en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

günaydın canımm
hastane ortamı beni cok gerer genelde allah kolaylık versin sana
ben tum haftasonu gezdim valla canım cmt hava süperdi
bende 23 nisanda eşimle bozcaadaya gidicem inşaalah kafam dağılsın birazck
süper olur canım hem değişiklik güzeldir bnm için öyle gezmler artık 1-2 sene sonraya ya da yaza malum bal böceğim olunca romantizm yerlerde can çekişiyor :)))) akşam eşim bana sarılmış baktı bize diyorki hıhh bana yer talmamış tonuşmıcam sizinle hıh :KK48:;) hal böyle olunca biz mecbur ailecek gidiyoruz dolasıyla romantiklik ters taklalar ata ata bakıyor yoluna :KK48:

süper olur canım hem değişiklik güzeldir bnm için öyle gezmler artık 1-2 sene sonraya ya da yaza malum bal böceğim olunca romantizm yerlerde can çekişiyor :)))) akşam eşim bana sarılmış baktı bize diyorki hıhh bana yer talmamış tonuşmıcam sizinle hıh :KK48::KK66: hal böyle olunca biz mecbur ailecek gidiyoruz dolasıyla romantiklik ters taklalar ata ata bakıyor yoluna :KK48:
hahahahah güldürdün baya beni:):):):)ama olsun onunlada hayat cook güzeldir eminim

hahahahah güldürdün baya beni:):):):)ama olsun onunlada hayat cook güzeldir eminim
kesinlikle canım sanki o hep vardı ben ondan önce yokmuş gibiyim ;) inşallah sende rahtasızlığın gecince cabucak alırsın bebişini kucagınada senden de dinlerim böyle hikayeler ;)

ne demek canım bnm keşke faydalı olabilsem aynı doktora mı gideceksin yoksa değiştirecek misin
değiştiricem kesinlikle canım hatta bir tanıdığın doktoruna gidicem prof adam en son o baksın o da bişey yok normal bu enfeksiyonlar derse peşini bırakıcam olayın :)

değiştiricem kesinlikle canım hatta bir tanıdığın doktoruna gidicem prof adam en son o baksın o da bişey yok normal bu enfeksiyonlar derse peşini bırakıcam olayın :)
bncede cnm enfeksiyon tehlikeli ama bütün sıkıntılşarını muhakkak anlat atlama hikayeni anlatman çok önemli çünkü

Back
X