En erken başlayan belirtiler

sitare burda mısın kız sabahtan beri nerdesin:) diğer sayfada en son sana bişeyler yazmıştım okumadın galiba

canım bugün daha bekle gelmezse yarın test yaparsın
inşallah hamilesindir canımmm :Saruboceq:

teşekürler inşallah canım forever b hcg değerim 270.90 çıktı adet gününden 2gün önceydi işallah hamıleyımdr..

arkadaşlar merhaba benimde bugün 4.günüm adet olmadım arada kasıklarıma ağrı vuruyor karnımın içinde sancılar var sizce durum ne olabilir.miğem bulanıyor sürekli ama kusamıyorum ve çok yemek yiyesim var dünde dar bir pantolan giydim akıntıyla birlikte az bir kan geldi sonra gitti yok cevap verin lütfen

canım bunlar psikolojikte olabiliyor bende de aynısı oldu ama yok bebek.sen yine de kesin sonuç kan testi yaptır.inşallah hamilesindir:CüvCüv:

kızlar az önce geldim doktordan b hcg m yükselmiş gebeymişim ama daha çok yenı 10 gün sonra gel ultrasonda bakalımdedi darısı başınıza

kızlar az önce geldim doktordan b hcg m yükselmiş gebeymişim ama daha çok yenı 10 gün sonra gel ultrasonda bakalımdedi darısı başınıza

ayy tebrikler tatlım gözün aydın sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inş. bugün ne güsel hamiş haberleri alıyoruz. umarım bu ay bana da haber vermek nasip olur.

ayyy çok sevindim canım hayırlı olsun:dance:.inşallah bizede kısmet olur.dua et :Saruboceq:hamilelerin duası kabul olur...opuyorumnanaktan

ayy tebrikler tatlım gözün aydın sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inş. bugün ne güsel hamiş haberleri alıyoruz. umarım bu ay bana da haber vermek nasip olur.

inşallah canım seninde hamiş haberlerini alırız.:Saruboceq:allah tüm isteyenlere versin.:1hug:

Merhaba arkadaslar.bende uzun zamandir korunmuyorum test yapiyorum negatif cikiyo.ama kasiklarimda bir agri var.adetimden önce olurdu bu agri.daha 20 gün var adetime.hafifde yanmayla oluyo agri hamilemiyim acaba

Merhaba arkadaslar.bende uzun zamandir korunmuyorum test yapiyorum negatif cikiyo.ama kasiklarimda bir agri var.adetimden önce olurdu bu agri.daha 20 gün var adetime.hafifde yanmayla oluyo agri hamilemiyim acaba

canım bence hemen umutlanma bunlar psikolojik olabiliyor,allah korusun kistten olabiliyor yada idrar yolu iltihabında da olabiliyor.ama istersen bi kan testi yaptır.hayırlısıyla inşallah hamilesindirr:Saruboceq:

Tesekkürler canim.psikolojik olmasi cok daha fazla galiba.hep aklimda cünkü.bazen sirf bu yüzden bas dönmem bile oluyo.psikoloji cok degisik bisey ya.

Tesekkürler canim.psikolojik olmasi cok daha fazla galiba.hep aklimda cünkü.bazen sirf bu yüzden bas dönmem bile oluyo.psikoloji cok degisik bisey ya.

evet canım öyle değişik gercekten yaşıyormuş gibi hissettiriyor.ama çok düşünmemeye çalış zor biliyorum ama biliyosun bunlar sitrese de gelmiyo.ben de 14 aylık evliyim 10 aydır istiyoruz.adet tarihim yakalaşınca hep bi umut belkii diye diye 10 ay geçti.hayırlısı olsun allah tüm isteyenlere nasip etsin.inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…