En erken hamilelik belirtileri

benim herif azcık catlaktırda:sm_cool:
kız gecende naptı biliyonmu bak gülme ha:sm_cool:
kapıyı bi actım karsımda bi ayı
kocam ortalarda yok bide baktım benimki ayının arkasında kaybolmus gitmis kendinden büyük ayı almıs:roflol::roflol::roflol:

ilahi yakamoz12 selam vereyim dedim veremedim 5 dk dır gülüyorum.:roflol:ne muzip şeysin sen öyle.kocan senin yanında hiç yaşlanmaz:roflol:

ilahi yakamoz12 selam vereyim dedim veremedim 5 dk dır gülüyorum.:roflol:ne muzip şeysin sen öyle.kocan senin yanında hiç yaşlanmaz:roflol:

napim kız:sm_cool: asıl ben onun yanında yaslanmam hic durmuyoki lakabı fırlamadır zaten bende kolay kolay yaslanmam zaten yasımıda hic göstermiyorum 25im ama tas patlasın 20 gösteriyom millet daha okuyonmu falan diyo görücüye gelecekler nerdeyse allahtan kocis duymuyo kız keser valla onları
mahallede herkes biliyo artık cicekci geldimi adres benim ev:roflol::roflol::roflol:

yaa delemısın ben bayılırımm buyuk hayvanlara....ama cıcek konusunda haklısınn yazıktır ya bı suru para ...kıyafett alsaa bı ıkı parçaa coookk daha makbule gecerdı yanııı..ben bıde kıyafet manyağıyımdır..gerçi hangı kadın değilkii...:1hug:

amaNN Bacımmm sen vazgecırr o cıceklerdenn,,,yazıkk yafff:roflol:resmını koy sende meakk ettım şimdii senıı....şu yaşını gostermeyenlere nası ozenıyorum varrya...ohhh vallaa aynı yıyıp yıyıpte kılo alamayanlar gıbıı:icecream:

bende severim zaten bekarken yatagımda benden büyük ayı vardı heralde kocamda onu düsünerek aldı cok sevindim ama komik iste eve gelenlerde zaten siz catlaksınız diyo
ahhh ahhh ben o cicek parasıyla kendime neler almazdımkı o bana bş tane gül getirse yeter ben onla cok mutlu olurum onu demek istiyorum

aura7883,,bersuu,,bozo85,,raziyee sızlerde hoşgeldınızzzzz
yakamoz canım senınkı yıne çiçek getirecek anlaşıldıı..sen çiçekçi dukkanı falan aç en ıyısı,,boşa gtmesın ay kafam kadar çiçeklerrkaydirigubbakcemile3

fd7 dün dedim ama cicek istemiyorum diye bakalım nolcak cicekleri atmıyorum zaten gülleri kurutup evde dekore ettim cam vazo icinde masanın altında falan

sende az değilsinn heee,,,bı gul neyıne yetmıyo beş gull kaç para eder bılıyon mu sennn!!klava:bendeee cokk severımm eşceğizimiiii,,allah onları başımızdan eksık etmesınn...onların bızı mutlu etme çabalaına karşın bızde onlara en kısa zaamanda mujdemızı verelımm inşş,,mutluu edelım herşeyden cok:içelim:

selam kızlar ben geldımmm ay benım kocıs bugun aglattı benı yaaaa cok duygulandırdı...
Sabah erkenden kalkıp ıse gıttı bu gunu beraber gecıremedık malesef ama ordan bıle benı aglatmayı becerdı.
maıl gondermıs sunlar yazılı anımasyonlu muzıklı fılan sayfa sayfa hazırlamıs baya ugrasmıs bellı yanı<:

Yaşamımdaki herşey seninle anlam kazandı.Söz veriyorum sevgilim seni bir an deil sonsuza kadar seveceğim
ben senın en cok sevgı dolu yuregını sevdim..
senınle dunyam huzur kalbım sevgıyle dolu..yüreğime sıgmıyorsun..gulumseyen dudaklarımın nedenı hayatımdakı her guzellıgın baslangıcısın.aşk yanlız sende gerçekmiş ve senınle aşkı yaşamak hiçbirşeye değişilmezmiş..benım ıcın hep ozelsın..senden hiç vazgeçmeyeceğim.Yüreğime saklan hep orda kal,Her solukta duymalıyım seni,Umudumda kal sensiz anlamsızım bitanem..Güzelliğin tanımı sen... sevdalısı benn...

Kendime yar diye seçtiğimm....
Ayışığım,bitanem,yaşama sevincim,sevdam,mutluluğum...

Sevgililer günümüz kutlu olsun gülüm.bu anlamlı günde sana söz sana yemin sadece seninim:asigim:senağlama:asigim:senağlama

böyle romantık bı muzık calıyoo mouse u gezdırınce kalpler sacılıyo etrafa ayy cok duygulandım yaaaŞeniz

allah basımdan eksik etmesin valla o benim herseyim benim ailem yurtdısında bende orda yasıyodum zaten evlenice tr ye geldim

fd7 güzelim resim yok suan hem biri görürse naparım kocisi rezil ettim zaten

yokk canım ne rezıl etmesı,,maaşallah allah mutluluğunuzu bozmasınn,,şaka bı yana cok guzel bı tablo geldı gozumun onune,,inşş hepp mutlu beraber kalırsınız.....

tüylerim diken diken oldu inan bende cok duygulandım allah mutlulugunuzu daim etsin canım

Sevgililer Günü nerden cıktı

Sevgiler Günü' nün başlangıç tarihi eski Roma zamanına uzanıyor. Eski Roma' da 14 Şubat günü bütün Roma halkı için önemli bir gündü. Nedeni ise bu günde Roma tanrı ve tanrıçalarının kraliçesi sayılan Juno' ya duyulan saygıdan ötürü tatil yapılırdı. Juno ayrıca Roma halkı tarafından kadınlık ve evlilik tanrıçası olarak da biliniyordu. Bu günü takip eden 15 Şubat gününde ise Lupercalia Bayramı başlıyordu.

Bu bayram halkın genç nüfusu için büyük önem taşımaktaydı. Bunun nedeni ise yaşantıları kesin kurallar ile sınırlandırılmış, bunun doğal sonucu olarak bir birliktelik yaşama şansı olmayan bu gençler sadece bu bayram süresince bile olsa birbirlerinin partneri oluyorlardı.

Hangi genç bayanın hangi genç erkek ile bir çift oluşturacağı eski bir gelenek olan ve Lupercalia Bayramı' nın arife günü yapılan bir çekiliş ile belli oluyordu. Romalı genç kızlar isimlerini küçük kağıt parçalarının üzerine yazıp bir kavanoza koyuyorlardı. Genç Romalı erkekler ise kavanozdan bu kağıtları çekerek üzerinde hangi kızın ismi yazıyorsa o kızla bayram eğlenceleri boyunca beraber oluyorlardı. Bu birliktelikler birbirine aşık olan çiftler için bayram süresinin dışına taşıp genellikle evlilikle sonlanıyordu.

O zamanın İmparatoru 2. Claudius, Roma' yı kendi katı kuralları ile zalimce yöneten bir hükümdardı. Onun için en büyük problem ordusunda savaşacak asker bulamamaktı. Ona göre bu durumun tek sebebi Romalı erkeklerin aşklarını ve ailelerini bırakmak istememeleriydi.

İşte bu yüzden Roma' daki tüm nişan ve evlilikleri kaldırdı. Aziz Valentine de Claudius' un hükümdarlığı zamanında Roma' da yaşayan bir papazdı. Kendisi gibi papaz olan Aziz Marius ile birlikte Claudius' un yasağına rağmen gizlice çiftleri evlendirmeye devam etti. Ancak imparator bu durumu bir süre sonra öğrendi. Aziz Valentine insanları evlendirmeye devam ettiği için tutuklandı ve yaptıklarının cezası olarak sopa ile dövülerek öldürüldü. Milattan sonra 270 yılının 14 Şubatı Hıristiyan şehitliğine gömüldü.

Ay vallahi yine siz şanslısınız benim ki 10 yıldır değil sevgililer günü evlilikk yıldönümü,doğumgünü vesaire..hiçbirşey hatırlamazsenağlamabirkaç yıl hatırlattım klava:bir işe yaramadı.var mı bir formül arkadaşlar?CADIARZU

tüylerim diken diken oldu inan bende cok duygulandım allah mutlulugunuzu daim etsin canım

aminnn tatlımm yaaaa agladım hungur hungur hıc beklemıyodum benı sasırttı hemen aradım ıs yerını anladı zaten bı de telde soyledı fena oldummm aksam gelsın de ona guzel bı sofra hazırlıcam en sevdıgı yemeklerı yapıcam bı de hamıs olsam ona en buyuk hedıyee olur dımı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…