En erken hamilelik belirtileri

hoşbulduk canoşlarımmmmmmmmmm

çiçekcimm farlutal bebek için değilki adet söktürücü neden kullanıyorsun ki sen??? anlamadımm godozlama daldım ama...

yamansakkk patriciayla konuştukk, o inanamıyoo değilimdir diyo ama inşallah güldürecek yüzümüzüüüüüüüüü...

zuzummmmmmmmmmmmmmm baktım bi kokoşşhhluk var topictee dedim kesin zuzum gelcekk geldimm hemennn
naber canımmmmmmm yeğenim nasıllllll :)))

kızlar adetin 2 gün gecikmesi kan tahlili için erkenmi idrar testi yaptım negatif çıktı 1 haftadır bel ve sırt ağrılarım var

ummuhancım sende hamilesin koydum teşhisi be gülüm oooooo hamileden geçilmiyor beee
maşşallah tüh tüh benneyaptımkimirmirmirmir

güldürcek inşallah 20 gün sonrada ben güldürcem inşallah allahım ne olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zuzummmmmmmmmmmmmmm baktım bi kokoşşhhluk var topictee dedim kesin zuzum gelcekk geldimm hemennn
naber canımmmmmmm yeğenim nasıllllll :)))

iyiyimm canııımmm...bebikim de ii..yani inşallah :) yirim seni yirim yirimmmm...kaydirigubbakcemile2patricia delisi meraklandırdı beni..yeni bişeler warmı die bi bakiim dedimm..ayhh sabah olsuunnn hemencik...

patrica yı üzmek istemem ama ben bir yerde okumuştum klomen kullananlar yan etki olarak ovilasyon testin çiftmi ne çıkıyormuş betayıda yükseltiyormuşinş.hamiledir yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…