sitare burda mısın kız sabahtan beri nerdesin:) diğer sayfada en son sana bişeyler yazmıştım okumadın galiba
bende aranıza yeni katıldım 1 yıllık evliyim ve 3-4 gündür kafayı yemek üzereyim kasıklarımda adet görecekmişim gibi ağrı var ama mide bulantımda var göğüslerim ağrıyor ve şişkinlik var bazı şeylerden tiksiniyorum normalde adetimin bugün gelmesi gerekiyor bekliyorum kasığım bi sağına i soluna sancılar giriyor sırtüstü yattığımda karın bölgemde gerginlik hissediyorum testi ne zaman yapmalıyım 1 kaç gün daha beklemelimiyim?Allah herkesin gönlüne göre versin
teşekürler inşallah canım forever b hcg değerim 270.90 çıktı adet gününden 2gün önceydi işallah hamıleyımdr..
iyi geceler arkadaşlar
teşekürler inşallah canım forever b hcg değerim 270.90 çıktı adet gününden 2gün önceydi işallah hamıleyımdr..
arkadaşlar merhaba benimde bugün 4.günüm adet olmadım arada kasıklarıma ağrı vuruyor karnımın içinde sancılar var sizce durum ne olabilir.miğem bulanıyor sürekli ama kusamıyorum ve çok yemek yiyesim var dünde dar bir pantolan giydim akıntıyla birlikte az bir kan geldi sonra gitti yok cevap verin lütfen
kızlar az önce geldim doktordan b hcg m yükselmiş gebeymişim ama daha çok yenı 10 gün sonra gel ultrasonda bakalımdedi darısı başınıza
kızlar az önce geldim doktordan b hcg m yükselmiş gebeymişim ama daha çok yenı 10 gün sonra gel ultrasonda bakalımdedi darısı başınıza
ayy tebrikler tatlım gözün aydın sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inş. bugün ne güsel hamiş haberleri alıyoruz. umarım bu ay bana da haber vermek nasip olur.
Merhaba arkadaslar.bende uzun zamandir korunmuyorum test yapiyorum negatif cikiyo.ama kasiklarimda bir agri var.adetimden önce olurdu bu agri.daha 20 gün var adetime.hafifde yanmayla oluyo agri hamilemiyim acaba
Tesekkürler canim.psikolojik olmasi cok daha fazla galiba.hep aklimda cünkü.bazen sirf bu yüzden bas dönmem bile oluyo.psikoloji cok degisik bisey ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?