en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Merhaba kizlar aranizda yeni katildim. Benimde adet gunume 8 gun var ama bazi belirtiler var adet zamanimida bekleyemiyorum erken gebelik testi alsam cikar mi bide hangi testi onerirsiniz marka olarak

Saol canim cevabin icin.Bende ondan aldim ama ustunde adet oncesi 6 gun yaziyor benim 8.gunum var en iyisi 2 gun daha beklemek

Rica ederim yardımcı olabildiysem biraz da olsa ne mutlu bana , sonucunu yazarsan sevinirm benimde adetime 3 gün var ama kocam pahalı diye aldırmadı almadı ben de günümü bekliyorum

Rica ederim yardımcı olabildiysem biraz da olsa ne mutlu bana , sonucunu yazarsan sevinirm benimde adetime 3 gün var ama kocam pahalı diye aldırmadı almadı ben de günümü bekliyorum
En iyisini yapmissiniz benim su testlere verdigim parayla ooo :) 4 ay once dusuk yaptm iki tarafta da pko var bazilari olmaz diyor gitmedigin doktor kalmadi biri acil ameliyat olman gerek diyor digeri kendiliginden kuculur diyor artik Allaha biraktm insallah bu ay guzel haberler alirm cnm haberde veririm insallah rabbim olmayan herkese nasip etsin

En iyisini yapmissiniz benim su testlere verdigim parayla ooo :) 4 ay once dusuk yaptm iki tarafta da pko var bazilari olmaz diyor gitmedigin doktor kalmadi biri acil ameliyat olman gerek diyor digeri kendiliginden kuculur diyor artik Allaha biraktm insallah bu ay guzel haberler alirm cnm haberde veririm insallah rabbim olmayan herkese nasip etsin

Rabbim bu güzel mübarek ayda inşallah duanı kabul eyler canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah

merhaba canım
bebişko iyi kalp atışlarını duyduk heyecanla bekliyoruz bir sonraki dr kontrolümüzü
sen nasılsın
maşallah maşallahh Rabbim sağlıkla kavustursun birbirinize inşallah iyiyim bnde kızımı yazlığa gönderdim haftasonu izne çıkcam bnde onun yanına gitcem bakalım ;) sen nasılsın vucüt ruh hallerin nasıl :KK49:

maşallah maşallahh Rabbim sağlıkla kavustursun birbirinize inşallah iyiyim bnde kızımı yazlığa gönderdim haftasonu izne çıkcam bnde onun yanına gitcem bakalım :KK66: sen nasılsın vucüt ruh hallerin nasıl :KK49:
yaaa ne güzel nerde yazlığınız
ruh halim biraz heyecanlı hersey yolunda gitsin diye dua ediyorum fiziki olarakta yorgunluk oluo cok fazla ama şikayetçi değilim :)

A Anea canim test negatif bugunde hastaneye gittm zaten su an gebelik imkansiz gibi birsey ameliyat olabilirim sen ne durumdasin adet oldun mu?

ya hanımlar benim adet olmama daha var ama midem bulanıyor dünde kasıklarım çok ağrıyor du neden olabilir sizce?

14 gün falan var daha hiç böyle olmazdı ya

Bayanlar bi sorum vr cok heycanlıtım suan bugun normalde adet günüm dayanamadım idrar testi yaptım yarım saat sonra ikinci cizgi belirdi hamile miyim acaba

Back
X