gebelik testini kanda mı yaptınız 4 gün bekleyip tekrar yapın.Bayanlar selam.. benimde adetimsuan iki gun gecikti ama ara raa adet olacakmisim gibi kasik agrim var. Birde dun gebelik testibyaptim negatiff(( niye boyle olduuu stresmi yaptmm birde agustosta tatile gidcim adet olmm lazm ilacta icemiom ya hamileysem diye
Yok cnm idar testi yaptim ama sabah yapilmasimi lazmmis ben aksam yapmistm bugnde olmadm hasta yarn ysabah yapicm tekrar ins hamisimdirm:) ama umutlanip uzulmkte istemiyorm pekkgebelik testini kanda mı yaptınız 4 gün bekleyip tekrar yapın.
bencce kanda baktırın. kanda kesin çıkar idrarda kesin çıkmıyor,Yok cnm idar testi yaptim ama sabah yapilmasimi lazmmis ben aksam yapmistm bugnde olmadm hasta yarn ysabah yapicm tekrar ins hamisimdirm:) ama umutlanip uzulmkte istemiyorm pekk
bencce kanda baktırın. kanda kesin çıkar idrarda kesin çıkmıyor,
inşaallah hamilesindir....
Adetim gecelibencce kanda baktırın. kanda kesin çıkar idrarda kesin çıkmıyor,
bencce kanda baktırın. kanda kesin çıkar idrarda kesin çıkmıyor,
Kanda cikarmi hemen acabaaacanım idrarda bazen 7 gün geçse bile çıkmıyor sen kan testi yaptır bir an önce
da 1 saat içinde belli oluyor hala kanda baktırmadın mı?Kanda cikarmi hemen acabaaa
kan
da 1 saat içinde belli oluyor hala kanda baktırmadın mı?
Valla bilgm yook ama benm ablamn oyleydi hamjle olup dusuyordu degeri sonra dusuk yapiodu dr ne desi peki normalmiymiss.. ins sorun yoktur stres yapmakızlar,
beta hcg değerim düşmeye başladı 195 ten 183 e düşmüş, ama kanama olmadı.
böyle olupta mucize şekilde yükselipte normel hamilelik yaşayan varmı?
lütfen cevap verin ...
kızlar bugün 20. günüm evde gebelik testi yaptım sanki ışığa tuttuğumda pembe değilde sanki siyah 2.ci bir çizgi vardı sizce doğrumudur ümitlenmekte istemiyorum ama kafam karıştı yada bir dahaki testimi adet günümü beklemeden ne zaman yapabilirim.
ayni sekilde benimde varla yok arasi bir cizgi vardi. Ertesi gun yaptim biraz daha pembeydi ama zor gorunuyordu. 3. gun dayanamayip tekrar yaptigimda adet gunumu 1 gun gecmisti hafif pembe cizgi yine vardi. en aon dayanamayp kan testi yaptrdim hamileymisim dun ogrendim.2. cizginin belrmesi ztn pozitiflik anlamina geliyor. ama idrar testi biraz sinir bozucu adetine 1- 2 gun kala kan testi yaptr derim..
Beni
Benimde adetm gecikti dort gn idrar testinde negatf gordm dunn bu aksma bidaha denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?