En erken başlayan belirtiler

Bugün 21. gün. Sabah baktım ateşim 36,7. Yani normal, yumurta çatladı ve vücut progesteron salgılıyor. Son güne kadar ateş düşmezse hamilesin, düştüğü günde gelsin kırmızılar. Göğüsler hassas, öyle şişmediler ama uçları biraz acıyor. eee bu da progesteron belirtisi. yani normal. buraya kadar adet belirtileri ile aynı. hafiften kasıklarda batmalar oluyor, sancı girip çıkıyor ama sürekli değil. Karnım sert ve şiş. Ben normalde yumurtladıktan sonra adete kadar sivilcelenirim. Daha sivilce olmadı. ıdrar rengi normal. Akıntı var, su gibi çoğunlukla. Lekelenme olmadı. Bugün bütün gün esnedim. Belimde belli belirsiz bir ağrı var ama belirti arıyorum ya bunlar da psikolojiktir diyorum.
Kaldı 7 gün. Düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor. Kafamdan geçenler yukarıda saydıklarım. Ne diyim, Allah sabır versin !

pellycim allah gerçekten hepimize sabır versin diyorum ne zor kadın olmak yaaaww
aynı şeyleri düşünüp düşünüp duruyoruz benimde yarın regli günüm ateşim gayet yüksek yandığımı bile hissediyorum tek fark akıntım var ama bilemiyorum işte psikolojikte olabilir 4 gün öncesinden beri idrar testi yapıp duruyorum silik milik gri pembe ne ton olursa razıyım ama tık yok kaydirigubbakcemile3

alma canım benim.
eğer doktorun, 'her şey normal' diyorsa.. bırak o takipleri.
kafanı meşgul etmek için bişeyler bulmaya çalış bence.
o takipler zaten insanı strese sokuyor.

canım benim seni öncelikle çok çok çok kocaman tebrik ediyorummmm ALLAH tamamına erdirsin inşallahh canımmm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat versin AMİNNN :Saruboceq: :Saruboceq:

doğru söylüyorsun bu ay regli olursam belki miyomlarım için soğan kürü yaparım yarın belli olcak zaten düzenlidir benim belki bir gün atar hayırlısı artık hakkımızdaa

ben de aynı belirtileri yaşıyorum ve 3 aylık periyoda göre 24 günde adet olamma gerekiyor ve bu güne denk geliyor hala olmadı ve işi şansa bırakmıyorum 30 nu bekliyorum ama bel ağrım da fecileşti sanırım hasta olcam offff

Bugün benim aklımada soktular hamile olabilirsin diye.Kalk test yap dediler.Ben olmadığıma eminim.Hiç bir belirti yok.Regl belirtisi bile yok.Hem daha 1 hafta var reglime.Test yaptım beklediğim gibi negatif.Bu ay çok beklenti içinde değilim.Yumurtlama zamanımı bilmediğim için tutturamadığımı düşünüyorum...Önümüzdeki ay için ovulasyon testi aldım.Deneyeceğim bakalım.Şimdi bir an önce regl olup testlere başlamayı bekliyorum.Bu ay da olmadı.Hayırlısı olsun bakalım...

arkadaşlar iyi akşamlar benimde günüm dündü dün gece kahverengi akıntım geldi çok az daha sonra kesildi ve bu akşama doğru tekrar kahverengi akıntı geldi hala kırmızıya dönmedi ve kasıklarımda ağrı var böyle bişey yaşayan varmı aranızda

canım yanlız değilsin ben de aynı durumdayım bak ben akşam test alacam sabah yapacam sen de al istersen bakalım ne olacak

anaaaaaa saat kaç olmuş bu saatte nöbetçi eczane bulamam ben ya daha iş yerindeyim olmazsa ben sabah ilk idrarımı bir kavanoza yaparım testi alır iş yerinde testi yaparım hayırlıs olsun bakalım ama ben bu akşam görürüm heralde kırmızı kartı

arkadaşlar bende yeni üye oldum merhabalar benimde reglime 3 gün kaldı ama yumurtlamagünümün bitişinden 1 gün sonra başladık çalışmalara belirtilerde var biras sizce tutarma yumurtlamadan 1 gün sonra

arkadaşlar bende yeni üye oldum merhabalar benimde reglime 3 gün kaldı ama yumurtlamagünümün bitişinden 1 gün sonra başladık çalışmalara belirtilerde var biras sizce tutarma yumurtlamadan 1 gün sonra

hayırlısı olsun inşallah belirtilere takılma bence
inşallah hamilesindir

arkadaşlar bende bu ay yumurtlamamın bitişinin ertesi günü başladık çalışmalara sizce yumurtlamadan 1 gün sonra tutar mı belirtilerde var biraz

ya moralini bozmak istemem ama evet bence adet oluyorsun.2 ay önceki adetim aynı olmuştu ilk defa yaşadığım için kesin hamileyim dedim hatta her gün bi test aldım,normal adet tarihimin ilk günü başladı 6. güne kadar günde 1-2 kez geldi dakka başı kontrol ediyordum leke yoksa seviniyordum ama,adetimin bitiş tarihinde normale döndü ve yoğun bir şekilde hastalandım sonuç malum eşimde ümitlenmişti bende ve hayal kırıklığı yaşadık umarım sen yaşamazsın...

öf ya arkadaşlar ne zor iş şu beklemek bu ay kesin kararlıydım ümitlenmiycem beklemiycem die ama gün yaklaştıkça anladım ki yine içimde ümit var.kasığımda sadece yumurtlama günümde batma yada hafif sancı hissederim bu ay 13. günü başladı 26.günümdeyim hala devam ediyor.bide midemde bulantı oluyor arada ama istifra falan yok arada olup geçiyor ama midemde gaz oluyor bu sıra ondan dolayıda bulantı olabilir göğüslerde yok normalde adet öncesi hassasiyet olur ama daha başlamadı,fakat karnımda şişlik var göbeğim çıktı ödem oluştu buda adet belirtisi.eğer tarih 1-2 gün oynamazsa 5 gün var ah ne olurdu olsaydı rabbimden hayırlısını diliyorum ama yorulmaya başladım artık her ey beklemekten (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…