemden brisine bisery olursa naparim derdim, basina gelince nasil oluyorsa dayaniyorsun yani. Hayat devam ediyor iste canim bosuna annem ölürse naparim diye uzulme.. :)

Allah sevdiklerine uzun ömürler versin

Çok sevdiğin birini kaybetmek düşüncesi ile senin gibi kıvrandım yıllarca

Oğluma bakar ağlardım ne yapacağım diye (kediler bizden az yaşıyor)

Annem öldü, babam öldü, oğlum öldü

Oğlum gittiği gün, hayat bitti dedim, isyan ettim,duvardan duvara vurdum başımı ...

Ayıldığımda hastanedeydim ; dudaklarım kupkuru bir bardak su istedim ablamdan

İçtim ve kendime hayret ettim, öyle bir durumda su içebilir miydi insan ???

Yaşanıyor yani, ölümü veren Allah C.C sabrını da veriyor, izi kalıyor, unutmuyorsun ama yaşıyorsun.

Yaşadıklarının tadını çıkar, keyif al, olduğu zamana bırak üzülmeyi ...

Arkadaşım,
inan ki cümlesi cümlesi değil kelimesi kelimesine seninle aynı şeyleri yaşıyorum.Okurken benim saklı düşüncelerim de günyüzüne çıktı, gözyaşlarım kendini bıraktı.
4 ay sonra evlenicem, babam sağolsun her gece annemle yatıyorum o kanepede yatıyor.
işten ayrıldığım için evdeyim ve geç saatlere kadar uyanığım.
Gece 3 4 te annemin yanına yatıyorum onu seyrediyorum, mimiklerini, göğsünün inip kalkmasını. elini tutuyorum sıcacık..Kollarını omuzlarını öpüyorum, saçlarını kokluyorum.
Senin o kapıldığın düşünceler benim de hep zihnimin bi köşesinde ama kendime hatırlatmamak için sürekli yeni bişeyler yapıyorum.Sürekli annemi mutlu etmek için uğraşıyorum. Bişey isticek diye gözünün içine bakıyorum:) Halime şükrediyorum, hala onun nefesini duyduğum için Allah'ıma şükrediyorum..
Bebeğim diyorum ona hep bebeğim...:16::16::16::16::16::16::16::16:

Arkadaşım,
inan ki cümlesi cümlesi değil kelimesi kelimesine seninle aynı şeyleri yaşıyorum.Okurken benim saklı düşüncelerim de günyüzüne çıktı, gözyaşlarım kendini bıraktı.
4 ay sonra evlenicem, babam sağolsun her gece annemle yatıyorum o kanepede yatıyor.
işten ayrıldığım için evdeyim ve geç saatlere kadar uyanığım.
Gece 3 4 te annemin yanına yatıyorum onu seyrediyorum, mimiklerini, göğsünün inip kalkmasını. elini tutuyorum sıcacık..Kollarını omuzlarını öpüyorum, saçlarını kokluyorum.
Senin o kapıldığın düşünceler benim de hep zihnimin bi köşesinde ama kendime hatırlatmamak için sürekli yeni bişeyler yapıyorum.Sürekli annemi mutlu etmek için uğraşıyorum. Bişey isticek diye gözünün içine bakıyorum:) Halime şükrediyorum, hala onun nefesini duyduğum için Allah'ıma şükrediyorum..
Bebeğim diyorum ona hep bebeğim...:16::16::16::16::16::16::16::16:

hayırlı olsun:))çok mutlu oln inşallah:))beni anladığın gibi şuan bende seni çok çok iyi anlıyorum..HERKES İÇİN ALLAHIM BÜTÜN SEVDİKLERİMİZE UZUN ÖMÜRLER VERSİN..^^

allah sevdiklerine uzun ömürler versin

çok sevdiğin birini kaybetmek düşüncesi ile senin gibi kıvrandım yıllarca

oğluma bakar ağlardım ne yapacağım diye (kediler bizden az yaşıyor)

annem öldü, babam öldü, oğlum öldü

oğlum gittiği gün, hayat bitti dedim, isyan ettim,duvardan duvara vurdum başımı ...

içtim ve kendime hayret ettim, öyle bir durumda su içebilir miydi insan ???

Yaşanıyor yani, ölümü veren allah c.c sabrını da veriyor, izi kalıyor, unutmuyorsun ama yaşıyorsun.

ne diyebilirm ki...çok üzgünüm şu an..allah rahmet eylesin...lütfen sizde çok çok mutlu olunn..

Allah sevdiklerine uzun ömürler versin

Çok sevdiğin birini kaybetmek düşüncesi ile senin gibi kıvrandım yıllarca

Oğluma bakar ağlardım ne yapacağım diye (kediler bizden az yaşıyor)

Annem öldü, babam öldü, oğlum öldü

Oğlum gittiği gün, hayat bitti dedim, isyan ettim,duvardan duvara vurdum başımı ...

İçtim ve kendime hayret ettim, öyle bir durumda su içebilir miydi insan ???

Yaşanıyor yani, ölümü veren Allah C.C sabrını da veriyor, izi kalıyor, unutmuyorsun ama yaşıyorsun.

Ya çok üzüldüm başınız sağolsun.. Allah size sabırlar versin.. Oğlum dediğiniz kediniz mi ben tam anlayamadım ama başınız sağolsun

Son düzenleme:
kelimesi kelimesine benim kafamdan geçenleri yazmışsın ve kendimi en kötü hissettiğim başlık bu oldu. 6 yıldır kanserle savaşıyoruz ve ben her gece bu ölüm korkusuyla uyuyorum. Aslında yazılcak çok şey var ama yüreğim daralıyor. İyi düşünelim iyi olsun. Allah hepimize hayırlı ömürler versin.

Boşuna dememişler korkunun ecele faydası yok diye:(((Olsaydı heralde bende annemsiz kalmazdım şimdi:(((Gencecik yaşında vefat etti annem ama geri getiremiyoruz....

Diyeceğim şu ki canım canı verende o alanda sabretmekten ona şükrü sonsuz bilmekten başka yapabileceğimiz bişey yok...Bence bu güzel günlerini öyle kafanda kötü kurgulayarak üzüleceğine iyiliklerini düşün tadını çıkar sarıl öp doyasıya ama her an kaybedecek gibi hiçbir zaman kaybetmeyecekmişsin gibi...

Kimseyi Allah'tan çok sevme,ben onsuz ne yaparım gibi cümleler kurma.Allah'ın gücüne gider..
Bende senin gibiyim.Eşime sarılınca önce Allahımı sonra seni seviyorum derim hep...
bende anneme çok düşkünüm cnm bende bazen diyorum ona birşey olursa ben napayım diye aslında öle sölememek lazım çünkü hayat herşeye rağmen iyi yada kötü devam eder

Yaşamda en çok korktuğum şey sevdiklerimi kaybetmek..tanımadığım bir insanın bile ölümü beni çok etkiler. o gün hep o kişiyi düşünür üzülür ve ağlarımda..hemen hemen her akşam başımı yastığa koyduğumda annemi düşünürüm o an korkunç şeyler gelir aklıma. acaba annem rahat uyuyor mu?ya bişey olduysa gibi düşüncelere kapılıyorum.ANNEME BİŞEY OLURSA NE YAPARIM DİYE DÜŞÜNÜP KENDİ KENDİMİ YİYORUM VE AĞLIYORUM.annemin yanına gidip kontrol edeyi diyorum ama kötü bişeyle karşılaşırsam diye korkuyor yanına gidemiyorum.bazı arkadaşla bilir sağlık sorunları yaşadığımı..:)bu hayatta beni en çok seven annem.ALLAH KORUSUN ONA BİRŞEY OLURSA BEN NE YAPARIM??sağlık sorunları yüznden sürekli zor günler yaşıyorum zaten...AMA ANNEM BENİ ÖPTÜĞÜ AN O KADAR ÇOK GÜVENDE VE HUZURLU HİSSEDİYORUM Kİ...Bazen annemi gizlice gözetliyorum..gözlerini, yanaklarını, ellerini yüzünü inceliyorum..veee düşünüyorum BİRGÜN ANNEM YANIMDA OLAMAYACAK...!!!!!NEDE OLSA BİR GÜN HEPİMİZ ÖLECEĞİZ....OAN ÇILDIRACAKMIŞ GİBİ OLUYOR VE ODAMA KAÇIP AĞLIYORUM...VE DİYORUM Kİ ALLAHIM NE OLUR ANNEMDEN ÖNCE BENİM CANIMI AL..BENİM ANNEM 1TANE BAŞKA YOOOOOOOKKKKKKKK..!!AMA ANNEMİN EVLADI 4 TANE BENİM İÇİN ÜZÜLSE DE KENDİNİ GERİYE KALAN EVLATLARIYLA AVUTUR...AMAAAA BENİMMM AVUTACAK BAŞKA ANAMMM YOKKKK...ÇOK ÇOK KORKUYORUMMM...

ZAMAN AYIRIP OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

canım, allah her ikinize de uzun ömürler versin, bunları düşünme lütfen. ben de babama o kadar tutkuyla, sevgiyle bağlıydım. her gece dua ederdim allahım babam yan odamda uyuyor sana şükür, onu ve aannemi bana bağışla diye. bir gece böyle uyuyup uyandım ve babamın yatağındaki cansız bedenini buldum(annem il dışındaydı). delirdim, öldüm, öldüm,öldüm dirildim...ama hep metanetli oldum, allah verdi allah aldı. acısı hep içimde şu an bile ağlıyorum yazarken(hem de işteyim). neyse, babam benim herşeyimdi(annemden öte,farklıydı), babam bana göre gençti, ani öldü, çok acı çektim alışamadım, bir de sadece 2miz evdeyken bunların olması....
offf,özür dilerim canım ama hayatta herşey bizim için. şimdiden bunları düşünüp canını sıkma. sonra anneme sardırdım, her gece uyanıp nefesini dinledim, evlendim eşime sardırdım, hergece uyanıp uyanıp onun nefesini dinledim, sonra kızım oldu;neredeyse 1 sene her gece sütü dışında ekstra uyanmalarla kızmı kontrol ettim. ve 5,5 yıldır ölen olmadı çok şükür. düşünme bunu, at kafandan, allah uzun ömür versin. he allah onun sabrını öyle veriyor ki anlatamam sana. babam ölmeden bir gün önce bana bunları yaşayacağımı söyleselerdi sanırım görmemek için kendimi öldürebilirdim. ama oldu, allah da sabrını verdi.
düşünme işte. kendi derdimle sıktım ö<zür

canım benim seni çok iyi anlıyor zaman zaman banada böyle garip şeyler olur ve takıntı haline geldi diyebilirim sürekli annemi geceleri olsun gündüzleri olsun uyuduğu zaman nefesini kontrol ederim göğsüne bakarım hep olurya aklıma takmışım bi kere içime dert etmişim kontrol ederim ama allah sağlık sıhhat versin annelerimize ben ona kurban olurum o iyi olsun başka bişe istemem diyorum hep gözümün ilk ışığı o canım.

beni tarif etmişsin.küçük yaşta babamı kaybettim onun etkisiyle annemi de kaybedeceğim diye çok korkuyordum.evlenene kadar hep annemle uyuyordum.uyurken izlerdim gülüşünü izlerdim herşeyini takip ederdim ve kendimi ya birgün annemsiz kalırsam diye düşünürdüm içim dağ gibi olurdu.

evlendim şimdi ben anne oldum.bu seferde eşim için öyle düşünüyorum.eşim uyurken izliyorum saçlarını okşuyorum.ya birşey olursa ona ben nasıl yaşarım nefes alamam diyorum.evlatlarım oldu evlatlarım için aynı şeyi düşünüyorum ama şöyle bir gerçekte var.

ya bana birşey olursa onlara ne olacak....

-annem kahrolacak kardeşimde bile avunamicak.
-eşim kahrolacak yeni bir hayat kursa bile başka biri yerimi tutmicak.
-evlatlarım annelerini belki de sadece resimlerde tanicak.aynı benim babama özlem duyduğum ve tanımadığım gibi evlatlarımda tanıyamadığı annelerine özlem duyucak.

Allah her zaman geride kalanlara sabır versin çünkü hepimiz istemesekte ,kabullenemesekte bilmediğimiz bir yere gideceğiz hemde ebedi bir yere.

ne şekilde ölürsek ölelim nefessiz kalacağımız için ben o anı düşünürken çıldırıyorum.:53:

canım, allah her ikinize de uzun ömürler versin, bunları düşünme lütfen. ben de babama o kadar tutkuyla, sevgiyle bağlıydım. her gece dua ederdim allahım babam yan odamda uyuyor sana şükür, onu ve aannemi bana bağışla diye. bir gece böyle uyuyup uyandım ve babamın yatağındaki cansız bedenini buldum(annem il dışındaydı). delirdim, öldüm, öldüm,öldüm dirildim...ama hep metanetli oldum, allah verdi allah aldı. acısı hep içimde şu an bile ağlıyorum yazarken(hem de işteyim). neyse, babam benim herşeyimdi(annemden öte,farklıydı), babam bana göre gençti, ani öldü, çok acı çektim alışamadım, bir de sadece 2miz evdeyken bunların olması....
offf,özür dilerim canım ama hayatta herşey bizim için. şimdiden bunları düşünüp canını sıkma. sonra anneme sardırdım, her gece uyanıp nefesini dinledim, evlendim eşime sardırdım, hergece uyanıp uyanıp onun nefesini dinledim, sonra kızım oldu;neredeyse 1 sene her gece sütü dışında ekstra uyanmalarla kızmı kontrol ettim. ve 5,5 yıldır ölen olmadı çok şükür. düşünme bunu, at kafandan, allah uzun ömür versin. he allah onun sabrını öyle veriyor ki anlatamam sana. babam ölmeden bir gün önce bana bunları yaşayacağımı söyleselerdi sanırım görmemek için kendimi öldürebilirdim. ama oldu, allah da sabrını verdi.
düşünme işte. kendi derdimle sıktım ö<zür

ALLAH RAZI OLSUN VE BABANIZA ALLAH RAHMET EYLESİN... özür dilenecek bir durum yok tam tersi yorumunuz için çok teşekkürler...

beni tarif etmişsin.küçük yaşta babamı kaybettim onun etkisiyle annemi de kaybedeceğim diye çok korkuyordum.evlenene kadar hep annemle uyuyordum.uyurken izlerdim gülüşünü izlerdim herşeyini takip ederdim ve kendimi ya birgün annemsiz kalırsam diye düşünürdüm içim dağ gibi olurdu.

evlendim şimdi ben anne oldum.bu seferde eşim için öyle düşünüyorum.eşim uyurken izliyorum saçlarını okşuyorum.ya birşey olursa ona ben nasıl yaşarım nefes alamam diyorum.evlatlarım oldu evlatlarım için aynı şeyi düşünüyorum ama şöyle bir gerçekte var.

ya bana birşey olursa onlara ne olacak....

-annem kahrolacak kardeşimde bile avunamicak.
-eşim kahrolacak yeni bir hayat kursa bile başka biri yerimi tutmicak.
-evlatlarım annelerini belki de sadece resimlerde tanicak.aynı benim babama özlem duyduğum ve tanımadığım gibi evlatlarımda tanıyamadığı annelerine özlem duyucak.

Allah her zaman geride kalanlara sabır versin çünkü hepimiz istemesekte ,kabullenemesekte bilmediğimiz bir yere gideceğiz hemde ebedi bir yere.

ne şekilde ölürsek ölelim nefessiz kalacağımız için ben o anı düşünürken çıldırıyorum.:53:
seçim yapmak çok zor...hiç bir sevdiklerimizi bir başka sevdiklerimizle değişemiyoruz...

canım benim seni çok iyi anlıyor zaman zaman banada böyle garip şeyler olur ve takıntı haline geldi diyebilirim sürekli annemi geceleri olsun gündüzleri olsun uyuduğu zaman nefesini kontrol ederim göğsüne bakarım hep olurya aklıma takmışım bi kere içime dert etmişim kontrol ederim ama allah sağlık sıhhat versin annelerimize ben ona kurban olurum o iyi olsun başka bişe istemem diyorum hep gözümün ilk ışığı o canım.

allahım size ve annenize uzunnn ömürler versin ve hatta cümlemizin..:)

evet allah korusun ben anneme bir şey olursa ölürüm. hiç düşünmeden kendimi atarım camdan aşağı. o yüzden ondan önce ben öleyim, onun beni bıraktığını görmeyeyim, yoksa dayanamam

Panik bozukluklar panık atak gıbı hastalıkların ilk aşaması sanırım bunlar endıse korku kaygı

bendede var

ama kendımı rahatlatıyorum dua okuyorum

kızım ıcın cok endıselenıyorum bende

ama alah cok buyuk o ol derse olur olma derse olmaz dıyorum takdırı ılahı sende böle dusun ne acılar dusuyor evlere hergun sehıtler falan...

Babam ölürse ne yaparım dıyorum bazen ama allh cok buyuk rabbım hakkımzda ne hayırlıısysa onu versınn ona guvenımz tam

bır yerde okumustum dını ınanc olrak bıraz zayıf olan ınsanlarda bu psıkolojık sorunlar daha cokmus yanı tevekkül edemıyoruz . Tedbırı alıp tevekkul edecegız

Back
X