- 17 Mart 2015
- 316
- 234
- 103
- 37
Bugün 4.gün. normalde 28 günde düzenli gelir.kac gun gecikti peki
kan testi yaptırdınmı peki en net sonuç orda cıkarBugün 4.gün. normalde 28 günde düzenli gelir.
adetimden 10-12 gün önce falan cnm o yüzden senin hamile oldugunu düşünüyorum daha önce hiç böyle bir şey yasadın mı peki lekelenme gibi yani adet oldugun yıllar boyuncasenin lekelenmen ne zaman olmuştu peki konusmusmuyduk onu hatırlayamadım tam:/
bencede cnm madem gecikme gibi seylerin oluyor bekle duruma göre kan verirsin ya da sağlık ocagına şimdi gidip kayıt açtır kan için sabah kan ver2 ay önce bir kez 10 gün kadar gecikti sonra adet oldum oyüzden şimdi de pazartesiye kadar bekleyeyim hala gelmezse kan için gideyim diyorum.
aaa cnm cok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki sağlıklı sıhhatli bir kuzun olur inşallah ama doktora mı gittin noldu ki
adetimden 10-12 gün önce falan cnm o yüzden senin hamile oldugunu düşünüyorum daha önce hiç böyle bir şey yasadın mı peki lekelenme gibi yani adet oldugun yıllar boyunca[/QUOT
arada adetten 1-2 gün önce oluyodu canım
inşallah dediğin gibidir heyecan heyecan yaniiii
saglıkla gelsinde cnm gerisi olur inşallah merak etmeÇok teşekkür ederim.
Evet dün akşam acile gittik eşimle. İki defa kan testi ve dış gebelik ihtimaline karşı alttan muayene sonucu doktor düşük yapıyorsun dedi. Kısmet ne diyelim. Hayırlısı olsun. Hayaller bir başka bahara kaldı...
maalesefaldın mı bu arada testii
hmm neyse artık gününü bekliycen mecburen anlaşılanmaalesefyanımda arkadaş vardı alamadım pek konuşmamaya çalışıyorum çevreyle bu konuları cunku
bakalım onumuzdeki günlerde uğrayabilirim inşallah ilginç bir sekilde esimde al test dedi ona aldırırım en kotu :))))hmm neyse artık gününü bekliycen mecburen anlaşılan
aaaaa bak seeenn içine mi doğdu neebakalım onumuzdeki günlerde uğrayabilirim inşallah ilginç bir sekilde esimde al test dedi ona aldırırım en kotu :))))
tamam tamam mutlaka haber veririm onun derdi varsa eger dikkat ediyim diye canım benden daha vesveseli sanırım:)ben korkuyorum sonuç negatif görünce etkilenirim cok diye sanırımaaaaa bak seeenn içine mi doğdu neeay aldır o zmn bi bak çatlarım ben canım bak banada haber ver ayyy çok heyecanlııı
Sabah direkt gittiğimizde test sonucunu alamaz mıyız ertesi güne kalır mı? Çalışıyorum da ona göre giderim en azındanbencede cnm madem gecikme gibi seylerin oluyor bekle duruma göre kan verirsin ya da sağlık ocagına şimdi gidip kayıt açtır kan için sabah kan ver
Canım inşallah gönlünden geçene tez zamanda kavuşursunbakalım onumuzdeki günlerde uğrayabilirim inşallah ilginç bir sekilde esimde al test dedi ona aldırırım en kotu :))))
Ya cnm öyle düsünme daha ilk millet 1 sene uğraşıyor sağlıkla gelsin yeter kitamam tamam mutlaka haber veririm onun derdi varsa eger dikkat ediyim diye canım benden daha vesveseli sanırım:)ben korkuyorum sonuç negatif görünce etkilenirim cok diye sanırım
Saglik ocağı hmn vermez cnm yaa 2 gün sonraya veriyor maalesefSabah direkt gittiğimizde test sonucunu alamaz mıyız ertesi güne kalır mı? Çalışıyorum da ona göre giderim en azından
Canım inşallah gönlünden geçene tez zamanda kavuşursun
evet doğru diyosun yeterki sağlık olsunYa cnm öyle düsünme daha ilk millet 1 sene uğraşıyor sağlıkla gelsin yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?