En erken hamilelik belirtileri

aslında benide çıakrsalar ii olur tazminatımı alırım en azından , dogumdan sonra kendim çıkmak zorunda kalırsam tazminatta güme gidicek maalesef ama çıakrmazlar şuan

geldim canlarımmm, valla bizim burdan da 3 kişi çıkarıldı zaten 10 kişilik şirkettik :))

maaşları alamıyoruz 2 aydırr :(( inşallah biter şu kriz yaa...

hamilelikte işten çıkarsak tazminat verilmiyo dimi kızlar??

selam kızlaaaaar....keseyi gördükkkkk...noktam ile ben varız artıııık:))))))))

selam kızlaaaaar....keseyi gördükkkkk...noktam ile ben varız artıııık:))))))))

noktamıııııııııdelikafadulden okadarda acımasız olma be gülümmmmm gel biz onu prinç tanesi yapalımm nokta çok küçük olduuu alınır bak yoksa bebişinnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

şuan pirinç tanesiii, 2 hafta sonra fasulye olcakkk,2 hafta sonra da taze fasulyeeeeeee, sonra da küçük adammmmmmmmm:sm_cool:

gözünaydın nazcımmmm darısı başıma:)

verilmio ndkcım maalesef ama hasta durumdaysan doktrorun çalışamaz raporu verirse sadece kıdem tazminatını alabiliosun:( devlet bizi hiç korumuo ya dogurduktan sonra izin 8 hafta 2 aylık bebegi nası bırakıp işe gelir insan ya

gözün aydın nazyaz kısslar bişey soracağım yeni hamişler sizde lekelenme olmuşmuydu

herkeste olmak zorundamı kişiden kişiye değişiyomu lekelenme gelmesi ?

noktamıııııııııdelikafadulden okadarda acımasız olma be gülümmmmm gel biz onu prinç tanesi yapalımm nokta çok küçük olduuu alınır bak yoksa bebişinnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

şuan pirinç tanesiii, 2 hafta sonra fasulye olcakkk,2 hafta sonra da taze fasulyeeeeeee, sonra da küçük adammmmmmmmm:sm_cool:

inşallah canım........

geldim canlarımmm, valla bizim burdan da 3 kişi çıkarıldı zaten 10 kişilik şirkettik :))

maaşları alamıyoruz 2 aydırr :(( inşallah biter şu kriz yaa...

Hamilelikte işten çıkarsak tazminat verilmiyo dimi kızlar??

verimiyor maleseeef. Ve şirkette seni hamileyken işten çıkartmaz zaten riske atmaz kendini

gözünaydın nazcımmmm darısı başıma:)

verilmio ndkcım maalesef ama hasta durumdaysan doktrorun çalışamaz raporu verirse sadece kıdem tazminatını alabiliosun:( devlet bizi hiç korumuo ya dogurduktan sonra izin 8 hafta 2 aylık bebegi nası bırakıp işe gelir insan ya

canım benimmm pekiii bi soru dahaaa :jeyyar:
mesela şirket doğum iznini vermek istemezse yasal yolla alabilirmiyim izin ya da tazminatımı, benimkiler çok uyuz çünküüü sanmıyorum bana 8 hafta bile vermez bunlarrr fisfisfis

severcimm lekelenme oluyo genelde ama herkesde olcak diye bişey yok gülümmm
hayırdır şüphelerin mi var??

Bende belediyede çalışıyorum ve şunat ve marrta maaşları alamayabilirz.:(( seçim çalışmalarından dolayı.......

tşkler kısslar
ndkcım şümpem yok belirtide yok sadece okuyodum aklıma geldi sorayım dedim adetime daha 12 gün var bakalım hayırlısıyla gelir inş.

canım benimmm pekiii bi soru dahaaa :jeyyar:
Mesela şirket doğum iznini vermek istemezse yasal yolla alabilirmiyim izin ya da tazminatımı, benimkiler çok uyuz çünküüü sanmıyorum bana 8 hafta bile vermez bunlarrr fisfisfis

severcimm lekelenme oluyo genelde ama herkesde olcak diye bişey yok gülümmm
hayırdır şüphelerin mi var??

ndk canım izni vermek zorunda o senin yasal hakkın zaten. Diyelim vermedi ve sen o günlerde işe gitmedin seni iişten çıkartamaz tazminatsız.

doğum izni toplam 8 haftacık dimi sadece??

ayy hamile kaldık ta izni hesaplıyos yaa yuh banaa, ama merak ediommm hadi son sorumu da cevaplayınnnnnnnnsırnaşık şey

Back
X