En erken hamilelik belirtileri

Kıslar ben yokken ne kaynattınız bakim zavallim ceylanım gelmemiş daha kısı öle bi yordumki benden olabildiğince uzağa gitti heral o anlattı ben yapamadım o anlattı ben yapamadım başka bişey denedim gene yapamadım hareket etse avatarım o kadar gözelki yine hareket etmiyor ama

aaaa noluyo size böyle yaaa, moral bozmak, offf off çekmek yok, hergün ne konuşuyoruz burda, azimli olacaz, sabredecez demedik mi?

ne biliym bi anda içim sıklıdı ağlamak geldi içimden sanki hiç hamile kalamıyckmışım gibi hissettm bi anda

ne biliym bi anda içim sıklıdı ağlamak geldi içimden sanki hiç hamile kalamıyckmışım gibi hissettm bi anda

Sakın bir daha böyle düşünme bozocum, olumsuz düşünce olumsuz düşünceyi çeker, pozitif olalım, hep iyi şeyler düşün, evrene iyi mesajlar gönder, gör bak nasılda sana olumlu olarak geri dönüyo...

canım benim uzulme sakın.kalırsın.bak ben pko oldugumu ogrendim.doktor bana normal kadınlara gore hamile kalmanız daha zor tedavi gerektirir dedi.doktor kontrolunden 20 gun sonra hamile oldugumu ogrendim kaydirigubbakcemile2
tabii icimde hala korkularım var. keseyi gormek kalp atısını duymak vs...bu yuzden umudunu yitirme

demiştimki ptesi gnü kan testi yaptrmıştım değrm 1,00 reglimde 23 nde acaba bu ay hamilelk olasılığı olablrmi bu ay ilk ayımız daha

bozocum ben anlayamadım yanlış anlamadıysam adetine 14 gün varken kan testi yaptırmışsın canım yaaaa yani yumurtlama zamanında yaptırmışsın o zaman nası çıksın daha yumurtlamamıştın bile belki neden bu kadar erken yaptırdıgını anlamadım , adet bitince gün aşırı ilişki yapman lasım özeliikle yumurtlama günlerinde yani adetten itibaren 13-14-15-16-17 günler tabiki hanile olabilirsin ama şimdi sakın test yapma adetine daha var bekle adet gecikirse yap canım tamammıkaydirigubbakcemile5

bizim ilk ayımız ne biliym korktum bi anda şimdiye kdr hiç byle düşnmemiştim ama doğru ps etmek yok daha yolun çok başındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…