Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl tarihime 4 5 gün kala . Aşırı mide yanması (gebelik boyunca devam etti.) Bir de sol belden bacağıma giren ağrı vardı.Belirtileriniz ne zaman başladı
Merhaba bende size sormak istedim çok istiyorum bebek ,benim reglime 9-10 gün kala nerdeyse kasıgıma arada bir kramplar giriyor ve sürekli bu sıralar midem bulanıyor yemekler afedersiniz ama ağzıma kadar geliyor gibi oluyor son bir kaç gündür ve bel ağrısı var kalçama doğru vuruyor sanki ağrısı bu tarz belirtiler yaşadınız mı sizdeRegl tarihime 4 5 gün kala . Aşırı mide yanması (gebelik boyunca devam etti.) Bir de sol belden bacağıma giren ağrı vardı.
Cok benzermiş yasadiklarimiz . Ben gebeydim . İnşallah siz de istiyorsanız siz de hamilesinizdirMerhaba bende size sormak istedim çok istiyorum bebek ,benim reglime 9-10 gün kala nerdeyse kasıgıma arada bir kramplar giriyor ve sürekli bu sıralar midem bulanıyor yemekler afedersiniz ama ağzıma kadar geliyor gibi oluyor son bir kaç gündür ve bel ağrısı var kalçama doğru vuruyor sanki ağrısı bu tarz belirtiler yaşadınız mı sizde
hayırlı uğurlu olsunCok benzermiş canım yasadiklarimiz . Ben gebeydim . İnşallah siz de istiyorsanız siz de hamilesinizdir![]()
5 6 gün vardı yaptığımda ben . Ama fotoğraf çekince bile bellli olmayan çok çok silik bir çizgi gördüm. Durur muyum hiç hemen kan vermeye gittim. ,38 ile öğrenmiştik o günhayırlı uğurlu olsunyaaa öyle mi inşallah
şuan 7 gün var reglime acaba erken gebelik testi yapsam mı yarın sabah siz kaç gün kala yapmıştınız
Benimde yarın 6 gün kalmış oluyor o zaman yarın sabah denesem mi umut oldunuz bana5 6 gün vardı yaptığımda ben . Ama fotoğraf çekince bile bellli olmayan çok çok silik bir çizgi gördüm. Durur muyum hiç hemen kan vermeye gittim. ,38 ile öğrenmiştik o gün![]()
Oluyordu evet. Bu arada bende de goguslerimde hiçbir değişiklik olmamisti başlarda . Yapabilirsin ilk idrarla canım. İnşallah rabbim hayırlısıyla pozitif görmeni nasip ederBenimde yarın 6 gün kalmış oluyor o zaman yarın sabah denesem mi umut oldunuz banakarnımda sancı gibi bir ağrı oluyor şişkinlik oluyor ama hiç göğüslerim de falan ağrı sızı yok hep olur yazmışlar ama belim de ağrı uzandığım da sanki özel bölgeme kadar iniyor o sızı ağrı öyle hissediyorum sizde bu tarz olmuş muydu kusura bakmayın rahatsız ettim çok soru sordum
![]()
Çok teşekkür ederimOluyordu evet. Bu arada bende de goguslerimde hiçbir değişiklik olmamisti başlarda . Yapabilirsin ilk idrarla canım. İnşallah rabbim hayırlısıyla pozitif görmeni nasip ederama çıkmazsa dert etme. Benim gibi sabirsizsan da kan verebilirsin . Düşük de olsa varsa gebelik orda çıkar . Estf canım . Ben de yaşadım . Heyecanını çok iyi anlıyorum. Seve seve cevaplıyorum
![]()
Ben doğurdum. Bu arada 28 aylık olduÇok teşekkür ederimrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Oyyy maşallah iyi yaptınız ikisi birlikte büyürBen doğurdum. Bu arada 28 aylık olduhızımı alamayip ikinciyi de doğurdum hatta o da 11 aylık şuan
![]()
Onlar büyüyor , gül gibi bakılıyor da bir de beni sorunnOyyy maşallah iyi yaptınız ikisi birlikte büyür![]()
Cinsiyetten de anlıyorum. Bu arada inşallah cinsiyetini konuşmak da nasip olur . Sizin için dua edecemOyyy maşallah iyi yaptınız ikisi birlikte büyür![]()
Haklısınız biraz daha sabır zaman çabuk geçiyorOnlar büyüyor , gül gibi bakılıyor da bir de beni sorunn![]()
Ben gebe kaldığım ay her zamanki adet ağrılarımı çok daha fazla vardı yani hergün ped takıyordum bugün kesin adet olucam diye çok fazla ağrı çektim ve aşırı göğüs hassasiyetim vardıBelirtileriniz ne zaman başladı
Öyle evet . Rabbim gücunu ,sabrını da veriyor şükürHaklısınız biraz daha sabır zaman çabuk geçiyor
Umarım inşallah çok teşekkür ederimCinsiyetten de anlıyorum. Bu arada inşallah cinsiyetini konuşmak da nasip olur . Sizin için dua edecem![]()
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba?Benimde yarın 6 gün kalmış oluyor o zaman yarın sabah denesem mi umut oldunuz banakarnımda sancı gibi bir ağrı oluyor şişkinlik oluyor ama hiç göğüslerim de falan ağrı sızı yok hep olur yazmışlar ama belim de ağrı uzandığım da sanki özel bölgeme kadar iniyor o sızı ağrı öyle hissediyorum sizde bu tarz olmuş muydu kusura bakmayın rahatsız ettim çok soru sordum
![]()
Merhaba maalesef olmadıMerhaba sonucunuz ne oldu acaba?