En erken hamilelik belirtileri

bizde seni sevioz onancım

ya asucum çok zayıf degilim ya eşim şikayetçi gerçi ama elbet alıcaz kilo inş:)) kocaman olacak o göbişş inşş:CüvCüv:

Ceylan ndk ikinizde çok güzelsiniz allah sizleri önce eşlerinize sonrada olacak olan çoçuklarınıza bağışlasın yüzünüz kader kaderinizde güzel olur inş.

canım benimmm, cümlemizin inşallahh

kızz alttaki bebeğim çok bekletme gel olurmu yazmışsın yaaa
hemen altta da olur yazıyo sanki yaa öyle okudum vallaa gelcek bebeğinn çok az kaldııııııııı :sm_cool:

bizde seni sevioz onancım

ya asucum çok zayıf degilim ya eşim şikayetçi gerçi ama elbet alıcaz kilo inş:)) kocaman olacak o göbişş inşş:CüvCüv:

canım bende 48 kıloyla hamıs kaldım....59 kıloyla dogum yaptım...oglum var ya benım resmen karnımda top var gıbıydı....dogumdan sonrada hemen verdım kıloları yıne aynıyım....bakalım senın nasıl olacak...sanırım bebısın cınsıyetıne gore kılo alan yerler degısıyoooo

inşallah canım ya bakalım geç olsunda güç olmasın geçen eşimde dediki hadi bu hafta doktora gidelim ikimizinde tahlillerine baksın dedi bende yok dedim önce biz bi deniyelim ondan sonra olmazsa gideriz dedim sonrası allahın takdiri bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:

ay inş senin gibi olurum asucum ya şimdiye kadar hiç göbiş olayım olmadı ilk defa göbegim çıkıcak inş senin gibi az kilo alır hemen veririm

buarada kızlar ya çinde doğan çocuğu gördünüzmü kalbi dışarda doğmuş hamileler siz bakmayın allahtan ne istersek hayırlısını isteyelim çok üzüldüm ya

ya bende gördüm bugun gazetede biden baktım çok fena oldum bi daha bakmadım allahım yardım etsin bizim bebişleri esirgesin inş

buarada kızlar ya çinde doğan çocuğu gördünüzmü kalbi dışarda doğmuş hamileler siz bakmayın allahtan ne istersek hayırlısını isteyelim çok üzüldüm ya

canım derya baykalda duydum ama görmedim herzaman saglıklı eli ayagı düzgün bi cocugum olsun diye dua ederim rabbime

amin canım amin şimdide gene başka bi haber okudum 17 yaşındaki kız annesinin boğazını jiletle kesmeye kalmış ya evladımızadamı güvenemiyeceğiz allahım sen koru yarabbim bizleri kötülerden

bide tabiki hayırlı evlat olsun oda cok önemli bak bz neler yapıyoruz hamile kalbilmek sonra cocugumuzu kucagımıza alabilmek icin insallah bilirler bunu

canım okumayıp ne yapacağız maalesef türkiyenin gerçekleri tedbiri elden bırakmamak lazım hadi iyi akşamlar canım kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…