en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

günaydııın

benim regliden 1 hafta once karnım ağrır hep başladı yine ağrımaya ümitler bi dahaki aya sanırım :)
günaydın canım
o belli olmaz olamadığın içinde ağrıyo olabilir belirtiler regl belirtileriyle aynı olayı bekleyip görelim bakalım gelmiş mi kuzucuk yoksa bi dahaki aya mı gelecek ;)

günaydın canım
o belli olmaz olamadığın içinde ağrıyo olabilir belirtiler regl belirtileriyle aynı olayı bekleyip görelim bakalım gelmiş mi kuzucuk yoksa bi dahaki aya mı gelecek :KK66:
hayırlısı canım
testi aldım bu arada ama sabah yapın diyodu içindeki kılavuzda,sabaha bıraktım çok geç kaldığım içinde sabah yapamadım yarın sabah inşallah :)

hayırlısı canım
testi aldım bu arada ama sabah yapın diyodu içindeki kılavuzda,sabaha bıraktım çok geç kaldığım içinde sabah yapamadım yarın sabah inşallah :)
idrarını uzun süre tutuncada çıkıyor cnm ben akşam yapmıştım çıkmıştı ama sen dediğin gibi sabahı bekle en iyisi hadi hayırlısı :KK17::KK49:

aynen canım insan merakına yeniliyor işte maalesef birde şunu anladımki çok okumamak lazım
Haklısın insanın kafası daha da karışıyor. Belirti karşılaştırıyorsun sende olmayan şeyler okuyorsun yine olmayacak diye umutsuzluğa kapılıyorsun. En iyisi oluruna bırakmak ama merak işte

Haklısın insanın kafası daha da karışıyor. Belirti karşılaştırıyorsun sende olmayan şeyler okuyorsun yine olmayacak diye umutsuzluğa kapılıyorsun. En iyisi oluruna bırakmak ama merak işte
aynen ya merak ediyorum hep kendimi dinlemeye başladığımı farkettim neyseki araya haftasonu giriyor gezerim biraz düşünmem:)

Back
X