ilahi yakamoz12 selam vereyim dedim veremedim 5 dk dır gülüyorum.:roflol:ne muzip şeysin sen öyle.kocan senin yanında hiç yaşlanmaz:roflol:
yaa delemısın ben bayılırımm buyuk hayvanlara....ama cıcek konusunda haklısınn yazıktır ya bı suru para ...kıyafett alsaa bı ıkı parçaa coookk daha makbule gecerdı yanııı..ben bıde kıyafet manyağıyımdır..gerçi hangı kadın değilkii...:1hug:benim herif azcık catlaktırda:sm_cool:
kız gecende naptı biliyonmu bak gülme ha:sm_cool:
kapıyı bi actım karsımda bi ayı
kocam ortalarda yok bide baktım benimki ayının arkasında kaybolmus gitmis kendinden büyük ayı almıs:roflol::roflol::roflol:
napim kız:sm_cool: asıl ben onun yanında yaslanmam hic durmuyoki lakabı fırlamadır zaten bende kolay kolay yaslanmam zaten yasımıda hic göstermiyorum 25im ama tas patlasın 20 gösteriyom millet daha okuyonmu falan diyo görücüye gelecekler nerdeyse allahtan kocis duymuyo kız keser valla onları
mahallede herkes biliyo artık cicekci geldimi adres benim ev:roflol::roflol::roflol:
yaa delemısın ben bayılırımm buyuk hayvanlara....ama cıcek konusunda haklısınn yazıktır ya bı suru para ...kıyafett alsaa bı ıkı parçaa coookk daha makbule gecerdı yanııı..ben bıde kıyafet manyağıyımdır..gerçi hangı kadın değilkii...:1hug:
sende az değilsinn heee,,,bı gul neyıne yetmıyo beş gull kaç para eder bılıyon mu sennn!!bende severim zaten bekarken yatagımda benden büyük ayı vardı heralde kocamda onu düsünerek aldı cok sevindim ama komik iste eve gelenlerde zaten siz catlaksınız diyo
ahhh ahhh ben o cicek parasıyla kendime neler almazdımkı o bana bş tane gül getirse yeter ben onla cok mutlu olurum onu demek istiyorum
fd7 dün dedim ama cicek istemiyorum diye bakalım nolcak cicekleri atmıyorum zaten gülleri kurutup evde dekore ettim cam vazo icinde masanın altında falan
sende az değilsinn heee,,,bı gul neyıne yetmıyo beş gull kaç para eder bılıyon mu sennn!!klava:bendeee cokk severımm eşceğizimiiii,,allah onları başımızdan eksık etmesınn...onların bızı mutlu etme çabalaına karşın bızde onlara en kısa zaamanda mujdemızı verelımm inşş,,mutluu edelım herşeyden cok:içelim:
fd7 güzelim resim yok suan hem biri görürse naparım kocisi rezil ettim zaten
selam kızlar ben geldımmm ay benım kocıs bugun aglattı benı yaaaa cok duygulandırdı...
Sabah erkenden kalkıp ıse gıttı bu gunu beraber gecıremedık malesef ama ordan bıle benı aglatmayı becerdı.
maıl gondermıs sunlar yazılı anımasyonlu muzıklı fılan sayfa sayfa hazırlamıs baya ugrasmıs bellı yanı<:
Yaşamımdaki herşey seninle anlam kazandı.Söz veriyorum sevgilim seni bir an deil sonsuza kadar seveceğim
ben senın en cok sevgı dolu yuregını sevdim..
senınle dunyam huzur kalbım sevgıyle dolu..yüreğime sıgmıyorsun..gulumseyen dudaklarımın nedenı hayatımdakı her guzellıgın baslangıcısın.aşk yanlız sende gerçekmiş ve senınle aşkı yaşamak hiçbirşeye değişilmezmiş..benım ıcın hep ozelsın..senden hiç vazgeçmeyeceğim.Yüreğime saklan hep orda kal,Her solukta duymalıyım seni,Umudumda kal sensiz anlamsızım bitanem..Güzelliğin tanımı sen... sevdalısı benn...
Kendime yar diye seçtiğimm....
Ayışığım,bitanem,yaşama sevincim,sevdam,mutluluğum...
Sevgililer günümüz kutlu olsun gülüm.bu anlamlı günde sana söz sana yemin sadece seninim:asigim:senağlama:asigim:senağlama
böyle romantık bı muzık calıyoo mouse u gezdırınce kalpler sacılıyo etrafa ayy cok duygulandım yaaaŞeniz
selam kızlar ben geldımmm ay benım kocıs bugun aglattı benı yaaaa cok duygulandırdı...
Sabah erkenden kalkıp ıse gıttı bu gunu beraber gecıremedık malesef ama ordan bıle benı aglatmayı becerdı.
h.g. ozlem....e guzel yamışş eşin...isteyınce cookk romantı oluyolar iştee....hepp mutlluktan ağla sen.inş
tüylerim diken diken oldu inan bende cok duygulandım allah mutlulugunuzu daim etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?