- 12 Mayıs 2014
- 356
- 93
- 73
adet günümde öğrendim canım cuma günükaç gün geciktin şimdi
değerim düşüktü baya ama katlandı çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet günümde öğrendim canım cuma günükaç gün geciktin şimdi
aman aman maşallah canım Allah sağlıkla sıhhatle birbirinize kavuştursun insallahh nasıl bir belirtin var mıadet günümde öğrendim canım cuma günü
değerim düşüktü baya ama katlandı çok şükür
amiin inşallahaman aman maşallah canım Allah sağlıkla sıhhatle birbirinize kavuştursun insallahh nasıl bir belirtin var mı
aman aman maşallah onlar bişi değil kusmalar da az olursa inşallah rahat geçer ya ztn öğrendikten sonra ilk 2 ay zor oluo sonrası normal hayat hadi bakalım Rabbim birbirinize bağışlasın sizi de sağlıkla kavusun inşallahamiin inşallah
canım benim tek belirtim biraz kasık ağrısı birazda bazı yemeklerden tiksinme oldu
onun dışında iyiyim çok şükür
Amin canım cok sagol valla hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşaman aman maşallah onlar bişi değil kusmalar da az olursa inşallah rahat geçer ya ztn öğrendikten sonra ilk 2 ay zor oluo sonrası normal hayat hadi bakalım Rabbim birbirinize bağışlasın sizi de sağlıkla kavusun inşallah
inşallah canım bana haber ver unutma gelişmeleriAmin canım cok sagol valla hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş
tamam cnaım merak etmeinşallah canım bana haber ver unutma gelişmeleri![]()
günaydın canımmm nasılsın bir değişiklik yok değil mi durumunda belirti bakımından falantamam cnaım merak etme
sen nasılsın nasıl gidiyor kurs
tuvalattte yaşamam dışında herhangi bir değişiklik yok:)günaydın canımmm nasılsın bir değişiklik yok değil mi durumunda belirti bakımından falan
kursum iyi su ana kadar yüksekti sınavlarım falan bakalım 26 haziranda son hayırlısıyla bitsin seneye yine gitmeyi düşünüyorum Allahtan bişi olmazsabebek bakımı kursaları falanda var bebek beslenmesi ismeğe bak belki hoşuna gider bebiş doğana kadar sana da fayadalı olacaktır
hmm baskı oluyor demekki bnde olmamıştı aman aman bütün sıkıntın bu olsun kuzum miden iyi olur inşallatuvalattte yaşamam dışında herhangi bir değişiklik yok:)
inşallah hayırlısıyla bitirişin canım kursunu ismek haftaiçi olmuyormuki.?
haftaiçi akşam bana uymuyor maalesef keşke olsaydı iyi olurdu vallahmm baskı oluyor demekki bnde olmamıştı aman aman bütün sıkıntın bu olsun kuzum miden iyi olur inşallayok canım haftasonu hafta içi hafta içi akşam sen bak uygun saatte gidersin uyarsa sana tabi
evet canım bnm 7 haftaya girerken başlamıştı ya olsunda fazlaolmasın düşünme sen belki de hiç olmaz kafana taktıkca daha beter oluyor çünkü aayyyy ne tatlı ne hissediyosun suanhaftaiçi akşam bana uymuyor maalesef keşke olsaydı iyi olurdu valla
aynen tek derdim o olsun bulantılar için daha erken diyorlar ama olmaz inş:)
sağlıkla olsunda hersey başa gelen çekilir canım napalım:)evet canım bnm 7 haftaya girerken başlamıştı ya olsunda fazlaolmasın düşünme sen belki de hiç olmaz kafana taktıkca daha beter oluyor çünkü aayyyy ne tatlı ne hissediyosun suan![]()
ilk tekmeye kadar tuhaf gelir çoğu zaman unutursun hamile oldugunu hamilelik süren boyunca .. bn öyleydim hop hop koşuyordum doğuma bile giderken :) normal hayatına devam et kendine gereginden hasssas davranma sadece ağır kaldırma yeterli ilk tekmeye kadar insan çok anlamıyor zaten hamile oldugunusağlıkla olsunda hersey başa gelen çekilir canım napalım:)
ya tam hissedemiyorum biliyomusun daha doğrusu inanasım gelmiyor hala garip bir duyguymuş gerçekten
elimden geldiğince unutmamaya çalışıyorum canım dediğin gibi ağır kaldırmıyım diye en çokta aslında :)ilk tekmeye kadar tuhaf gelir çoğu zaman unutursun hamile oldugunu hamilelik süren boyunca .. bn öyleydim hop hop koşuyordum doğuma bile giderken :) normal hayatına devam et kendine gereginden hasssas davranma sadece ağır kaldırma yeterli ilk tekmeye kadar insan çok anlamıyor zaten hamile oldugunu![]()
dikkat et kuzum ztn ağır kaldırmaya calıştığın an bi an irkilirsin hoop napıyorum diyeelimden geldiğince unutmamaya çalışıyorum canım dediğin gibi ağır kaldırmıyım diye en çokta aslında :)
senin kız nasıl
ohh ne güzel yaa sende tadını çıkar valla mis gibidikkat et kuzum ztn ağır kaldırmaya calıştığın an bi an irkilirsin hoop napıyorum diye
benim kız çok cadı oldu teyzesi bu aralar bana düşkün oldu genelde baba aşığı annem gelsin annem yapsın annemle yatcam modunda bnde bir havalardayım of offf görmelisin![]()
sorma canı havalardayım darısı başına inşallahohh ne güzel yaa sende tadını çıkar valla mis gibi