en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Bu arada kızlar Ovulasyon testlerinin gebeliği gösterdiğini düşünmüyorum ben eczanelerde erken gebelik testleri var 20 lira falan onlardn alınıp yapılabilir

Kızlar en sonuda cıldırcam bu bebiş olmuyor ya yumurtlama zamanı yakaalyamıyorum sanırım cok moralim bozuk

merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı ama.adetim her ay bi hafta erken geliyor bu ay erken olmadım bi haftayı gectı tam bir ay oldu adet görmedim.ama adet olacakmıs gibi ara ara agırım oluyor hafif agırım var.ama aynı adet agırısı.midem agızımda sankı tuhafım.sizce evde gebelik testi yapsam erken mı suan ve sizce sonuc ne cıkar.

[QUOTakmugan76, post: 43679635, member: 718543"]merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı ama.adetim her ay bi hafta erken geliyor bu ay erken olmadım bi haftayı gectı tam bir ay oldu adet görmedim.ama adet olacakmıs gibi ara ara agırım oluyor hafif agırım var.ama aynı adet agırısı.midem agızımda sankı tuhafım.sizce evde gebelik testi yapsam erken mı suan ve sizce sonuc ne cıkar.[/QUOTE]
İki gun daha bekle derim adet tarihin geçtiyse yap ama

[QUOTakmugan76, post: 43679635, member: 718543"]merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı ama.adetim her ay bi hafta erken geliyor bu ay erken olmadım bi haftayı gectı tam bir ay oldu adet görmedim.ama adet olacakmıs gibi ara ara agırım oluyor hafif agırım var.ama aynı adet agırısı.midem agızımda sankı tuhafım.sizce evde gebelik testi yapsam erken mı suan ve sizce sonuc ne cıkar.
İki gun daha bekle derim adet tarihin geçtiyse yap ama[/QUOTE]
tamam iki gün daha bekleyip inşallah öyle yapacagım

merhaba kizlar ben ayin 16 da yumurtladim ayin 30 da bat sizce ne zaman erken gebelik testi yapmaliyim yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum.

Bu arada kızlar Ovulasyon testlerinin gebeliği gösterdiğini düşünmüyorum ben eczanelerde erken gebelik testleri var 20 lira falan onlardn alınıp yapılabilir

merhaba canim bende senin gibi denk getiremiyordum yumurtlama donemleri mi istersen eczanelerde ovulasyon testleri var onlardan kullan ben onu kullandim bu ay cok memnun kaldim :KK66:

BU Ovulasyo testi nasıl kulnılıyor aldım ama bilen varsa yadımcı olabilirmi

umutluhatun umutluhatun canım testlerde 4 gün öncesine kadar test yapabılıcegın yazıyor.İstersen dene bi sende
BU sabaha bende 4 gün öncesinde yaptım negatif cıktı sonuc :( iki tane almıstım dıgerınıde reglm gecıkırse yapıcam.

umutluhatun umutluhatun canım testlerde 4 gün öncesine kadar test yapabılıcegın yazıyor.İstersen dene bi sende
BU sabaha bende 4 gün öncesinde yaptım negatif cıktı sonuc :KK43: iki tane almıstım dıgerınıde reglm gecıkırse yapıcam.
canım inşallah vardır yinede ben mayısta düşükyaptım eylülde kimyasal geçirdim ekim boş geçti simdi meraktan çatlıyorum :/ çok kararsızım negatıf gormek cok üzücü oluyor..Kimseyede soyleyemıyorsun

Arkadaşlar hani en iyi sonuc adetin geciktiği ilk gün yapılması gerekiyormuş ya gebelik testi ben polikistik overim kendiliğimdem bazen aylarca adet görmüyorum nasıl bilicem bir de polikistik overliler de bazen test hamile olmadıgı halde pozitif olabilirmiş sanırım böle brsy basına gelen var mı

Arkadaşlar hani en iyi sonuc adetin geciktiği ilk gün yapılması gerekiyormuş ya gebelik testi ben polikistik overim kendiliğimdem bazen aylarca adet görmüyorum nasıl bilicem bir de polikistik overliler de bazen test hamile olmadıgı halde pozitif olabilirmiş sanırım böle brsy basına gelen var mı

oyle bır duurum da canım kan testı yaptırırsın en kesın sonuc kanda cıkıyor.

Back
X