canım hiiç üzülme beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır yılmak yok yola devamAhh ahh ne zaman bitecek bu çilemiz :)
yok canım eşim korunuyodu adetlerimde düzenlidir ilk ay diye heyecan yaptım sanırım:)Günaydın canım o zman gününü beklicen mecbur ama hayırlısı olsun cnm zaten ilk deneme sen doğum kontrol hapı kullanıyormuydun
bekle bakalım hala gününe var sağlıkla gelsinde daha ilk eğer tutmazsa bu ay adetinden sonra takip et sümüksü akıntın geldiği gün bebeğin tavan günü unutmayok canım eşim korunuyodu adetlerimde düzenlidir ilk ay diye heyecan yaptım sanırım:)
ya ben onu ayırt edemiyorum biliyomusun cunku genel olarak çok fazla akıntım olduğu için testlerdenmi alsam acababekle bakalım hala gününe var sağlıkla gelsinde daha ilk eğer tutmazsa bu ay adetinden sonra takip et sümüksü akıntın geldiği gün bebeğin tavan günü unutma
4 ay oldu deneyeli yeni aslında ama beklemek sonra hayal kırıklığı çok sinir bozucu gerçekten. Hatta şuan regl olduğum için iki kat üzüldümcanım hiiç üzülme beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır yılmak yok yola devamdaha cok yeni
Evet canım çalışıyorum canım ama aklımdan çıkmıyor kisen çalışıyomusun işle tamamen oyalanmak lazım sanırım
canım beklersen olmaz bunu unutma umudunu kesmen gerekiyor ben 5.ay umudumu kestim o ay hamile kaldım4 ay oldu deneyeli yeni aslında ama beklemek sonra hayal kırıklığı çok sinir bozucu gerçekten. Hatta şuan regl olduğum için iki kat üzüldüm
testte alabilirsinde böyle sümüksü akıntı oluyor ya o gün işte canım böyle uzuyor jel gibiya ben onu ayırt edemiyorum biliyomusun cunku genel olarak çok fazla akıntım olduğu için testlerdenmi alsam acaba
anladım canım çok sağoltestte alabilirsinde böyle sümüksü akıntı oluyor ya o gün işte canım böyle uzuyor jel gibi
bugünlerde bende öyle oldum nedense zormuş gerçektenEvet canım çalışıyorum canım ama aklımdan çıkmıyor ki
Inşallah canım. doktorda 1.kural stres yapmayın kafanıza takmayın diyor. Bu ay kararlıyım hesaplama filan yapmıcam.canım beklersen olmaz bunu unutma umudunu kesmen gerekiyor ben 5.ay umudumu kestim o ay hamile kaldım
kızlar takmayın çünkü düşündüğünüz sürece stres hormonu fazla salgılandığından olmuyor doktora gittiğimde bana dedi ki yılda sadece 1 ay sansın var o da olmaz ya bu ay tutmaz hazır değilim dediğiniz ay bnmde 5.ay oldu hiç beklemiyodum artık yaza olur heralde dediğim aybugünlerde bende öyle oldum nedense zormuş gerçekten
ne hesaplama yap ne de düşün sen korunma artık ne zmana tutarsa hemn olmuyo çünkü zaten her zman öyle değilmidir bir şeyi çok istersen olmazInşallah canım. doktorda 1.kural stres yapmayın kafanıza takmayın diyor. Bu ay kararlıyım hesaplama filan yapmıcam.
Ben hep deneyince olur zannederdim hiç böyle olabileceğini düşünmemiştimbugünlerde bende öyle oldum nedense zormuş gerçekten
Haklısın canım doktor 6 ay olmazsa tekrar gel demişti en iyi mayısa kadar bekleyip tekrar gitmekne hesaplama yap ne de düşün sen korunma artık ne zmana tutarsa hemn olmuyo çünkü zaten her zman öyle değilmidir bir şeyi çok istersen olmaz
evet doğru soyluyosun bende reglim gecikene kadar dusunmemeye calısıcamne hesaplama yap ne de düşün sen korunma artık ne zmana tutarsa hemn olmuyo çünkü zaten her zman öyle değilmidir bir şeyi çok istersen olmaz
Bana da doktor bu yaşta (27) ilk ayda olma şansı %20, 6 aya kadar normal hala olmazsa eşinle gel dedikızlar takmayın çünkü düşündüğünüz sürece stres hormonu fazla salgılandığından olmuyor doktora gittiğimde bana dedi ki yılda sadece 1 ay sansın var o da olmaz ya bu ay tutmaz hazır değilim dediğiniz ay bnmde 5.ay oldu hiç beklemiyodum artık yaza olur heralde dediğim ay
canım yok ya millet 30 yasında 1 yıl deneyip öyle gidiyor bişi yoktur sen hamilelik öncesi testlerini yaptırdın mı peki de böyle söylşediBana da doktor bu yaşta (27) ilk ayda olma şansı %20, 6 aya kadar normal hala olmazsa eşinle gel dedi
aynen öyle kuzum ne karamsar oldun hatta oldunuz duruun daha yeni ya önünüzdeki maçlara bakınız lütfeenevet doğru soyluyosun bende reglim gecikene kadar dusunmemeye calısıcam
6 ay cok az bir süre 35 yaşından sonra o kadar süre veriyorlar cok araştırmıştım ben bu konuyu 6 aya odaklanma benceBana da doktor bu yaşta (27) ilk ayda olma şansı %20, 6 aya kadar normal hala olmazsa eşinle gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?