- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
arkadaşlar merhabe bende çok istiyorum bir bebişim olsun. iki buçuk aylık evliyim ve adetim 5 gün geçti test yapmaya korkuyorum ya değilse diye. İn
şallah RABBİM isteyen herkese nasip eder..
clooo nasil sabrediyosun kiz,artik bi test yapsana
bilmiyorum ama ya yoksa diye korkuyorum.. bazı aylarda adet geçikmesi yaşıyorum zaten ama buda onlardan birimi acaba diyorum.. ama çok merak ediyorum acıkcası
Arkadaşlar benm adetim 2gün geçti.Forumu sürekli olarak takip ediyorum..Sürekli su gibi akıntım var,bu sabah baktım göğüs uçlarım büyümüş ve sertleşmiş.Biraz da mide bulantım var ama bunlar psikolojik mi yoksa hamilemiyim anlamadım.Ve 2 aydır divina ile adet olmuştum bu ay kullanmadım adetim gecikti(neden acabaaaa???
merhabalar arkadaşlar. en son 13 eylülde adet gördüm ve eşimle 23 eylülde korunmasız bir ilişkimiz oldu . internetten baktığım kadarıyla bu süre içerisinde belirtiler oluşmazmış ama ben karnımın tam ortasında bazen sağ bazen solda batmalar hissediyorum. cızlıyor sanki.. göğüslerimde hassas. bunlar yumurtlama belirtiisde olabilir mi kafam karışık. sizlerden yaşadığınız ya da bildiğiniz en erken gebelik belirtilerini öğrenmek istiyorum gereksiz umutlanmamak adına. teşekkür ederim...
bayanlar bugün gebelik testi yaptım aradan yarım saat gecti ikinci çizgi gözle görülür şekilde belirdi sonra koştur koştur kan testi 1,06 cıktı hemşire riskli 0,99 altındakiler gebelik yokdiyoruz dedi sizce hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
adetime 4 gün var ikinci gebelik testini yaptım ondada silik cizgi cıktı tekrar yani varsada 3-4 günlük hemşirede öle söleyince acabada kaldım
Arkadaşlar benm adetim 2gün geçti.Forumu sürekli olarak takip ediyorum..Sürekli su gibi akıntım var,bu sabah baktım göğüs uçlarım büyümüş ve sertleşmiş.Biraz da mide bulantım var ama bunlar psikolojik mi yoksa hamilemiyim anlamadım.Ve 2 aydır divina ile adet olmuştum bu ay kullanmadım adetim gecikti(neden acabaaaa???
sürekli adet düzensizliğiniz varsa 2 ay ilaç kullanmayla düzelmez. uzun süre bile kullansanız ilacı bırakınca regl erken ya da geç başlayabilir. hamile değilseniz adetleriniz çok gecikiyorsa bunun için ayrı bir tedavi gerekebilir. akıntı için de hamile değilseniz bile doktora görünün bence :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?