en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Bayanlar selam.. benimde adetimsuan iki gun gecikti ama ara raa adet olacakmisim gibi kasik agrim var. Birde dun gebelik testibyaptim negatiff (( niye boyle olduuu stresmi yaptmm birde agustosta tatile gidcim adet olmm lazm ilacta icemiom ya hamileysem diye

gebelik testini kanda mı yaptınız 4 gün bekleyip tekrar yapın.

gebelik testini kanda mı yaptınız 4 gün bekleyip tekrar yapın.
Yok cnm idar testi yaptim ama sabah yapilmasimi lazmmis ben aksam yapmistm bugnde olmadm hasta yarn ysabah yapicm tekrar ins hamisimdirm:) ama umutlanip uzulmkte istemiyorm pekk

Yok cnm idar testi yaptim ama sabah yapilmasimi lazmmis ben aksam yapmistm bugnde olmadm hasta yarn ysabah yapicm tekrar ins hamisimdirm:) ama umutlanip uzulmkte istemiyorm pekk
bencce kanda baktırın. kanda kesin çıkar idrarda kesin çıkmıyor,
inşaallah hamilesindir....

canım idrarda bazen 7 gün geçse bile çıkmıyor sen kan testi yaptır bir an önce

adetin geçmiş bile canım varsa kesin çıkar

kızlar,
beta hcg değerim düşmeye başladı 195 ten 183 e düşmüş, ama kanama olmadı.
böyle olupta mucize şekilde yükselipte normel hamilelik yaşayan varmı?
lütfen cevap verin ...

kızlar,
beta hcg değerim düşmeye başladı 195 ten 183 e düşmüş, ama kanama olmadı.
böyle olupta mucize şekilde yükselipte normel hamilelik yaşayan varmı?
lütfen cevap verin ...
Valla bilgm yook ama benm ablamn oyleydi hamjle olup dusuyordu degeri sonra dusuk yapiodu dr ne desi peki normalmiymiss.. ins sorun yoktur stres yapma

ayni sekilde benimde varla yok arasi bir cizgi vardi. Ertesi gun yaptim biraz daha pembeydi ama zor gorunuyordu. 3. gun dayanamayip tekrar yaptigimda adet gunumu 1 gun gecmisti hafif pembe cizgi yine vardi. en aon dayanamayp kan testi yaptrdim hamileymisim dun ogrendim.2. cizginin belrmesi ztn pozitiflik anlamina geliyor. ama idrar testi biraz sinir bozucu adetine 1- 2 gun kala kan testi yaptr derim..

Beni

Benimde adetm gecikti dort gn idrar testinde negatf gordm dunn bu aksma bidaha denicem

Bende bugun test yaptim 2 gün var adete. Anlam veremedim.önce bişey çikmadi sonra bi çizgi belirip sonra tamamen kayboldu.testin üzerinde en fazla 20 dk diyor bekleme süresi.bende o kadar süre bekledim.foto yükleyecegim??önce şöyle çikti

Eklentiler

• 20150731_161201.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 289
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…