en en yakın arkadaşın sözüne çağrılmamak

esmiyane

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
37
4
286
İstanbul
merhabalar bayanlar, benim yaklaşık 18 yıldır en yakın arkadaşım hatta aynı işyerinde çalışıyoruz. Neyse onun bu pazar sözü var. sözleneceği kişiyi de çok eskiden tanıyorum. arkadaşım uzaktaki bütün arkadaşlarını tek tek aradı hatta benim yanımdan kalkıp giderek konuşmalarını yaptı (benim yanımda sözle alakalı hiç bir şey söylenmiyor) çağırdı bana sadece sözleneceği kişi ayak üstü gelirsin sende dedi. bu durum da ben gitmemeyi düşünüyorum hatta annemleride çağrımadıkları için onlarda gitmicekler. yinede sizden bir fikir almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz

kimse nedensiz bir şey yapmaz.benim nişanımda bi arkadaşıma o kadar kalbim kırılmıştı ki nişana çağırmak bile istemiyorduum o derece, o yüzden nedeni vardır nedensiz değildir

aramızda bir kırgınlık yada bir şey yok zaten her gün birlikteyiz işimiz nedeniyle ki iş haricinde de görüşüyoruz. düşünüyorum onu da ben ne yaptım bu kıza diye bilmiyorum.

aramızda bir kırgınlık yada bir şey yok zaten her gün birlikteyiz işimiz nedeniyle ki iş haricinde de görüşüyoruz. düşünüyorum onu da ben ne yaptım bu kıza diye bilmiyorum.

iki nedeni olabilir bilmeden kırdınız, ikinciside size dost değilmiş yani içten içe sizi sevmiyormuş. ama ikinci neden düşük ihtimal çünkü bu kadar zaman anlardınız. iyi düşünün siz bilmeden dediğiniz bir şeye çok içerlemiş olabilir

her gün dip dibe olup o kadar insanı çağırıp beni nasıl unutabiliyor ki sonuçta günümüzün yarısı birlikteyiz

çok yakın hissedip de davet etme gereği duymadıklarım olmuştur benim de
hani zaten birçok şeyi birlikte planlar ve gerçekleştirirsiniz

böyle bir durum olabilir

aksi taktirde ise gerçekten dost olduğunuzu düşünmüyor olabilir
sadece iş arkadaşı gibi...

ya ben bir şey yanlış yada doğruysa bana göre tabi söylerim direk düşünüyorum düşünüyorum acaba böyle bir şey oldu da mı böyle davranıyor diyorum. ama yani 18 yıl olmuş bu zamana kadar bunu onu kırmamak için söylediğimi bilmesi gerekir.

cnm benımde 3 kişiik bı arkadas grubum vardı ve 10 seneden beri beraberdık.. o arkadaslarımdan biri sozune cagırmamıstı. ama dıgerini cagırmıstı. bana hıc bişi dememişti..ama ben şöle dusunuyorum.. bugun bana yarın ona.. benımde sozum olursa cagırmayı dusunmuyorum..

İnsan kırılıyor bekliyor neden diyor demi ?
Seneler önce benmde yediğm içtğm giydğim ayrı gtmeyen bi arkadaşım vardı hergn beraberdik mutlaka .. Sebepsiz yere neden yokken .. Nişanı oldu dumadım bile bırak çağrılmamayı .. Aylar sonra tesadüf birinden duyuyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…