En erken başlayan belirtiler

bu topiğe girmeyeyim diyorum gene de dayanamayıp giriyorum
belirtileri okuyorum sonrasında psikolojik olarak midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor.
1 hafta sonra da regl olunca hepten moralim bozuluyor :sinifsinif:

her ay yumurtladım mı yumurtlamadım mı demekten kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım

İlahi yaa beni çok güldürdün valla arkadaşımm..ama yazdıkların benim içinde geçerli o yüsden güldüm ya zaten..ben artık takmıyom valla önemli olan sağlıklı sıhhatli olmamız boşver önümüzde çok aylar var sende takılma ve moralini bozma..kaydirigubbakcemile5

ya kızlaar bişe sorcam dün adetime 5 gün kala dayanamadım test yaptım çıkmazsa kendimi çok kaptırmamış olurum çıkarsa mutlu olurum erkenden dedim.....ilk yaptığımda bişe göremedim ama sonra çok çok silik bişeler göründü eşimde gördü geçen aykiyle karşılaştırdık var gibi şimdi iyice kurudu silik bir 2.çizgi var sizce bu ne kadar güvenilir?

ay canım benım tam yumurtlama gunune denk geldı ben oyle hesapladım en azından.
ıkı kez erkek dedı dr sonra ucunvu kez kız da olabılır dedi poposu donuk suanda bebısın..yanı daha bellı degıl :)))) ama kesınlessın o zaman soylerım..

kıyamam canım takma bu kadar stresınde cok etkıledıgını bılıyorsun dı mı?

canım ıkıncı bır test al ımkanın varsa ben almıstım :)) ama sılık te olsa senın o hormona sahıp oldugun anlamına gelır bence 5 gun var daha az mıktarda olsa bence hamılesın.. test alırsan baska bır markanın testını al bakalım ne cıkacak bıze de yaz sonucu canım..

katılıyorum canım sana ya.yazıları okuyunca insan acaba mı diyor.psikolojisi bozuluyor valla :dance:

ya kızlar bi akıl verin bana bu ay sol kasığımda fazlaca bi ağrı var adetimin 11. günü falan başladı acaba erken mi yumurtladım dedim ama hala geçmedi adetin 22. günü ve bugün bayram temizliğinin son rötüşlerini yapayım dedim ve kasığımdaki ağrı arttı otururken batıyo resmen,karmında şişlik var ve yine bu akşam karnımın alt kısmına kısa süreli bi kıramp girdi dik duramadım ayrıca kendimi son bir haftadır çok güçsüz ve tembel hissediyorum arada midem ağızıma gelip duruyo kusma yok ama dediğim gibi arada bulanıyo klasik ama acaba hamile olabilir miyim?adetime 10 gün var kan testinden de çıkmaz die düşündüm bide kan testini yaptırmaya alışırsam her ay gider erken öğrenmek için yaptırırım die korktum:)sonra kollrım bağımlı gibi mor dolaşıcam hep neyse kızlar yardım edin bana ya eşime de halsizliğimi belli etmek istemiyorum sonra dalga geçcek die hmmm bide kasığımdaki ağrının başladığı günlerde ilişki sırasında da yine sol kasığıma kramp girdi ve felaket bi ağrıydı o da kısa sürdü ama can yakan bir ağrıydı şuanda bile girip çıkıyor kıramp en acilinden bilgisi olandan cevap bekliyorum bak ihmal etmeyin beni hepinize hayırlı bayramlar:bbo:

burada yzan arkadaşların belirtilerine çok benziyor. belirtilerin bu kadar erken çıkmaya başlamışsa idrar testinde çıkabilir. inşallah hamişsindir. bebişin bayramda seninledir.

kızlar öncelikle herkesin bayramını kutluyorum, bugün adet günüm, iki gündür sadece akşam üzerlerinde ikişer damla açık kahve akıntım vardı, ben de test yapayım dedim dün akşam ama yanlışlıkla gebelik testi diye ovulasyon testi yapmışım dalgınlıkla çift çizgi çıktı, sonradan fark ettim ovulasyon testi olduğunu, sonra aklıma geldi bir yerlerde okudum galiba, eğer gebelik varsa ovulasyon testi pozitif olur diye... bu sabah gebelik testi yaptım ve test çizgisi silik çıktı... HAMıLE MıYıM ACABA? Adet belirtilerim yok ama gebelik belirtilerim de yok....... ama ben çok karıştım şimdi ya, bu ne şimdi bayram sabahı bayram sabahı Allahım acaba mı, çünkü ilk kahve leke gelince cuma akşamüstü adet olucam sandım hala sökülmedi ve ne tuhaf ki sadece akşamüzerleri aynı vakitte bu kahve leke var iki gündür, ne önce ne de sonra olmadı bir şey... ve şimdi bu saat itibarıyla adet olmadım ben... ama hala konduramıyorum işte keşke emin olsaydım da eşimle çocuğuma müjde verebilseydim bu bayram günü, ama hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık, aslında ben adet tarihimi bile bilemiyorum var ya.... çünkü en son 11 ağustosta normal adetimi oldum, sonra 28 ağustosta bir daha oldum, dr bana 11 eylülü bekle adet olmalısın bu ara kanama adet değil demişti, 11 eylülde olmadı, şimdi aslında net olarak 28 eylülü bekliyorum ama yumurtlama günümü de bildiğim için üzerine teoride yapıldığı gibi 14 gün ekleyince bugün yani ayın 20 si oluyor ama dediğim gibi belki 11 eylülde ollmam gerekirken gebelik var diye olmadım, belki de daha sonra oldu bu nedenle en iyisi 28 eylülü beklemek galiba, allahım hepimize en hayırlı zamanda versin meleklerimizi, bu ay hepimizin emekleri boşa çıkmaz ve meleklerimiz gelir.... :Saruboceq:

canım bu konuda pek bilgim yok ama belki yerleşme kanamasırdır. belki çoğu kişi bunu fark rtmiyor. çünkü beklentisi yok biz dikkat ettiğimiz için görüyoruz. slik çizgi çıktıysa bence hamilesin:Saruboceq: işllah çifte bayram yaparsın. bayramın 9 ay süreralkisalkisalkis

allah razı olsun canım umarım öyle olur hepimiz için tabii allah herkese istediğini versin inşallah bebişim geliyordur bir de emin olsaydım....opuyorumnanaktan

ama zaten testin üstünde de silik çizgi pozitif olarak değerlendirilir diye yazıyordu..
bir umut işte

ama zaten testin üstünde de silik çizgi pozitif olarak değerlendirilir diye yazıyordu..
bir umut işte

ınsallah hamılesındır canım sılık cızgı az da olsa hormonun salgılandıgını ıfade eder kı bu hormon sadece hamılelıkte cıkar umarım gonlune gore olur bızı de haberdar et olur mu?

arkadaslar adetime daha 8 gün var, ama bendede bir halsizlik idrarda fena bir koku ayaklarda bir agri cekilme var, ve karnim cok sis... sizce test yapsam olurmu, yoksa adetimin gecmesini mi bekleyim, en erken ne zaman idrar testi yapilir? cok heyecanliyim sanki icime dogdu, cok ümitlendim.

Canım bende senin gibi adetimin 10.günü çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım. Sonra kahverengi bi akıntı oldu ama bir kere çamaşırıma geçmedi bile. Ağrı geçmeyince adetime 1 hafta kala dr'a gittim ultrasonda bakıp yumurta çatlamış onu hissetmişsin dedi. Ama dış gebelikte olabilir kan testi yapalım dedi. Negatif çıktı. 1 hafta sonra beklenen adet gelmedi. 3 gün geçince evde test yaptım çift çizgi çıktı. Hala kasığım ağrıyordu hatta regl sancısı gibi sancım vardı. Yani hamile olacağıma hiç ihtimal vermiyordum. Ama hamileymişim. Yani adet gününden önce test yapmak, yaptığında negatif çıkması güvenli olmuyor. Ayrıca hamile isen bile dış gebelik, boş gebelik vs. gibi riskler olduğundan doğru düzgün sevinemiyorsun. Onun için bekle derim ben. Ama hamile olduğumu öğrenmeden önceki belirtilerimi söyleyebilirim.
1.Üşüme ve gece ateş basması
2.ateşim36.9 un altına düşmedi genelde 37.1 -37.6 arası (hala öyle)
3.halsizlik ama öle böyle değil kafamı tutamıyordum eşim sen kesin hamilesin demişti inanmamıştım.
4.ne alakası var bilmiyorum ama burda okuduktan sonra farkettim alt kirpiklerim çapraz çapraz oldu.
5.Göğüslerim inanılmaz büyüdü ve mavi damarlar çıktı
6.Saç dökülmesi( Kuaföre gittim kestirmeye çok dökülüyo dedim hamile misin diye sordu)
bütün bunlar başka şeylerin belirtisi olabileceği gibi herkesde farklı farklı belirtiler olduğunu unutmamak lazım.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
İyi bayramlar.

ayşecim merhabalar..iyiyim sen nasılsın?
valla aynı bi değişiklik yok....kasık batması,sık idrara çıkma sık acıkma başka bişey yok....((
sen de ne var ne yok..?

ayşecim merhabalar..iyiyim sen nasılsın?
valla aynı bi değişiklik yok....kasık batması,sık idrara çıkma sık acıkma başka bişey yok....((
sen de ne var ne yok..?

canım iyiyim bende kasık batmaları kramplar sık idrara çıkma ama rengi normal
göğüslerim bugün biraz acıyor gibi çok halsizim başım dönüyor bide inanılmaz turşu yiyorum
bilmiyorum inş psikolojik değildir

mrhb beta hcg 283 ama sata göre 5 haftalık çıkıyo sat 15 ağustos be nedir bi terslikmidir bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz??

ayşecim turşuyu bende çok yiyorum:)))
nrgss canım bir kere daha kan testi yaptır 2ye katlıyorsa sorun yoktur...belki yumurtlama fraklı zamanda olmuştur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…