- 22 Şubat 2025
- 395
- 264
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
hanımlar çalışan bir anneyim akşam eve geldiğimde çabuk hazırlayabileceğim yemek tarifleri istiyorum sizden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet. yapma asamasini da seviyorum ya yemek workshopu gibi oluyor, beraber kesip beraber hamur acinca. cok egleniyoruz. sohbet ede ede yapinca nasil bitiyor anlamiyor insan.yenGEnC sen de benim gibi elinin altında hazırda bir şeyler bulundurmayı seviyorsun belli ki
Çok sağlıklı bir yemek tarifi vericem yarım saatte olur :) 2 kabak bir soğan la yapılıyor soğanları güzelce doğra hafif salçayla kavur kabakları yarım ay şeklinde at içine göz kararı su tuz bitti :) ben arada soğana havuçta ekliyorum soğan havuç kavurup kabakları atıyorum çok güzel oluyor :)hanımlar çalışan bir anneyim akşam eve geldiğimde çabuk hazırlayabileceğim yemek tarifleri istiyorum sizden
İkinci bi tarif vericem ister kızartarak ister pişirirek yap canım :) soğan ve salçayı kavur 5 dk falan sonra 2 patlıcan bir pates biraz su ve tuz bitti :) patatesleri küp küp patlıcanları yarım ay kes ben genelde kızartıp yapıyorum ama en sağlıklı kızartmadan yapmak al buda çok basit ve çok güzel bir yemek:)hanımlar çalışan bir anneyim akşam eve geldiğimde çabuk hazırlayabileceğim yemek tarifleri istiyorum sizden
Bende çocuklarla yapıyorum buzluk hazırlığını herkes yapınca daha güzel tabiki deevet. yapma asamasini da seviyorum ya yemek workshopu gibi oluyor, beraber kesip beraber hamur acinca. cok egleniyoruz. sohbet ede ede yapinca nasil bitiyor anlamiyor insan.
tavsiyem evdekileri de katmak
tek yapacak olsam üşenirim
bak ya yine enişte romantıkevet. yapma asamasini da seviyorum ya yemek workshopu gibi oluyor, beraber kesip beraber hamur acinca. cok egleniyoruz. sohbet ede ede yapinca nasil bitiyor anlamiyor insan.
tavsiyem evdekileri de katmak
tek yapacak olsam üşenirim
kiz bunun nesi romantizm yarisini ben yiyorsam yarısını o yiyor
beceriklilikten ziyade usengeclik aslinda.MaşallahyenGEnC ne beceriklisin
Ben ancak sigara böreği haşlanmış nohut fasülye
Bamya
Kuzu kestirip hazırlatıp koyuyorum
Hindi yine aynı şekilde
Hiç hazırlık yapmıyor muşum sizi okuyunca![]()
Benim annem de senin gibibeceriklilikten ziyade usengeclik aslinda.
mesela 8 patates 8 yer elmasi 8 yesil 4 kirmizi biber 4 sogan 4 kabak 4 patlican
bunlari yikamak soymak küp küp kesmek kac dakikasini alir ki insanin. tek seferde mutfaga girsen 1 saatte biter hic yormaz bile.
ama 4 gün seni yemek yapmaktan kurtarir :)
ya da maydanozu, kişnişi, dereotunu her seferinde yika dilimle sonra tahtayi temizle falan ugrasacagina, tamamini bitiremeyip çürüyeni çope atacagina tek seferde yika kiy, at buzluga 3-5 ay rahat et:)
gibi gibi
benim annem de sadece parca koyar buzluga, nohuttu fasulyeydi falan. sonra yemek yapmakla ugrasir bir ton.
o yuzden oyle sevmiyorum ben. bir sey buzluktaysa hazir olsun, beni yormasın:)
Olsundu birlikte yapmanın o anı paylaşmanın tadi yemeğe lezzet katar kikiz bunun nesi romantizm yarisini ben yiyorsam yarısını o yiyor
(artı ben onda yemesem aile evimde zaten hergun 2-3 cesit yemegim var, ac kalmam. benden cok onun için aslinda. yani bu benim romantikligim)
Kişniş ne kibeceriklilikten ziyade usengeclik aslinda.
mesela 8 patates 8 yer elmasi 8 yesil 4 kirmizi biber 4 sogan 4 kabak 4 patlican
bunlari yikamak soymak küp küp kesmek kac dakikasini alir ki insanin. tek seferde mutfaga girsen 1 saatte biter hic yormaz bile.
ama 4 gün seni yemek yapmaktan kurtarir :)
ya da maydanozu, kişnişi, dereotunu her seferinde yika dilimle sonra tahtayi temizle falan ugrasacagina, tamamini bitiremeyip çürüyeni çope atacagina tek seferde yika kiy, at buzluga 3-5 ay rahat et:)
gibi gibi
benim annem de sadece parca koyar buzluga, nohuttu fasulyeydi falan. sonra yemek yapmakla ugrasir bir ton.
o yuzden oyle sevmiyorum ben. bir sey buzluktaysa hazir olsun, beni yormasın:)