en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

aman aman maşallah canım Allah sağlıkla sıhhatle birbirinize kavuştursun insallahh nasıl bir belirtin var mı
amiin inşallah
canım benim tek belirtim biraz kasık ağrısı birazda bazı yemeklerden tiksinme oldu
onun dışında iyiyim çok şükür

amiin inşallah
canım benim tek belirtim biraz kasık ağrısı birazda bazı yemeklerden tiksinme oldu
onun dışında iyiyim çok şükür
aman aman maşallah onlar bişi değil kusmalar da az olursa inşallah rahat geçer ya ztn öğrendikten sonra ilk 2 ay zor oluo sonrası normal hayat hadi bakalım Rabbim birbirinize bağışlasın sizi de sağlıkla kavusun inşallah

aman aman maşallah onlar bişi değil kusmalar da az olursa inşallah rahat geçer ya ztn öğrendikten sonra ilk 2 ay zor oluo sonrası normal hayat hadi bakalım Rabbim birbirinize bağışlasın sizi de sağlıkla kavusun inşallah
Amin canım cok sagol valla hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş

tamam cnaım merak etme
sen nasılsın nasıl gidiyor kurs
günaydın canımmm nasılsın bir değişiklik yok değil mi durumunda belirti bakımından falan ;)
kursum iyi su ana kadar yüksekti sınavlarım falan bakalım 26 haziranda son hayırlısıyla bitsin seneye yine gitmeyi düşünüyorum Allahtan bişi olmazsa ;) bebek bakımı kursaları falanda var bebek beslenmesi ismeğe bak belki hoşuna gider bebiş doğana kadar sana da fayadalı olacaktır

günaydın canımmm nasılsın bir değişiklik yok değil mi durumunda belirti bakımından falan :KK66:
kursum iyi su ana kadar yüksekti sınavlarım falan bakalım 26 haziranda son hayırlısıyla bitsin seneye yine gitmeyi düşünüyorum Allahtan bişi olmazsa :KK66: bebek bakımı kursaları falanda var bebek beslenmesi ismeğe bak belki hoşuna gider bebiş doğana kadar sana da fayadalı olacaktır
tuvalattte yaşamam dışında herhangi bir değişiklik yok:)
inşallah hayırlısıyla bitirişin canım kursunu ismek haftaiçi olmuyormuki.?

tuvalattte yaşamam dışında herhangi bir değişiklik yok:)
inşallah hayırlısıyla bitirişin canım kursunu ismek haftaiçi olmuyormuki.?
hmm baskı oluyor demekki bnde olmamıştı aman aman bütün sıkıntın bu olsun kuzum miden iyi olur inşalla ;) yok canım haftasonu hafta içi hafta içi akşam sen bak uygun saatte gidersin uyarsa sana tabi

hmm baskı oluyor demekki bnde olmamıştı aman aman bütün sıkıntın bu olsun kuzum miden iyi olur inşalla :KK66: yok canım haftasonu hafta içi hafta içi akşam sen bak uygun saatte gidersin uyarsa sana tabi
haftaiçi akşam bana uymuyor maalesef keşke olsaydı iyi olurdu valla

aynen tek derdim o olsun bulantılar için daha erken diyorlar ama olmaz inş:)

haftaiçi akşam bana uymuyor maalesef keşke olsaydı iyi olurdu valla

aynen tek derdim o olsun bulantılar için daha erken diyorlar ama olmaz inş:)
evet canım bnm 7 haftaya girerken başlamıştı ya olsunda fazlaolmasın düşünme sen belki de hiç olmaz kafana taktıkca daha beter oluyor çünkü aayyyy ne tatlı ne hissediyosun suan :KK68:

evet canım bnm 7 haftaya girerken başlamıştı ya olsunda fazlaolmasın düşünme sen belki de hiç olmaz kafana taktıkca daha beter oluyor çünkü aayyyy ne tatlı ne hissediyosun suan :KK68:
sağlıkla olsunda hersey başa gelen çekilir canım napalım:)
ya tam hissedemiyorum biliyomusun daha doğrusu inanasım gelmiyor hala garip bir duyguymuş gerçekten

sağlıkla olsunda hersey başa gelen çekilir canım napalım:)
ya tam hissedemiyorum biliyomusun daha doğrusu inanasım gelmiyor hala garip bir duyguymuş gerçekten
ilk tekmeye kadar tuhaf gelir çoğu zaman unutursun hamile oldugunu hamilelik süren boyunca .. bn öyleydim hop hop koşuyordum doğuma bile giderken :) normal hayatına devam et kendine gereginden hasssas davranma sadece ağır kaldırma yeterli ilk tekmeye kadar insan çok anlamıyor zaten hamile oldugunu ;)

ilk tekmeye kadar tuhaf gelir çoğu zaman unutursun hamile oldugunu hamilelik süren boyunca .. bn öyleydim hop hop koşuyordum doğuma bile giderken :) normal hayatına devam et kendine gereginden hasssas davranma sadece ağır kaldırma yeterli ilk tekmeye kadar insan çok anlamıyor zaten hamile oldugunu :KK66:
elimden geldiğince unutmamaya çalışıyorum canım dediğin gibi ağır kaldırmıyım diye en çokta aslında :)
senin kız nasıl

elimden geldiğince unutmamaya çalışıyorum canım dediğin gibi ağır kaldırmıyım diye en çokta aslında :)
senin kız nasıl
dikkat et kuzum ztn ağır kaldırmaya calıştığın an bi an irkilirsin hoop napıyorum diye:-)
benim kız çok cadı oldu teyzesi bu aralar bana düşkün oldu genelde baba aşığı annem gelsin annem yapsın annemle yatcam modunda bnde bir havalardayım of offf görmelisin :rolleyes:

dikkat et kuzum ztn ağır kaldırmaya calıştığın an bi an irkilirsin hoop napıyorum diye:-)
benim kız çok cadı oldu teyzesi bu aralar bana düşkün oldu genelde baba aşığı annem gelsin annem yapsın annemle yatcam modunda bnde bir havalardayım of offf görmelisin :rolleyes:
ohh ne güzel yaa sende tadını çıkar valla mis gibi

Adetim 5 hazirandi bu sali evde test yaptim ama cikmadi ilk iki gun kasik agrim oldu şimdi o yok ve hala adet olmadim kizlar yardim edin bana

Selam kızlar Benim 6 gündür midem alt üst durumda kokulara karşı hassasım sancılarımda var ve adet günümede 6 gün var aile hekimine gittim bekle diyor ve bizde erken gebelik testi yok dedi :-( sizce ne yapmalıyım

Back
X