En coook neyi özlediniz ?

nefes durumlarınız nasıl peki?

Nefes durumum tam bir kavgaya dönüştü burna su çekmek sumkurmek hala yasak zorlayinca kanıyor iste benim en büyük işkencemde bu oldu nefes alamazsam burundan basım ağrıyor bu yüzdende burnumu merhemle açabiliyorum

kesinliklee rahat rahat uyuyablmeyi ozledim, 1aydir sirtusu yatiyorum bisey olcak diye

kızlar valla ben ameliyat olalı nerdeyse 2 sene olacak ama nefes alamıyorum doğru dürüst.özellikle uyuyunca tıkanıyo burnum çok.Doktor normal diyor ama ne kadar normal bilmiyorum artık.Bende ameliyattan sonra 20 gün boyunca uyku uyuyamadım. yemek yiyemedim.üstelik sakar kocam gece uyurken burnuma eliyle öyle bi çarptı ki acımdan hüngür hüngür ağladım.Allah yardımcınız olsun.Çok zahmetli bir dönem geçiriyorsunuz.Benim hatam daha alçı burnumdayken temzilik yemek falan yapmam.sanki burnumda deformeler oluştu gibi önden bakılınca bi yamukluk variSiz öyle yapmayın.çok dikkatli davranın.

ben kendi burnumu ozledm ..... rahat rahat uyumayi, bakisimi, gulusumu herseyimi ozledim ... :gitme:

canim senin burnun en azindan kotu olmamis benimkisi cok kotu oldu eskisi coooookkkk daha guzeldi o kadar degisti ki yuzum gozum aynlara bakamaz oldum

kötü değil
ama iyi olduğuda söylenemez canım
şimdi baktımda albümüne pek anlyamadım
çok net burun foton yok
neyinden memnun değilsin?

albumdekiler eski resimlerim eve donunca suanki resmlerimi de eklerim ekim 2009 da ameliyat olmustum ve o gunden beri yuzum hic gulmedi zaten hicbiseynden memnun degilim cunku memnun oluncak bi taarafi yok canim hayatimin en buyuk hatasini yaptim kendime bunu nasil yapabildim bende bilmyrm zaten senin ki yine iyi yani canim benim bence

bende benimkini iyi bulmuyorum
belki sende abartıyr olabilirsin
ekleyince bi bakalım fotolarına
birde doktorun en diyor bu duruma?

bende benimkini iyi bulmuyorum
belki sende abartıyr olabilirsin
ekleyince bi bakalım fotolarına
birde doktorun en diyor bu duruma?

drla 3. aydan sonra ciddi anlamda gorumeyi biraktik canim hayir ciddi anlamda kotu gorenler sana ne oldu diyo kaza falan mi gecrdn diye doryolar cunku ciddi anlamda fark var ve cok daha sorunlu olan guzellgimi de bozmus nefes de hic alamyrm anliycan sorunum buyuk zaten etrafimdakler gerek yok demsti dinlemedim sadece nefes alma sorunum vardi olmusken ufak tefek sorunlari da duzeltelm dediler ama alt ust oldu hayatim amelyattan sonraa

şaka bi yana tabi :) yüzümü bol suyla suyu yüzüme çarpa çarpa yıkamayı..yine deli gibi yatabilmeyi (yok sağıma çok dönmeyim yok soluma yatmayım burnum yamulur gibi düşüncelerden arınarak uyumayı yani)özledimmmmmmmmm

yaaa bende yana dönememekten rahatsızdım amaaaan dedim 1 gece öyle yattım 1 yan nasıl şişmişti anlatamam doktorum kızınca yastk koymaya başladım anlarıma şimdi sargısı cıktı biraz o tarafa biraz bu tarafa yarıyorum eşit olsun diye şişim indi allahlan:)

1)yüzümü yıkamayı
2)dişlerimi rahatça fırçalamayı
3)burnumu yukarıya doğru ittirmeyi şöyle kaşımak amaçlı
4)yastığa gömülerek yüz üstü uyumayı
5)MİMİKLERİMİİİİİİ gülmeyi ağlamayı kızmayı vsss
6)elmacık kemiklerimi 2 hafta oldu ala tam anlamıyla yoklar
7)koşabilmeyi hızlı hareket edebilmeyi
8)KORKUSUZCA YAŞAYABİLMEYİ(burnuma bişi olacak korkusuyla sürekli tedirgin hareketler de bulunmamayı)
9)fön çektirmeyi kaş ve bıyık aldırmayı
diye gider buuuu.......

valla benim 2 hafta oldu ameliyat olalı cakkıdı cakkıdı sakız çiğniyorum hiç kasmıyorum 3 4 gündür çiğniyorum faydasını gördüm baya yumuşadı dudak üstüm artı yüzümde bariz inme oldu sonuçta yüz kasları çalışıyo tavsiye ederim:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…