• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En çok siz mi kusersiniz yoksa kocaniz mi?

walla eşimde öyle bir inat vardır ki ben kızsam o gönül alır ama o kızsa ben gönül alırım.Ama ben barışınca da hemen kendi küser.Kesinlkle çocuk bu erkekler...

walla eşimde öyle bir inat vardır ki ben kızsam o gönül alır ama o kızsa ben gönül alırım.Ama ben barışınca da hemen kendi küser.Kesinlkle çocuk bu erkekler...
Erkeğe kusmeyi hiç yakistiramiyorum yaa.

Esim kuser. Konusmasam bi hafta konusmazDIIII :) bende onun yaptigi gibi yapmaya basladim artk küsme derdimiz olmuyo. Gorunce tavrimi:)

Hatayı kimin yaptığına bağlı değişmez mi yahu?

Walla değişmiyor benim kocam başlarda hata yapınca kendini affettirmeye çalışırdı. Şimdi baktı ki sıkıldı kendini affetrmeye ve sürekli hata yapmaya başlayınca bende küsme ve kapris olmayınca alıştı kendi küsüo bende anlamsız şekilde suratına bakyorum. :)

Walla değişmiyor benim kocam başlarda hata yapınca kendini affettirmeye çalışırdı. Şimdi baktı ki sıkıldı kendini affetrmeye ve sürekli hata yapmaya başlayınca bende küsme ve kapris olmayınca alıştı kendi küsüo bende anlamsız şekilde suratına bakyorum. :)
Hahahah :)

bence küsmek kadar anlamsız bişi yok bi de bunu yatağa taşıyor kocam.Onu çok seviyorum ama bu huyundan nefret ediyorum.yoksa harika bi insan.

bence küsmek kadar anlamsız bişi yok bi de bunu yatağa taşıyor kocam.Onu çok seviyorum ama bu huyundan nefret ediyorum.yoksa harika bi insan.
Benimkide öyle yapıyordu soyleye soyleye vazgecirttim. Şimdi hiç yapmıyor. Sanırım erkekleri çocuk görüp surekli soyleye soyleye eğitmek lazım.

bizde kimse kimseye küsmez yani o küs duramaz bende pek duramam ama çok kırıldıysam hiç konuşmam kendisi evliliğimiz hakkında konuşana kadar inadım inattır oda korkar bu durumdan
özürdilemez özürdilerim demez ama dolaylı anlatır

Back
X