en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Canm geçmiş olsun öncelikle.Bende 2 aydr uğraşıyorum bu ay da olmadi.Ama gebelik suan belli olmaz yani ilişkiye girdiktsn 10 14 gün snra belirtiler belli olur ne zaman yumurtladigini biliyor musun veyahut adet olman gereken tarih ne
Canim gecen persembe yani 5 kasimda kan testi yaptirdim 3,53 cikti yani negatif ama 0'li bir deger de cikmadi kafam karisti! Adet tarihim de yarin ve 2 gundur pembeden baslayip kirmiziya donen bir lekelenme tarzinda akintim var ama sanirim adet baslangici bu cunku her adet donemimde bu sekilde olur Sanirim yone husran

20151114_102429.webp

Bunlara bi bakar mısınız nolur ben mi yanlış gördüm
Canım var gbi ama bilmiyorum ki en doğrusu sen kan ver kesin Belli olur benim de böyle çıkmıştı o kadar silikti ki acaba yanlış mı görüyorum demiştim hemen o gün gidip kan verdim şimdi 2 aylık hamileyim allah sana da nasip etsin inşallah. Haftasonu gerçi kan için pazartesiyi bekliceksin istersen yarın tekrarla idrar testini

Canım var gbi ama bilmiyorum ki en doğrusu sen kan ver kesin Belli olur benim de böyle çıkmıştı o kadar silikti ki acaba yanlış mı görüyorum demiştim hemen o gün gidip kan verdim şimdi 2 aylık hamileyim allah sana da nasip etsin inşallah. Haftasonu gerçi kan için pazartesiyi bekliceksin istersen yarın tekrarla idrar testini
Çok teşekkür ederim selincim ama korkuyorum kan testinde negatif çıkar diye yine de pazartesi günü yaptıracam kan testi

Bi de bişey sorcam senin testin böyle olduğunu söylemişsin peki kaç çıktı o gün beta tahlilin sonucu

Bi de bişey sorcam senin testin böyle olduğunu söylemişsin peki kaç çıktı o gün beta tahlilin sonucu
21.13 çıktı canım 5 üzeri gebelik var sayılıyor adetime 2 gün vardı ben idrar testi yaptığımda seninki gbi belli belirsiz çıkmıştı geç döllenme olduğu için idrarda belli olmaz demişti doktorum yarın tekrarla istersen çizgi belirginleşebilir ama dediğim gbi benim değerim 5 gün sonra 551 oldu yani adetimi 3 gün geçmişti hala ikinci çizgi silikti en doğrusu kanda belli oluyor

21.13 çıktı canım 5 üzeri gebelik var sayılıyor adetime 2 gün vardı ben idrar testi yaptığımda seninki gbi belli belirsiz çıkmıştı geç döllenme olduğu için idrarda belli olmaz demişti doktorum yarın tekrarla istersen çizgi belirginleşebilir ama dediğim gbi benim değerim 5 gün sonra 551 oldu yani adetimi 3 gün geçmişti hala ikinci çizgi silikti en doğrusu kanda belli oluyor
Çok sağol tatlım teşekkür ederim.yarın tekrar yaparım testi.bi de ovülasyon testi yaptim o baya bi koyu çıktı sizce nasıl oluyo anlamadım

biliyorum onunla yumurtlama zamanımı yakaladım ama sonraki gün silikleşti bırakmıştım bugün tekrar yaptım çok net 2 çizgi oldu bugün yaptım

biliyorum onunla yumurtlama zamanımı yakaladım ama sonraki gün silikleşti bırakmıştım bugün tekrar yaptım çok net 2 çizgi oldu bugün yaptım
Onunla ilgili pek bilgim yok kullanmadım canım yumurtlama zamanım kendini çok belli ediyordu benim o yüzden. İdrar testini tekrarladın mı canım bugün sen

Merhaba arkadaşlar
son adet tarihim 20 ekim dün 2 farklı marka gebelik testi yaptım. 2. çizgi silik çıktı. arkadaşım doktora gitmeden emin olma diyor. Sizce hamilemiyim ?

Eklentiler

• 20151115_105730.webp
    20151115_105730.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 161
Onunla ilgili pek bilgim yok kullanmadım canım yumurtlama zamanım kendini çok belli ediyordu benim o yüzden. İdrar testini tekrarladın mı canım bugün sen
Bugün direk kan testi yaptırdım sabah erkenden.adete 4gün var ama beta hcg 2.0 çıktı arkadaşım bi beş gün bekle tekrar yaptır diyo ama çok üzüldüm yaaaa

Canım silik diyosun ama baya belli bence var hayırlısı olsun inşallah :) yarın git kan ver kesinleşir
hmm öylemi diyorsunuz.. herkes emin olma dedi bir tek gorumcem hamilesin olmasa tek cizgi cikar dedi. bende emin olamadim.

1 aydir idrar yollarimda yanma hissi var.. 15 gun oncede bayan bir dr. randevu almıştım 17 kasim salı gününe. o zaman hamilelik ihtimalinide soracagim testlerimi yaptiririm allah kismet ederse..

teşekkür ederim selin hanım

hmm öylemi diyorsunuz.. herkes emin olma dedi bir tek gorumcem hamilesin olmasa tek cizgi cikar dedi. bende emin olamadim.

1 aydir idrar yollarimda yanma hissi var.. 15 gun oncede bayan bir dr. randevu almıştım 17 kasim salı gününe. o zaman hamilelik ihtimalinide soracagim testlerimi yaptiririm allah kismet ederse..

teşekkür ederim selin hanım
Zaten testlerde de silik çizgi hamilelik var anlamına geliyor yazıyor benim seninkinin yarısı kadardı görünmüyordu bile doğru düzgün şimdi 2 aylık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin

Back
X