sakın ümidini kesme canım belli olmaz bence esin yarın gelirse kesin kacırma bu fırsatı:roflol:
Ceylan ndk ikinizde çok güzelsiniz allah sizleri önce eşlerinize sonrada olacak olan çoçuklarınıza bağışlasın yüzünüz kader kaderinizde güzel olur inş.
bizde seni sevioz onancım
ya asucum çok zayıf degilim ya eşim şikayetçi gerçi ama elbet alıcaz kilo inş:)) kocaman olacak o göbişş inşş:CüvCüv:
canım valladort gozle kosın gelmesını beklıyorum ınsallah yarına yetısır...bıde ankaraya gıtt.. 7 saat yol...bakalım artık beklıyorum
canım benimmm, cümlemizin inşallahh
kızz alttaki bebeğim çok bekletme gel olurmu yazmışsın yaaa
hemen altta da olur yazıyo sanki yaa öyle okudum vallaa gelcek bebeğinn çok az kaldııııııııı :sm_cool:
eee burdaymıs bizim yanımızda görseydim hadi cabuk eve ne isin var burda tamda zamanını buldun derdimklava:[/Qayevet ne ıyı olurdu ya canımmmmmmmm
buarada kızlar ya çinde doğan çocuğu gördünüzmü kalbi dışarda doğmuş hamileler siz bakmayın allahtan ne istersek hayırlısını isteyelim çok üzüldüm ya
canım derya baykalda duydum ama görmedim herzaman saglıklı eli ayagı düzgün bi cocugum olsun diye dua ederim rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?