Hamileligim boyunca asırı kılo aldım ve veremiyorum zayıflamak ıstiyorum düzensiz yemek yemek şeklim var bırakıyorum kılom yüzünden özgüvenim de yok

Bende bir haftadır diyetteyim 106.50 den 105 e düştüm evde spor yediğime içtiğime dikkat ediyorum oluyor gibi bakalım
55 ile hamile kaldım 85 ile doğuma gittim 1 yıl geçti 55 kiloyum şu anda, ne yaptın dersen yemedim arkadaşım. 3 lohusaydık herkes şerbetli tatlı yerken ben seyrettim ikram ettiler almadım, emzirdiğim için diyet yapmadım paketli gıda tüketmedim ekmek makarna pilav minimum şekilde tüketim bol yumurta peynir ve benim kurtarıcım wasa yedim her yemekle 40 günden sonra yalnız kalınca bebekle iyice eridim bittim yani yorgunluktan uykusuzluktan

Bende bir haftadır diyetteyim 106.50 den 105 e düştüm evde spor yediğime içtiğime dikkat ediyorum oluyor gibi bakalım
Ya lohusayken ve bebek emzirirken insan insanlıktan çıkıyor aç kurt gibi oluyor seni o kadar iyi anlıyorum ki çok çok iyi biliyorum o hissi, dikkat ederken bir gün o diyeti bozardım yani nasıl tatlı gelirdi anlatamam. Tek yolu iradeli olmak başka yolu yok olsa söylerim

Ya lohusayken ve bebek emzirirken insan insanlıktan çıkıyor aç kurt gibi oluyor seni o kadar iyi anlıyorum ki çok çok iyi biliyorum o hissi, dikkat ederken bir gün o diyeti bozardım yani nasıl tatlı gelirdi anlatamam. Tek yolu iradeli olmak başka yolu yok olsa söylerim
Oyle öyle gerçekten tutamıyorsun kendini ama karar verdim bir haftada 1.50 kilo verdim iyi oldu böyle devam bakalım burdan paylascam artık

Oyle öyle gerçekten tutamıyorsun kendini ama karar verdim bir haftada 1.50 kilo verdim iyi oldu böyle devam bakalım burdan paylascam artık
Bir kilodan sonra daha hızlı gitmeye başlıyor direnç kilosu değil de normalde vücudumuzun kaldırabileceği en yüksek kilo diyim örn şu an 100 kilosunuz 90a düştüğünüzde daha da hızlı gidiyor bir kilit açılıyor sanki bilmiyorum ben de öyle olmuştu

Bir kilodan sonra daha hızlı gitmeye başlıyor direnç kilosu değil de normalde vücudumuzun kaldırabileceği en yüksek kilo diyim örn şu an 100 kilosunuz 90a düştüğünüzde daha da hızlı gidiyor bir kilit açılıyor sanki bilmiyorum ben de öyle olmuştu
Çok doğru bende gerekiyorsa bir sene yapcam ama istediğim kiloya düsmem lazım karar verdikten sonra gerisi kolay oluyor

Bende yazılmak isterim de asırı pahalılar bir de ben yasaklı duramam sanki esir gibi hissederim düsüncem var

Merhaba 🌸 Emzirme döneminde ekstra stres ve kısıtlama sürdürülebilir değil.
2 Şubatta annelerle birlikte yürüyeceğim esir gibi hissetmeyeceğin, aksine enerjinin arttığını fark edeceğin 15 günlük Fonksiyonel Emzirme Programı başlatacağım.

Bu program bir 'diyet' listesinden ziyade, bedenin işleyişini destekleyen bir yol haritası. Bebeğin ve kendin için güzel bir başlangıç yapmak istersen seni de aramızda görmekten mutluluk duyarım. 🌸

Merhaba 🌸 Emzirme döneminde ekstra stres ve kısıtlama sürdürülebilir değil.
2 Şubatta annelerle birlikte yürüyeceğim esir gibi hissetmeyeceğin, aksine enerjinin arttığını fark edeceğin 15 günlük Fonksiyonel Emzirme Programı başlatacağım.

Bu program bir 'diyet' listesinden ziyade, bedenin işleyişini destekleyen bir yol haritası. Bebeğin ve kendin için güzel bir başlangıç yapmak istersen seni de aramızda görmekten mutluluk duyarım. 🌸
Biz emzirme dönemini geçtik 2 yasında çocuğum kabul olur mu ki

ChatGPT ye kendine diyet listesi yaptır
Aralıklı oruç yap emzirmeye uygun
Evde leslie basit yürüyüş yapsan bile bir ayda 8/10 kg gider aç kalmazsın hem de özgüvenin gelir
Su çok önemli kaçamak yapsan bile suyu ihmal etme 3 litre

Bende de pcos var çok hızlı kilo alıyorum ama vermede çok zorlanıyorum. Diyetisyenlerin verdiği listeleri gündelik yaşantımda uygulamakta çok zorlanıyorum. Daha pratik ve kesin çözüm sunan ürün,uygulama vs yapmam lazım.Spor yapıyorum ama tek etkili asla değil. Bu konuda bende çok dertliyim 😐😐

Merhaba 🌸 Ben pkos çalışan bir diyetisyenim. Pkos için kesin çözüm sunan bir ürün uygulama vb. maalesef ki yok. 🥲 Şunu söyleyebilirim ki en kesin ve en iyi çözümü sizin yaşam tarzınıza uyan sürdürülebilir bir beslenme/yaşam tarzı değişimidir. Bu gözünüzü korkutmasın 😊 sürdürülebilir beslenmeyi öğrenip hayatınızda uyarladığınızda iyi ki diyeceksiniz.

Back
X