en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Bende domestosla yaptım canım biraz bardağı çalkalattır domestos çözünsün :KK70:
yaptım canım valla sordulktan hemen sonra idrarın üzerine döktüm başka bi kaba aktardm dediğiniz gibi oldu köürdü ama ne biliyim umut edipte olmayınca üzülüyo insan bir de ekim 3 te adet olmuştm bu ay geciktm normalde her ay olduğum tarihten bir iki gün önce olurum şimdide arada adet olacakmışım gibi sancı giriyo alttan alttan acaba böyle adet sancısı çekipte hamile olan var mıdır kiii:KK49::anneadayı::KK46::21::KK58:

Çamaşır suyu testi tırt kızlar 2 kere yaptım bira gibi köpürüyor ve köpük sönmüyor ama yine gebelik testi yaptım sonuç negatif agrilarimda geçmedi hala deliricem düşünmekten :KK57:

yaptım canım valla sordulktan hemen sonra idrarın üzerine döktüm başka bi kaba aktardm dediğiniz gibi oldu köürdü ama ne biliyim umut edipte olmayınca üzülüyo insan bir de ekim 3 te adet olmuştm bu ay geciktm normalde her ay olduğum tarihten bir iki gün önce olurum şimdide arada adet olacakmışım gibi sancı giriyo alttan alttan acaba böyle adet sancısı çekipte hamile olan var mıdır kiii:KK49::anneadayı::KK46::21::KK58:
Allahım nasip etsin inşallah kaç gün gecikti benim de kasık ağrım olmuştu ilk zamanlar zaten adet sancısından ayrılmaz diyolar test yapmadın mı

Çamaşır suyu testi tırt kızlar 2 kere yaptım bira gibi köpürüyor ve köpük sönmüyor ama yine gebelik testi yaptım sonuç negatif agrilarimda geçmedi hala deliricem düşünmekten :KK57:
Adetin geçtiyse kan testi yaptır canım idrarda çıkmayabiliyor çünkü çok yeniyse

Allahım nasip etsin inşallah kaç gün gecikti benim de kasık ağrım olmuştu ilk zamanlar zaten adet sancısından ayrılmaz diyolar test yapmadın mı
Ekim 3 te olmuştum canım. Bu ay dört gün geciktim. Test alıp yapıcam bakalım bugün negatif çıkarsa da hayırlısı olsun ne diyelim :KK69:

Adetin geçtiyse kan testi yaptır canım idrarda çıkmayabiliyor çünkü çok yeniyse

Benim adet döngüm 70 günü buluyor canım ama 70 günde birde olsa adet görüyorum 2 sene önce hiç görmüyordum ona rağmen hamile kaldım o yüzden bu seferde çok umutlandım ama yok :( idrar testinde o cizgiyi görmeden kan testine gitmek istemedim nedense

Kızlar bı bakın da fikiir verin bu ne anlama geliyo
1446906602097-1686401534.webp

hamilesin canım büyük ihtimal küçük olduğu için silik kan testi yaptır kesin sonuç alırsın gözün aydın
Ay hayırlısı ile inşallah canım ya sagol kan testi yaptırıp emin olalım. Allah isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :anneadayı::KK49:

Benim adet döngüm 70 günü buluyor canım ama 70 günde birde olsa adet görüyorum 2 sene önce hiç görmüyordum ona rağmen hamile kaldım o yüzden bu seferde çok umutlandım ama yok :KK43: idrar testinde o cizgiyi görmeden kan testine gitmek istemedim nedense
Geç döllenmelerde çıkmayabiliyo daha önce kalmışsın neden olmasın yine. umutsuzluğa kapılma allahım hayırlısını nasip etsin her şeyin

Bebişin varrr hadi hayırlısı olsun canımm benim bunun yarısı bile çıkmamıştı silikliğini sen düşün ama 6 haftayı bitiricez artık çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin. Kan ver hemen :)
Sagol canım Allah razı olsun vericem yarın :)

kızlar adetim geceli 7 gün oldu iki gündür sağ yumurtalıgımda ağır var gebelik testi aldım cesaretim yok of ya :(

kızlar adetim geceli 7 gün oldu iki gündür sağ yumurtalıgımda ağır var gebelik testi aldım cesaretim yok of ya :KK43:
İlk idrarınla yap canım daha yüksek oluyormuş değerler allahım inşallah gönlüne göre versin. Cesaret edilemeyecek bişey yok belki de güzeldir haber kötü tarafından bakma

ya aslnda 10 gün beklemem lazım sabredemiyorum kac günde beli oluyor acaba tam olarak?

adettim geçikmedi yeni bittim 8 gün oluyor ama iki günüdür midem bulanıyo ve sağ yumurtalıgım ağryo

adettim geçikmedi yeni bittim 8 gün oluyor ama iki günüdür midem bulanıyo ve sağ yumurtalıgım ağryo
Ben adet görmedin zannettim yumurtlama ağrısı olabilir adetten önce ve sonra hemen hamile kalınmaz diye biliyorum belirtiler için çok erken değil mi ben adetimden 2 gün önce öğrendim ama belirtiler bebek 3 haftalık olunca yani adetimi geçeli 2 hafta sonra başladı canım sen çalışmalara devam et özellikle yumurtlama zamanını kaçırma

Back
X