Slm arkadaşlar, ben yeni giriş yaptım
2,5 yıllık evliyim reglimi her ay düzenli olarak 31-32 günde bir görüyorum. 3aydır deneme yapıyoruz yarın regl günüm çok merak ediyorum. Doktora gittiğimde yumurtlama dönemimi hesaplattım. Reglimin 16. ve 20. günü arası. Göğüslerim 1 aydır damar damar ve daha büyük karnımda regl ağrısına benzer ağrı var veyüzüm arada yanıyo çok merak ediyorummmmm. Noolur bana moral verinnnn....
Slm arkadaşlar, ben yeni giriş yaptım
2,5 yıllık evliyim reglimi her ay düzenli olarak 31-32 günde bir görüyorum. 3aydır deneme yapıyoruz yarın regl günüm çok merak ediyorum. Doktora gittiğimde yumurtlama dönemimi hesaplattım. Reglimin 16. ve 20. günü arası. Göğüslerim 1 aydır damar damar ve daha büyük karnımda regl ağrısına benzer ağrı var veyüzüm arada yanıyo çok merak ediyorummmmm. Noolur bana moral verinnnn....
adetim 24-25 mayıs ta gelecek düzenli adet görürüm doğum kontrol hapını 3 ay önce bıraktım 1 haftadır kasıklarımda hafif ağrı oluyor ve göğüslerim acıyor dikkat ediyorum her tuvalete çıktığımda beyaz akıntım gelmiyor psikolijik mi acaba :) dua edin hamile olayım bye
Arkadaşlar dün demiştim ya idrar testi yaptım. Çizgilerin biri çok silik çıktı. Çok heyecanlanmak istemiyorum. Emin olmak için kan testi mi yaptırmalıyım?
merak ediyorum ama ihtimal vermiyorum..9-10 aylık evliyiz .. bi kere kimyasal gebelik yaşadım..sonra soğudum bebek isteğimden.. şimdi de ne hissediyorum bilmiyorum..ama tuhaf bi şey..istemeden çabalamadan olmuş olacak varsa..hayırlısı diyorum..ben bi süre düşünmüyordum..ama hemen test yapmıycam.. bekliycem .. adet olacak gibi değilim ama ,bilmiyorummm ...
kiberesr canım saol yazın için inş.allah gönlüme göre versin ve herkeze 3 ay oldu hapı bırakalı ve bu ay korunmadan yattım dakka bir gol bir olmaz herhalde kendimi kandırıyorum bende şans yok zaten neyse bye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?