- 12 Mayıs 2014
- 356
- 93
- 73
günaydııınYa cnm öyle düsünme daha ilk millet 1 sene uğraşıyor sağlıkla gelsin yeter ki
benim regliden 1 hafta once karnım ağrır hep başladı yine ağrımaya ümitler bi dahaki aya sanırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydııınYa cnm öyle düsünme daha ilk millet 1 sene uğraşıyor sağlıkla gelsin yeter ki
Günaydın kızlar :) valla canım benim neredeyse 10 gündür kasıklarım ağrıyor adetimden de 5 gün geçti hala ses yok :)günaydııın
benim regliden 1 hafta once karnım ağrır hep başladı yine ağrımaya ümitler bi dahaki aya sanırım :)
merhabalar sen kan vericektin sanki yanlısmı hatırlıyorumGünaydın kızlar :) valla canım benim neredeyse 10 gündür kasıklarım ağrıyor adetimden de 5 gün geçti hala ses yok :)
Doğru hatırlıyorsun canım ama pazartesiyi bekliyeyim diyorum belki gelir ümit etmek istemiyorum sonra üzülüyorummerhabalar sen kan vericektin sanki yanlısmı hatırlıyorum
anladım canım hayırlısı olsun inşallah gebesindir o yüzden gecikmiştir:)Doğru hatırlıyorsun canım ama pazartesiyi bekliyeyim diyorum belki gelir ümit etmek istemiyorum sonra üzülüyorum
Ayy inşallah canımmm :) darısı hepimizin başınaanladım canım hayırlısı olsun inşallah gebesindir o yüzden gecikmiştir:)
günaydın canımgünaydııın
idar testi yapmış mıydın canım senAyy inşallah canımmm :) darısı hepimizin başına![]()
hayırlısı canımgünaydın canım
o belli olmaz olamadığın içinde ağrıyo olabilir belirtiler regl belirtileriyle aynı olayı bekleyip görelim bakalım gelmiş mi kuzucuk yoksa bi dahaki aya mı gelecek![]()
Evet canım dün sabah yaptım negatif çıktı ama hala hastalanmadım. Arada kasıklarım ağrıyor sadeceidar testi yapmış mıydın canım sen
idrarını uzun süre tutuncada çıkıyor cnm ben akşam yapmıştım çıkmıştı ama sen dediğin gibi sabahı bekle en iyisi hadi hayırlısıhayırlısı canım
testi aldım bu arada ama sabah yapın diyodu içindeki kılavuzda,sabaha bıraktım çok geç kaldığım içinde sabah yapamadım yarın sabah inşallah :)
hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasınEvet canım dün sabah yaptım negatif çıktı ama hala hastalanmadım. Arada kasıklarım ağrıyor sadece
günaydııınidrarını uzun süre tutuncada çıkıyor cnm ben akşam yapmıştım çıkmıştı ama sen dediğin gibi sabahı bekle en iyisi hadi hayırlısı![]()
Günaydın. Bence de canım bekle hatta günün gecikse de bekle sonuçta idrar testine güven olmaz demigünaydııın
testi yaptım negatifff günümü beklicem artık mecburen
aynen canım insan merakına yeniliyor işte maalesef birde şunu anladımki çok okumamak lazımGünaydın. Bence de canım bekle hatta günün gecikse de bekle sonuçta idrar testine güven olmaz demi![]()
Haklısın insanın kafası daha da karışıyor. Belirti karşılaştırıyorsun sende olmayan şeyler okuyorsun yine olmayacak diye umutsuzluğa kapılıyorsun. En iyisi oluruna bırakmak ama merak işteaynen canım insan merakına yeniliyor işte maalesef birde şunu anladımki çok okumamak lazım
aynen ya merak ediyorum hep kendimi dinlemeye başladığımı farkettim neyseki araya haftasonu giriyor gezerim biraz düşünmem:)Haklısın insanın kafası daha da karışıyor. Belirti karşılaştırıyorsun sende olmayan şeyler okuyorsun yine olmayacak diye umutsuzluğa kapılıyorsun. En iyisi oluruna bırakmak ama merak işte
Ahh ahh ne zaman bitecek bu çilemiz :)aynen ya merak ediyorum hep kendimi dinlemeye başladığımı farkettim neyseki araya haftasonu giriyor gezerim biraz düşünmem:)
sen çalışıyomusun işle tamamen oyalanmak lazım sanırımAhh ahh ne zaman bitecek bu çilemiz :)
Günaydın canım o zman gününü beklicen mecbur ama hayırlısı olsun cnm zaten ilk deneme sen doğum kontrol hapı kullanıyormuydungünaydııın
testi yaptım negatifff günümü beklicem artık mecburen