En erken hamileliği fark edenler

unseltll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
214
92
18
30
Merhaba kızlar. Yumurtlama döneminde eşimle denedik. İlişki sonrasındaki günden beri 4 gündür sürekli akıntım var. Ara ara da kasik ağrılarım oluyor. 10 gün var adetime. Sizce hamilelik şansım var mı?

Merhaba kızlar. Yumurtlama döneminde eşimle denedik. İlişki sonrasındaki günden beri 4 gündür sürekli akıntım var. Ara ara da kasik ağrılarım oluyor. 10 gün var adetime. Sizce hamilelik şansım var mı?
Yumurtlama dönemini değerlendirdiyseniz tabi ki şansınız var ama belirti için erken. Adete 2 gün kala test yaparsanız çıkar🌺

Adete 3 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim
Öncesinde herhangi bir belirtim yoktu
Baş dönmesi hafif oluyordu ama benim bünyemde hep olduğu için bir belirtidir diyemem

10 gün varsa daha çok çok çok yeni olmalı eğer tuttuysa. Adet günü ya da bir kaç gün kala yapsan belki çıkar. Tâbi o geç döllenme vs olayları diyolar öyle olmadıysa

Tabi psikolojik de olabilir. Kendi vücudumu sürekli dinliyorum. İnşallah pozitif çıkarsa yazarım buradan ☺️

Back
X