merhabalar arkadaşlar. en son 13 eylülde adet gördüm ve eşimle 23 eylülde korunmasız bir ilişkimiz oldu . internetten baktığım kadarıyla bu süre içerisinde belirtiler oluşmazmış ama ben karnımın tam ortasında bazen sağ bazen solda batmalar hissediyorum. cızlıyor sanki.. göğüslerimde hassas. bunlar yumurtlama belirtiisde olabilir mi kafam karışık. sizlerden yaşadığınız ya da bildiğiniz en erken gebelik belirtilerini öğrenmek istiyorum gereksiz umutlanmamak adına. teşekkür ederim...
teşekkür ederim aslında mantığımda bunları söylüyor ama ilk bu derecede şüphe duyduğum ilişkimiz olunca da hevesleniyorum çünkü tamda yumurtlama günümde, adetten sonra eğer 11. günümde yumurtladıysam tabi.
herkesin belirtileri kendine özgü evet haklısınız... ama yinede bilmek istiyor insan belirtileri :)
canım ben 6 haftalık hamişim. illa olsun olsun da dememiştik, olmasın deyip de korunmamıştık. en erken belirtim henüz adetime 1 hafta falan varken sürekli uyku hali ve abartılı iştahımdı. tabi o zaman pek de farkında değildim :) ben tembelleştim oburluk ediyorum diye düşünmüştüm :) şu anda ise uyku halim devam ediyor, iştah azaldı, bulantılarım, kusmalarım var. düşük tehlikesi olduğu için de şu an için yatak istirahatindeyim. allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişler versin
kaç aydır korunmasız ilişki fakat sonuç hüsrankırmızılar....artık korunuyorum bıktım çünkü heray olcakmı olmıcakmı düşüncelerden.her ay bende de hamilelik şüpheleri oluyodu mide bulantısı,halsizlik,sürekli uyuma isteği ama piskolojik olduğuna inandım artık regliniz geçene kadar kafanızda büyütmeyin derim belirtileri.streste etkiliyo hamile kalma şansını (
Valla en güzeli senin yaptigin zaten oluruna birakinca bebek daha cabuk geliyor.. hamileligin hayirli ugurlu olsun. kendine cok dikkat et....
aynen dediğin gibi canım :) 4 aylık evliyim ve sadece ilk ay korunduk. sonra düşündük yaşımız da çok küçük değil (ben 28, eşim 32 yaşında), birbirimizi de uzun süredir tanıyoruz neyi bekleyeceğiz dedik ve korunmayı bıraktık. rabbim nasip etti, inşallah sıkıntılı dönemi de atlatır hayırlısıyla kucağımıza alırız
allah tüm isteyenlerin duasını kabul etsin inşaallah(amin) benimde ama benimöde...:))
insallah benim deecünkü çoookk bekledik (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?