En erken başlayan belirtiler

derincim aynı belirtiler bendede vardı ve şu anda yok bat 19 u bende bekliyorum ve merak ediyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur

burcuuu napıosun cnm ben gebelik bölümünde artık umudumuz eylüle kaldı forumundayım ortam çok güzel sende gel

derincim aynı belirtiler bendede vardı ve şu anda yok bat 19 u bende bekliyorum ve merak ediyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur

kızlar bende de sağ tarafta oldu ama geçti perşembe den düne kadar aralıklarla vardı.bugün olmadı benimde bat en geç 18 eylül...sizde başka belirtiler varmı? bende başka bişi yok

sonucum poz 132. 13 ağustostu son adetim. ama keseyi görmek önemli. hiç belirtim yok gibi biraz kasıklarım gergin o kadar

kızlar bende de sağ tarafta oldu ama geçti perşembe den düne kadar aralıklarla vardı.bugün olmadı benimde bat en geç 18 eylül...sizde başka belirtiler varmı? bende başka bişi yok

dilacım benim ara ara kasıklarım ağrımaya devam ediyor.bir sağda birde solda ara ara hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

kızlar birşey sormak istiyorumm... siz de böyle bişey yaşadınzmı diyee... benm adetime 13 gün var ve bikaç gündür devam ediyo göğsümdeki şişlik ağrı yani dokunamıoyurm bile o kadar kötü durumdalar... yumurtlama yzzünden desem değil çnkü her ay böyle bişey olmuyo yani yumurtlama zamanı göğüslerim böyle tepki vermiyo... ya o kadar dolgunlar ki kabına sığmıyoo ve aşırı acıyolar... acaba hamilelik desem ama bu kadar öncesinden belirti olurmu ki ??? ne diyosunuz ? :18:

olabilir cnm bekle derim.mesela benimde yumurtlamadan sonra göğüs uclarımda acayip acı oldu ama şimdi geçti bende beklemedeyim.hayırlısı olsun

seninki gitmişmiydi tekrar gittin mi kontrole?birde ne zamandır korunmuyosun? yazarım inş hayırlı olan durumlarla karşılaşırız canım yaa

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar,ben pko hastası olduğum için bazen çok düzenli adet oluyorum,bazen de 2-3 ayda bir ,ama son 4 aydır her ayın 15 ile 20 arası mutlaka adet oluyorum.netten hesapladığıma göre beklenen aslında beklenmeyen adet tarihim 19 eylül....ve son 1 haftadır acayip belirtiler var,yorumlarınızı bekliyorum:)
1) 3-4 gün boyunca gece gündüz demeden sürekli uyumak
2) aşırı halsizlik-güçsüzlük
3) yediğim hiçbirşeyden tat alamama
4) karnım patlayacak kadar şiş
5) karında ve oturup kalkarken makattan giren sancılar
6) bacaklarda-ellerde ve yüzde şişmeler
bunlar hamilelik belirttisi olabilir mi ? yada bu kadar erken belirti olabilir mi?

bende aynı sıkıntı içindeyim.ve bende emin olamıyorum.kistim var netten hesapladığım tarih 15 eylül ama 3 aydır gelme süresine göre 18 ine kadar beklemem lazım.ve devamlı kasıklarımda ağrılar var hem bu 1 haftadan beri devam ediyor.bunlar belirti olabilir.erken döllenme olduysa tabi.böyle okumuştum bazı kişilerde.ama adet belirtisiyle o kadar benzeşiyorki ayırmak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…