en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Ben yumurtlama tarihimden 9 gün sonra yaptım idrarda beyaz silik bi çizgi vardı bi sonraki gün yaptım pembe çizgi vardı bi sonraki gün de kanda baktirdim varmış
canım senin erken döllenme olmuş benim gibi yani hemen tutmuş bnm de öyleydi ama herkesin öyle olmuyor genelde ;) bnm arkadasımın ve yengemin geç tutmuştu mesela günü geçtiği halde kesesi alttan zor göründü testte bile varla yok arası çıktı günü geçtiği halde

ayy sagol cnm bnm bilmiyorum işte genelde akşam gidebilceğim şekilde ayarlamak istiyorum kızıma da hafta sonu kalsın diye suan temel muhasebeye gidiyorum zaten ön muhasebe çok bişey kazandırmıyo çünkü maalesef.. inanılmaz öğretiyorlar bir de insan ücretsiz önem vermezler diye düşünüyor ama anlayana kadar basından gitmiyor hocalar defterlere kayıtları falan gösteriyorlar keşke daha önce gitseymişim çok farklı şeyler var bi göz at istersen kesin sana göre de bişey bulursun

ya bende bakıyım bak merak ettim şimdi mesleğinle ilgili bişeyler olmasıda cok güzelmiş ben aslında hobi olarak bişeylere gitmek istiyorumda su an spora gittiğim için bi süre başka bişey yapamam heralde

ya bende bakıyım bak merak ettim şimdi mesleğinle ilgili bişeyler olmasıda cok güzelmiş ben aslında hobi olarak bişeylere gitmek istiyorumda su an spora gittiğim için bi süre başka bişey yapamam heralde
valla canım hobi olartak pasta falan yapmayı seviyorsan mesela neler var ya bi bak mutlaka birşeyler bulacaksın ben seneye baya uğraşmak istiyorum valla ama bakalım kısmet sende bi bakmışsın koca göbüşünle gidersin :anneadayı: bebek bakımı eğitimi falan var mesela

valla canım hobi olartak pasta falan yapmayı seviyorsan mesela neler var ya bi bak mutlaka birşeyler bulacaksın ben seneye baya uğraşmak istiyorum valla ama bakalım kısmet sende bi bakmışsın koca göbüşünle gidersin :anneadayı: bebek bakımı eğitimi falan var mesela
yaaa tatlı yapmaya bayılıyoruuuum :kk77:maalesef yemeyide:):):)

evet bak oyle bişey olabilir ilgili çeker kesin inşalaaaahhh

yaaa tatlı yapmaya bayılıyoruuuum :kk77:maalesef yemeyide:):):)

evet bak oyle bişey olabilir ilgili çeker kesin inşalaaaahhh
ayy tatlı yemeyi sevmeyenleri anlamıyorum ki zaten ;)
valla cnm bebişinin hastane kurabiyelerini falan hazırlarsın ne tatlııı olur:KK73:

canım sen bu arada lekeden sonra calışmalara devam ettin mi
evet canım bikaç kere daha ama karnım ara ara ağrımaya başladı olucam sanırım regl dün dayanamayıp test yaptım negatif cıktı beklemiyodum zaten burayı okuyunca cok etkileniyor insan.adet tarihinden 1 hafta önce öğrenen cok olmuş diye heveslendim ama kısmet önümüzdeki aylara artık

evet canım bikaç kere daha ama karnım ara ara ağrımaya başladı olucam sanırım regl dün dayanamayıp test yaptım negatif cıktı beklemiyodum zaten burayı okuyunca cok etkileniyor insan.adet tarihinden 1 hafta önce öğrenen cok olmuş diye heveslendim ama kısmet önümüzdeki aylara artık
o belli olmaz canım ya kuzenimin eşi adet tarihinden 3 gün sonrasında yaptı o kadar silikti ki çizgi bu ne şimdi fln dedik geç döllenme olabiliyor bazen ama zaten senin ilk ya tutmasa bile takma unut bebiş düşündüğünü normal hayatına sadece korunmadan devam et :KK66: yoksa eşin bile kaçar oluyo senden hadi çocuk yapalım diyince :KK70:

o belli olmaz canım ya kuzenimin eşi adet tarihinden 3 gün sonrasında yaptı o kadar silikti ki çizgi bu ne şimdi fln dedik geç döllenme olabiliyor bazen ama zaten senin ilk ya tutmasa bile takma unut bebiş düşündüğünü normal hayatına sadece korunmadan devam et :KK66: yoksa eşin bile kaçar oluyo senden hadi çocuk yapalım diyince :KK70:
aynen canım bakalım hayırlısı

ay haftasonu giremeyebilirm gündüz saatlerinde bi değişiklik olur tset mest yaparsan bana haber ver ölürüm meraktan :KK17:
haftasonu bende pek giremem zaten canım pazartesi belli olur herşey sabah ilk işim yazmak olur merak etme:)

Back
X