Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeğe kusmeyi hiç yakistiramiyorum yaa.walla eşimde öyle bir inat vardır ki ben kızsam o gönül alır ama o kızsa ben gönül alırım.Ama ben barışınca da hemen kendi küser.Kesinlkle çocuk bu erkekler...
Peki sende onun gibi yaparsan uzun günler küs kalmaz misiniz?Esim kuser. Konusmasam bi hafta konusmazDIIII :) bende onun yaptigi gibi yapmaya basladim artk küsme derdimiz olmuyo. Gorunce tavrimi:)
Hatayı kimin yaptığına bağlı değişmez mi yahu?Hanımlar evinizde en çok kim kuser?
Hatayı kimin yaptığına bağlı değişmez mi yahu?
Hahahah :)Walla değişmiyor benim kocam başlarda hata yapınca kendini affettirmeye çalışırdı. Şimdi baktı ki sıkıldı kendini affetrmeye ve sürekli hata yapmaya başlayınca bende küsme ve kapris olmayınca alıştı kendi küsüo bende anlamsız şekilde suratına bakyorum. :)
Ilk baslarda yapiyodum bende onun gibi 10 15 gun konusmadigimizi bilirim. Oda bakti ki artk bende onla konusmuyorum. Artk kusmemeye basladi. Tartissak da konusuyoruzPeki sende onun gibi yaparsan uzun günler küs kalmaz misiniz?
Off 10,15 günde çokmuş ya.Ilk baslarda yapiyodum bende onun gibi 10 15 gun konusmadigimizi bilirim. Oda bakti ki artk bende onla konusmuyorum. Artk kusmemeye basladi. Tartissak da konusuyoruz
Benimkide öyle yapıyordu soyleye soyleye vazgecirttim. Şimdi hiç yapmıyor. Sanırım erkekleri çocuk görüp surekli soyleye soyleye eğitmek lazım.bence küsmek kadar anlamsız bişi yok bi de bunu yatağa taşıyor kocam.Onu çok seviyorum ama bu huyundan nefret ediyorum.yoksa harika bi insan.