Bugün 21. gün. Sabah baktım ateşim 36,7. Yani normal, yumurta çatladı ve vücut progesteron salgılıyor. Son güne kadar ateş düşmezse hamilesin, düştüğü günde gelsin kırmızılar. Göğüsler hassas, öyle şişmediler ama uçları biraz acıyor. eee bu da progesteron belirtisi. yani normal. buraya kadar adet belirtileri ile aynı. hafiften kasıklarda batmalar oluyor, sancı girip çıkıyor ama sürekli değil. Karnım sert ve şiş. Ben normalde yumurtladıktan sonra adete kadar sivilcelenirim. Daha sivilce olmadı. İdrar rengi normal. Akıntı var, su gibi çoğunlukla. Lekelenme olmadı. Bugün bütün gün esnedim. Belimde belli belirsiz bir ağrı var ama belirti arıyorum ya bunlar da psikolojiktir diyorum.
Kaldı 7 gün. Düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor. Kafamdan geçenler yukarıda saydıklarım. Ne diyim, Allah sabır versin !
alma canım benim.
eğer doktorun, 'her şey normal' diyorsa.. bırak o takipleri.
kafanı meşgul etmek için bişeyler bulmaya çalış bence.
o takipler zaten insanı strese sokuyor.
kızlar bugun günüm bende bişey yok ama akıntım çok hep ha şimdi hastalandım diyorum bakıyorum akıntıymış böyle kasıklarıma iğne batırıyorlar gibi bir ağrı var eğilip kalkarken kızlar ne bu ya hastalanayım artık hastalanayım da doktora gidecem çünkü
ha bir de unutmadan ben dün sabah test yapmıştım sabah ilk idrarla 3-5 dk bekledim sonra işe geç kalıyorum diye tahlili masanın üstüne koydum akşam eve bir geldim ikinci çizgi böyle belli belirsizdi ama 30 dk sonra test geçersiz diyor ya benim ki kesin 30 dk geçince çıkmıştır hadi hastalanayım ya
arkadaşlar iyi akşamlar benimde günüm dündü dün gece kahverengi akıntım geldi çok az daha sonra kesildi ve bu akşama doğru tekrar kahverengi akıntı geldi hala kırmızıya dönmedi ve kasıklarımda ağrı var böyle bişey yaşayan varmı aranızda
elifçim yapmayı düşünmüyorum hem az önce yine baktım kırmızıya dönüyor gibi
arkadaşlar bende yeni üye oldum merhabalar benimde reglime 3 gün kaldı ama yumurtlamagünümün bitişinden 1 gün sonra başladık çalışmalara belirtilerde var biras sizce tutarma yumurtlamadan 1 gün sonra
neyse canım ya üzülme hayırlısı belki de dönmez ya
inşallah
aşırı üşümem var bide çorapla kalın eşofmanla oturuyorum normalde göğüslerim ağrırdı ağrı yok mesela
kızlar bişey soracam size ben de 2 gündür kahverengi lekeler geliyor ama günde 1 kere ve böyle çok koyu değil yarın da adet tarihim adet mi oluyorum kızlar bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz çünkü daha önce hiç böyle olmazdı ilk günden kırmızıları görürdüm şimdiden tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?