- 12 Mayıs 2014
- 356
- 93
- 73
tamam bi regl oluyimde :):):)aynen öyle kuzum ne karamsar oldun hatta oldunuz duruun daha yeni ya önünüzdeki maçlara bakınız lütfeen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam bi regl oluyimde :):):)aynen öyle kuzum ne karamsar oldun hatta oldunuz duruun daha yeni ya önünüzdeki maçlara bakınız lütfeen![]()
bekleyelim görelim canım belkide hala bi umut vardırtamam bi regl oluyimde :):):)
bencede6 ay cok az bir süre 35 yaşından sonra o kadar süre veriyorlar cok araştırmıştım ben bu konuyu 6 aya odaklanma bence
Haklısın canım kafama takıyorum hem kendi canımı hem eşimin canını sıkıyorum. O da ben üzülüyorum diye daha çok üzülüyor6 ay cok az bir süre 35 yaşından sonra o kadar süre veriyorlar cok araştırmıştım ben bu konuyu 6 aya odaklanma bence
eşininde üzülmemesi gerekiyor canım yansıtmamaya calıs olabildiğince zor amaHaklısın canım kafama takıyorum hem kendi canımı hem eşimin canını sıkıyorum. O da ben üzülüyorum diye daha çok üzülüyor
olabilir canım ama kendini umutlandırma belirtiler aynı adet belirtileri gibi oluyor en büyük olumsuz sonuçta varmış gibi düşünmeye başlamak ona göre yokmuş gibi düşün olunca çok mutlu olabilesinMerhaba arkadaşlar.Benimde adeime 4 gün var daha.Ama kasığımın sol tarafında sanki bi taş varmış gibi orası hem batıyo hemde bi ağırlık varmış gibi hissediyorum nedense.kendime diyorumki yine psikolojik oluyo diye ama bi belirti olabilir mi acaba?
olabilir canım ama kendini umutlandırma belirtiler aynı adet belirtileri gibi oluyor en büyük olumsuz sonuçta varmış gibi düşünmeye başlamak ona göre yokmuş gibi düşün olunca çok mutlu olabilesin![]()
piskolojik olarak insan kendine umut verince kötü oluyor olumsuz sonuçta hüsran en iyisi normal davranmak ne zaman umudumu kesip rahatlasak o ay tutuyor biliyorum çok zor düşünmemek ama eğer gerçekten istiyorsak zamanla olacağını ve hemen olmayacagını kendimize iyice kabullendirmemiz lazım o zaman şıp diye geliyolar bu fındık kurtlarıDoğru sölüyorsun canım umutlandırıyorum sonra adet olunca üzülüyorum.Benim korunmayı bıraktığım bu 6. ay ve ilk kez böle bişey hissediyorum da acaba dedim o yüzden:) ama dediğin gibi yokmuş gibi düşünmek daha sağlıklı galiba![]()
piskolojik olarak insan kendine umut verince kötü oluyor olumsuz sonuçta hüsran en iyisi normal davranmak ne zaman umudumu kesip rahatlasak o ay tutuyor biliyorum çok zor düşünmemek ama eğer gerçekten istiyorsak zamanla olacağını ve hemen olmayacagını kendimize iyice kabullendirmemiz lazım o zaman şıp diye geliyolar bu fındık kurtları
Kesinlikle canım her olmadığında demekki şimdi hayırlı değil zamanı gelmedi diyorum yoksa neden neden neden diye insan bunalıma girerEvet bu sitede de oluduğumda hep görüyorum herkes tam umudumu kesmişken,yada düşünmediğim zamanda oldu diyor deekki aslı var :)Düşünmemek gerçekten çok zor insan beynine hükmedemiyor bu konuda ama ne dersek diyelim rabbim ol demeden olmaz.Nasipp...
aynen öyle canımEvet bu sitede de oluduğumda hep görüyorum herkes tam umudumu kesmişken,yada düşünmediğim zamanda oldu diyor deekki aslı var :)Düşünmemek gerçekten çok zor insan beynine hükmedemiyor bu konuda ama ne dersek diyelim rabbim ol demeden olmaz.Nasipp...
ayrıca senin daha zamanı var cnm 6 ay demişsin ya kednini şartladığın için stres oluyorsun kafanı rahat tut tatil planalrı yap ki planların bozulsun bnm öyle olmuştuKesinlikle canım her olmadığında demekki şimdi hayırlı değil zamanı gelmedi diyorum yoksa neden neden neden diye insan bunalıma girer
Kesinlikle canım her olmadığında demekki şimdi hayırlı değil zamanı gelmedi diyorum yoksa neden neden neden diye insan bunalıma girer
ayrıca senin daha zamanı var cnm 6 ay demişsin ya kednini şartladığın için stres oluyorsun kafanı rahat tut tatil planalrı yap ki planların bozulsun bnm öyle olmuştu![]()
aynen öyle canımztn bu yüzden genelde 2. çocuk daha rahat oluyor ne de olsa hemen tutmaz diye düşünüldüğünden stres sıfır oluyor bebişte hoop geliyor hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar olsun da gerisini Allah ztn verir
![]()
Ovulasyon aldım olmadı kendim hesapladım olmadı bu ayda hiç hesaplamıcam bakalım ne olacakİşte ben yeni evlendiğimde soranlara yok istemiyorum daha diyordum.Zannediyordum ki isteyince hemen olacak ama olmuyormuş meğerya stres yapıyorum ya da başka bişey car diyorum kendi kendime ama nasip bakalım canım olur inşalah daha.
Ben stres yapmam diyordum ama öyle demekle olmuyormuş malesefEvet stres baş düşmenı galiba bebeğn olmasının.Evet önce hayırlısı tabiki rabbim hayırlı evlat versin inşallah hepimizede :)
Ovulasyon aldım olmadı kendim hesapladım olmadı bu ayda hiç hesaplamıcam bakalım ne olacak