Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canim cevabin icin.Bende ondan aldim ama ustunde adet oncesi 6 gun yaziyor benim 8.gunum var en iyisi 2 gun daha beklemekPredictor erken gebelik testi var %99 sonuç veriyor diyorlar ama ben pek bilmiyorum
Saol canim cevabin icin.Bende ondan aldim ama ustunde adet oncesi 6 gun yaziyor benim 8.gunum var en iyisi 2 gun daha beklemek
En iyisini yapmissiniz benim su testlere verdigim parayla ooo :) 4 ay once dusuk yaptm iki tarafta da pko var bazilari olmaz diyor gitmedigin doktor kalmadi biri acil ameliyat olman gerek diyor digeri kendiliginden kuculur diyor artik Allaha biraktm insallah bu ay guzel haberler alirm cnm haberde veririm insallah rabbim olmayan herkese nasip etsinRica ederim yardımcı olabildiysem biraz da olsa ne mutlu bana , sonucunu yazarsan sevinirm benimde adetime 3 gün var ama kocam pahalı diye aldırmadı almadı ben de günümü bekliyorum
En iyisini yapmissiniz benim su testlere verdigim parayla ooo :) 4 ay once dusuk yaptm iki tarafta da pko var bazilari olmaz diyor gitmedigin doktor kalmadi biri acil ameliyat olman gerek diyor digeri kendiliginden kuculur diyor artik Allaha biraktm insallah bu ay guzel haberler alirm cnm haberde veririm insallah rabbim olmayan herkese nasip etsin
Amin insallah hepimizinkini kabul eylesin canimRabbim bu güzel mübarek ayda inşallah duanı kabul eyler canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah
merhaba canım
maşallah maşallahh Rabbim sağlıkla kavustursun birbirinize inşallah iyiyim bnde kızımı yazlığa gönderdim haftasonu izne çıkcam bnde onun yanına gitcem bakalımmerhaba canım
bebişko iyi kalp atışlarını duyduk heyecanla bekliyoruz bir sonraki dr kontrolümüzü
sen nasılsın
yaaa ne güzel nerde yazlığınızmaşallah maşallahh Rabbim sağlıkla kavustursun birbirinize inşallah iyiyim bnde kızımı yazlığa gönderdim haftasonu izne çıkcam bnde onun yanına gitcem bakalımsen nasılsın vucüt ruh hallerin nasıl
![]()
kaç gün var yumurtlama belirtileri olabilir belkideya hanımlar benim adet olmama daha var ama midem bulanıyor dünde kasıklarım çok ağrıyor du neden olabilir sizce?
14 gün varsa yumurtlamadandır inşallah güzel haberler de alırsın14 gün falan var daha hiç böyle olmazdı ya
Canim 10 dkdan sonra gecerli degilBayanlar bi sorum vr cok heycanlıtım suan bugun normalde adet günüm dayanamadım idrar testi yaptım yarım saat sonra ikinci cizgi belirdi hamile miyim acaba