en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Günaydın canım o zman gününü beklicen mecbur ama hayırlısı olsun cnm zaten ilk deneme sen doğum kontrol hapı kullanıyormuydun
yok canım eşim korunuyodu adetlerimde düzenlidir ilk ay diye heyecan yaptım sanırım:)

yok canım eşim korunuyodu adetlerimde düzenlidir ilk ay diye heyecan yaptım sanırım:)
bekle bakalım hala gününe var sağlıkla gelsinde daha ilk eğer tutmazsa bu ay adetinden sonra takip et sümüksü akıntın geldiği gün bebeğin tavan günü unutma

bekle bakalım hala gününe var sağlıkla gelsinde daha ilk eğer tutmazsa bu ay adetinden sonra takip et sümüksü akıntın geldiği gün bebeğin tavan günü unutma
ya ben onu ayırt edemiyorum biliyomusun cunku genel olarak çok fazla akıntım olduğu için testlerdenmi alsam acaba

canım hiiç üzülme beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır yılmak yok yola devam daha cok yeni
4 ay oldu deneyeli yeni aslında ama beklemek sonra hayal kırıklığı çok sinir bozucu gerçekten. Hatta şuan regl olduğum için iki kat üzüldüm

4 ay oldu deneyeli yeni aslında ama beklemek sonra hayal kırıklığı çok sinir bozucu gerçekten. Hatta şuan regl olduğum için iki kat üzüldüm
canım beklersen olmaz bunu unutma umudunu kesmen gerekiyor ben 5.ay umudumu kestim o ay hamile kaldım

bugünlerde bende öyle oldum nedense zormuş gerçekten
kızlar takmayın çünkü düşündüğünüz sürece stres hormonu fazla salgılandığından olmuyor doktora gittiğimde bana dedi ki yılda sadece 1 ay sansın var o da olmaz ya bu ay tutmaz hazır değilim dediğiniz ay bnmde 5.ay oldu hiç beklemiyodum artık yaza olur heralde dediğim ay

Inşallah canım. doktorda 1.kural stres yapmayın kafanıza takmayın diyor. Bu ay kararlıyım hesaplama filan yapmıcam.
ne hesaplama yap ne de düşün sen korunma artık ne zmana tutarsa hemn olmuyo çünkü zaten her zman öyle değilmidir bir şeyi çok istersen olmaz

ne hesaplama yap ne de düşün sen korunma artık ne zmana tutarsa hemn olmuyo çünkü zaten her zman öyle değilmidir bir şeyi çok istersen olmaz
Haklısın canım doktor 6 ay olmazsa tekrar gel demişti en iyi mayısa kadar bekleyip tekrar gitmek

Bana da doktor bu yaşta (27) ilk ayda olma şansı %20, 6 aya kadar normal hala olmazsa eşinle gel dedi

Bana da doktor bu yaşta (27) ilk ayda olma şansı %20, 6 aya kadar normal hala olmazsa eşinle gel dedi
canım yok ya millet 30 yasında 1 yıl deneyip öyle gidiyor bişi yoktur sen hamilelik öncesi testlerini yaptırdın mı peki de böyle söylşedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…