En dibe battım!

kubdef

Defalarca yıpranırsın bildiğinden
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
4.215
9.599
Nerden baslasam bilmiyorum biraz uzun olursa kusura bakmayin. Ve ben hataliyim biliyorum lutfen agir yargilarda bulunmayin. Cok zor bi cocukluk yasadim annem ve babam ayriydi nerdeyse babami hic gormedim buyuyene kadar. taciz ve tecavuz anilariyla dolu anneligi para vermek sanan bir anneyle buyudum. bununla mi alakali neyle alakali bilmiyorum ben hep escinseldim. Ama kendimi hep bastirdim.

esimle 6 yil once tanistik ve ben esim beni gerceklerle yuzlestirene kadar hep annemin benim cocuklugumda yasadigim seylerden habersiz oldugunu saniyordum. Ama aslinda oyle olmadigini yasadigim herseyin annemin plani programi icinde oldugunu annemin nasil bi kadin oldugunu esim sayesinde ogrendim. Ogrendim ve okulu birakip 17 gun icinde evlenip hem annemi hem babami herkesi hayatimdan cikarip kendime duzgun bi hayat kurmaya calistim. Hatta sehir degistirdim. Hersey guzel gidiyodu inanin 5 yildir hic bi sorunumuz yoktu ama cocuklar akrabalarindan uzak kalmasinlar diye cevremdeki herkesin ve esimin onlar degismistir baskisiyla hem annemle hem.babamla baristim. Yine huzursuzluk tatsizliklar basladi ve bu surecte esimden muthis sogudum nedenini bilmiyorum. Sadakate cok duskun bi insandim ama nasil oldu bilmiyorum kk da tanistigim bi kadinla muhabbeti fazla ilerlettik beni ziyarete geldi escinsel tekliflerde bulundu derken 3 4 aydir ciddi bi iliskide buldum kendimi. Esim ogrendi ailem ogrendi bu kizla ayrildik falan.
Ama asil sorun su ki ben kendimi cok vasifsiz hissettim. Suan esim tarafindan calismama izin yok disari cikmama izin yok zaten evliligin basindan hem erkeklerden hem.kadinlardan asiri kiskanildim. Calismama ve asla universite sinavina vs girmeme izin yok. izin diyorum cunku eger aksini yaparsam asla cocuklarimi goremeyecegimi bu kk dan tanistigim kizla olan herseyi yargiya tasiyip cocuklari gormemem icin elinden geleni yapacagini soyledi. Ben en basinda ilk esim igrendiginde niye sustum diye soracak olursaniz o kizi korumak istedim cunku o kiza zina davasi acacagini soyledi kendiside memur oldugu icin basi belaya girmesin diye sustum.

Simdi bosansam sizce nasil bir yol izlemeliyim annemin ya da babamin yanina gidemem. Anneme gidersem cocuklugumda yasadigim seyler hep karsima cikacak o evde yasayamam sanirim. Babama gidersem oda okumama izin vermeyecek. Kendi basima esime cocuklari vererek ayakta nasil durabilirim?(kpss ye hazirlanmayi dusunuyorum 1 yil bi sekilde idare etmeliyim evde ders calismayi birakin gidip.kitaplari dahi alamam) Eger yargiya tasirsa ilerde cocuklari almam sikinti olur mu? Bana kizmadan tavsiye verebilecek olan var mi?

Biliyorum ben cok hataliyim zaten pismanim. Ilk olarak bu duygularla evlenmemeliydim ama annemin gercek yuzuyle karsilasinca dusunmeden hareket ettim. Evlendim sadakatimi asla bozmamaliydim ama onu da yapamadim. Esimin bana deli gibi asik oldugunu biliyorum ama ben daha fazla devam edemiyorum kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum. Belki karisik oldu kusura bakmayin biraz zor bi durumdayim.
 
Birincisi, eşinin artık sana deli gibi aşık olduğunu sanmıyorum.
Eğer çalışmayı düşünürsen dışarıda yapabileceğin bir sürü iş var.
KPSS dediğin zaten çok kolay değil ki üç kitap alayım,ders çalışayımla olmuyor maalesef.
 
Birincisi, eşinin artık sana deli gibi aşık olduğunu sanmıyorum.
Eğer çalışmayı düşünürsen dışarıda yapabileceğin bir sürü iş var.
KPSS dediğin zaten çok kolay değil ki üç kitap alayım,ders çalışayımla olmuyor maalesef.
Derslerim de cok basariylliydim hala cogu bilgiyi hatirliyorum. esim hala cok asik cunku beni serbest birakmiyor birak gideyim diye kac kere soyledim ayrilamadigini soyluyor.


Konu cok karisik biliyorum lutfen yargilamayin sadece nasil bi yol izleyeyim tavsiye istoyorum
 
çocukluğunuzda yaşadığınız şeyler asla sizin suçunuz değildi.. cinsel yöneliminiz farklı olabilir.. bunu da yargılamak kimsenin haddi değil ama siz evlisiniz.

burda bir bayan konu açıp eşim bi erkekle birlikte oldu dese neler yazılır tahmin edin. şimdi de aynı şeyler size yazılacak..

siz evlisiniz ve üstüne üstlük çocuklarınız var. cinsel tercihinize kimse karışamaz ama eşiniz ve çocuğunuz için onlara saygılı olmalıydınız. bu yaptığınız çok büyük bir hata.

madem böyle bir niyetiniz vardı. önce boşanacaktınız. o çocukları sağlıklı bir birey olarak yetişmeleri adına gerek siz gerek eşiniz gerekli ortamı hazırlayacaktı. sonra ne isterseniz yapardınız. ama bu olanlar çok yanlış..

şimdi hayatınızı kendinize zindan ettiniz. eşinizi böyle bir durumun içine soktunuz ve olan o çocuklara olacak..

çözümü yok bence bu işin. öyle eve kapatmakla da olacak şeyler değil..

anladığım kadarıyla da yaşınız da küçük.. tahminen yaşıtız ve yaşadıklarınız çok zor şeyler..

bilmiyorum ne desek boş olacak..
 
Kadın ya da erkekle birlikte olmanız fark etmez. Sonuç olarak aldatmışsınız. Eşinizin size karşı şiddeti mi oldu? Neden böyle bir şeye kalkıştınız?

Tamamen rahat batması. Şu an yapabileceğiniz bir şey yok, evinizde çalışın. Dşiniz işe gittiğinde kitapları alıp çalışacaksınız başka yolu yok.
 
Derslerim de cok basariylliydim hala cogu bilgiyi hatirliyorum. esim hala cok asik cunku beni serbest birakmiyor birak gideyim diye kac kere soyledim ayrilamadigini soyluyor.


Konu cok karisik biliyorum lutfen yargilamayin sadece nasil bi yol izleyeyim tavsiye istoyorum
Ayol neden yargılayıyım,beni ne ilgilendirir ki?
Sadece aldatılmış bir adamın hala aşık olduğunu sanman çok komik.
Adam ya takıntılı ya da onun bir arızası var ki ortaya çıkmasın diye ayrılmıyor.
Yoksa aldatıldığı halde susan 3 çocuklu eğitimsiz,işsiz, gidecek yeri olmayan kadınlar gibi ama çok seviyorum demiyordur herhalde.
 
Ah ah hata ustune hata. Escinsel olmak sic degildi ki neden kendinizi israrla bir erkekle evlenmek zorunda hissettiniz ki? Annenizden kurtulmaya calisirken daha kotusu olmus.

Esinizle konusup anlasmali ayrilsaniz? Yanasmaz mi? Escinsel olunca mahkeme cocuklari babasina vermez bence ama. Yine de avukat arkadaslar yardimci olur burda size.

Bu arada esiniz ucuncu kisileri mahkemeye veremiyor,onu soyleyip de sizi tehdit etmesine kulak asmayin. Zina davasi diye bir sey yok diye biliyorum ama acabiliyor dahi olsa size acar,birlikte oldugunuz kisiye acamaz
 
Eşiniz de normal değil. İki türlü aldatılmış bir adam var karşınızda ve sizden boşanmak istememesi enteresan.

Yargılamadan yorum nasıl yapılır bu konuya onu da bilemedim. Hata üstüne hata yapmışsınız çünkü.

Çocuklarınız en az hasarı alır bu yaşadıklarınızdan ve yaşayacaklarınızdan umarım. Olan onlara olacakmış gibi duruyor.
 
Anneniz mi sizi taciz eden? Ben orayı anlamadım.

Eğer annenizse ya da babanizsa asla dönmeyin zaten yanlarına.

Ben olsam eşimin güvenini yeniden kazanmaya çalışırdım. Tabii seviyorsanız.

Yok sevmiyorsaniz ya çocukları bırakıp gidecekseniz ya da sabredip evde oturacaksiniz. Çünkü eğer çocukları da alıp kacarsaniz, delilleri varsa bu eşcinsel iliskiyi ortaya çıkarıp çocukları elinizden alır. Malum burası Türkiye. Kimse eşcinsel ama iyi anne demez. Hakim de dahil, maalesef.
 
Cok hata yaptigimin farkindayim ama inanin hic kimse yoktu cevremde paylasabilecegim. o kizlada isler bu noktaya nasil geldi bilmiyorum. Kendimden ve yaptigimdan utaniyorum. Cok buyuk pismanim. Suan dogru olani yapmak istiyorum sadece.
 
Cok hata yaptigimin farkindayim ama inanin hic kimse yoktu cevremde paylasabilecegim. o kizlada isler bu noktaya nasil geldi bilmiyorum. Kendimden ve yaptigimdan utaniyorum. Cok buyuk pismanim. Suan dogru olani yapmak istiyorum sadece.
Siz kendinizi escinsel olarak mi goruyorsunuz? Hormonlariniz vs
Doktor kontrolu altindami bu anlaşildi..
Sadece ruh aleminizdeki örselenmiş
Onceden yasadiginiz kotülukler oluşan sapkin bi duygumu?
Esinize ilginiz yokmuydu sizin?
Bu eşcinsel furyasi geldi gidiyor da herkes kendince teshis koyuyor.
 
X