en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

6 ay cok az bir süre 35 yaşından sonra o kadar süre veriyorlar cok araştırmıştım ben bu konuyu 6 aya odaklanma bence
Haklısın canım kafama takıyorum hem kendi canımı hem eşimin canını sıkıyorum. O da ben üzülüyorum diye daha çok üzülüyor

Haklısın canım kafama takıyorum hem kendi canımı hem eşimin canını sıkıyorum. O da ben üzülüyorum diye daha çok üzülüyor
eşininde üzülmemesi gerekiyor canım yansıtmamaya calıs olabildiğince zor ama
ben yaz tatil planlarımıda yaptım kendimce mesela olmazsada o zamana kadar yazında bol bol gezerim diyorum spor yapıyorum falan ek ugraslar bulmak lazım kendimize

Merhaba arkadaşlar.Benimde adeime 4 gün var daha.Ama kasığımın sol tarafında sanki bi taş varmış gibi orası hem batıyo hemde bi ağırlık varmış gibi hissediyorum nedense.kendime diyorumki yine psikolojik oluyo diye ama bi belirti olabilir mi acaba?

Merhaba arkadaşlar.Benimde adeime 4 gün var daha.Ama kasığımın sol tarafında sanki bi taş varmış gibi orası hem batıyo hemde bi ağırlık varmış gibi hissediyorum nedense.kendime diyorumki yine psikolojik oluyo diye ama bi belirti olabilir mi acaba?
olabilir canım ama kendini umutlandırma belirtiler aynı adet belirtileri gibi oluyor en büyük olumsuz sonuçta varmış gibi düşünmeye başlamak ona göre yokmuş gibi düşün olunca çok mutlu olabilesin ;)

olabilir canım ama kendini umutlandırma belirtiler aynı adet belirtileri gibi oluyor en büyük olumsuz sonuçta varmış gibi düşünmeye başlamak ona göre yokmuş gibi düşün olunca çok mutlu olabilesin :KK66:

Doğru sölüyorsun canım umutlandırıyorum sonra adet olunca üzülüyorum.Benim korunmayı bıraktığım bu 6. ay ve ilk kez böle bişey hissediyorum da acaba dedim o yüzden:) ama dediğin gibi yokmuş gibi düşünmek daha sağlıklı galiba:110:

Doğru sölüyorsun canım umutlandırıyorum sonra adet olunca üzülüyorum.Benim korunmayı bıraktığım bu 6. ay ve ilk kez böle bişey hissediyorum da acaba dedim o yüzden:) ama dediğin gibi yokmuş gibi düşünmek daha sağlıklı galiba:110:
piskolojik olarak insan kendine umut verince kötü oluyor olumsuz sonuçta hüsran en iyisi normal davranmak ne zaman umudumu kesip rahatlasak o ay tutuyor biliyorum çok zor düşünmemek ama eğer gerçekten istiyorsak zamanla olacağını ve hemen olmayacagını kendimize iyice kabullendirmemiz lazım o zaman şıp diye geliyolar bu fındık kurtları

piskolojik olarak insan kendine umut verince kötü oluyor olumsuz sonuçta hüsran en iyisi normal davranmak ne zaman umudumu kesip rahatlasak o ay tutuyor biliyorum çok zor düşünmemek ama eğer gerçekten istiyorsak zamanla olacağını ve hemen olmayacagını kendimize iyice kabullendirmemiz lazım o zaman şıp diye geliyolar bu fındık kurtları

Evet bu sitede de oluduğumda hep görüyorum herkes tam umudumu kesmişken,yada düşünmediğim zamanda oldu diyor deekki aslı var :)Düşünmemek gerçekten çok zor insan beynine hükmedemiyor bu konuda ama ne dersek diyelim rabbim ol demeden olmaz.Nasipp...

Evet bu sitede de oluduğumda hep görüyorum herkes tam umudumu kesmişken,yada düşünmediğim zamanda oldu diyor deekki aslı var :)Düşünmemek gerçekten çok zor insan beynine hükmedemiyor bu konuda ama ne dersek diyelim rabbim ol demeden olmaz.Nasipp...
Kesinlikle canım her olmadığında demekki şimdi hayırlı değil zamanı gelmedi diyorum yoksa neden neden neden diye insan bunalıma girer

aynen öyle canım ;) ztn bu yüzden genelde 2. çocuk daha rahat oluyor ne de olsa hemen tutmaz diye düşünüldüğünden stres sıfır oluyor bebişte hoop geliyor hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar olsun da gerisini Allah ztn verir ;)

Kesinlikle canım her olmadığında demekki şimdi hayırlı değil zamanı gelmedi diyorum yoksa neden neden neden diye insan bunalıma girer
ayrıca senin daha zamanı var cnm 6 ay demişsin ya kednini şartladığın için stres oluyorsun kafanı rahat tut tatil planalrı yap ki planların bozulsun bnm öyle olmuştu :-)

hanimlar uyanik olanlar cvp verirse sevinirim adetim 5 gun gecti belirtiside yok 4 yillik evliyim normal adetim 24undeydi gecen ay asilama yapildi subat 16da adet gormustum hala adet olmadim sizce test yapmalimiyim

ayrıca senin daha zamanı var cnm 6 ay demişsin ya kednini şartladığın için stres oluyorsun kafanı rahat tut tatil planalrı yap ki planların bozulsun bnm öyle olmuştu :-)

İşte ben yeni evlendiğimde soranlara yok istemiyorum daha diyordum.Zannediyordum ki isteyince hemen olacak ama olmuyormuş meğer :( ya stres yapıyorum ya da başka bişey car diyorum kendi kendime ama nasip bakalım canım olur inşalah daha.

aynen öyle canım :KK66: ztn bu yüzden genelde 2. çocuk daha rahat oluyor ne de olsa hemen tutmaz diye düşünüldüğünden stres sıfır oluyor bebişte hoop geliyor hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar olsun da gerisini Allah ztn verir :KK66:

Evet stres baş düşmenı galiba bebeğn olmasının.Evet önce hayırlısı tabiki rabbim hayırlı evlat versin inşallah hepimizede :)

İşte ben yeni evlendiğimde soranlara yok istemiyorum daha diyordum.Zannediyordum ki isteyince hemen olacak ama olmuyormuş meğer :KK43: ya stres yapıyorum ya da başka bişey car diyorum kendi kendime ama nasip bakalım canım olur inşalah daha.
Ovulasyon aldım olmadı kendim hesapladım olmadı bu ayda hiç hesaplamıcam bakalım ne olacak

Back
X